Native Americans

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja uzo cd pretproslog leta u knezu i odusevio se jos se nisam skinuo s toga. opustencija maksimalno. dok slusas samo ti fali peyote... grupa se zove americanta, a album the last of mohicans

Ni ja;).Mada, vecina pjesama im je instrumental...

ima, ali ja bih volela da nadjem vishe onih gde nema hejahejahojaheee, al slabo uspevam, cak i na onim njihovim cd-ima sto prodaju na ulici ima puno tog hojkanja, a dok sviraju tu pored, samo biraju instrumentale pa me navuku i posle me nervira to hojkanje dok vozim i slusam tu muziku
ako neko ima link za ciste instrumentale ovog tipa, mogo bi da baci na temu:)

:rtfm::think::cmok::klap::bye::super::dash:
ima, ali ja bih volela da nadjem vishe onih gde nema hejahejahojaheee, al slabo uspevam, cak i na onim njihovim cd-ima sto prodaju na ulici ima puno tog hojkanja, a dok sviraju tu pored, samo biraju instrumentale pa me navuku i posle me nervira to hojkanje dok vozim i slusam tu muziku
ako neko ima link za ciste instrumentale ovog tipa, mogo bi da baci na temu:)
E bravo, mogao bi, samo sto slabo ko slusa ovu mjuzu:dash:.

kako mozes da kazes da volis indijansku muziku, a zatim - samo instrumente? :dontunderstand:
to je kao da kazes da volis rusku salatu, a zatim dodas da ne volis majonez...

ti bash imash neki problem...pa naravno da mozhe, koj ti je, idi tamo pa se svadjaj sa zhenama po glupim temama, kao sto to obicno radish, ostavi ljude da ovde normalno pricaju o muzici, nema mesta polemici, narocito s tobom, volimo tu muziku kako god, ko sto ti volish sve shto je naopako

ti bash imash neki problem...pa naravno da mozhe, koj ti je, idi tamo pa se svadjaj sa zhenama po glupim temama, kao sto to obicno radish, ostavi ljude da ovde normalno pricaju o muzici, nema mesta polemici, narocito s tobom, volimo tu muziku kako god, ko sto ti volish sve shto je naopako

moze - a kako?
"ja volim tu muziku, samo ne volim povelik dio nje... " :lol:

Back