NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.. Moze li mi neko uraditi natalnu kartu, bila bih jako zahvalna.. Zanima me neka bliza buducnost, vezano za posao i zdravlje ako je to ok..
Rodjena sam 17.11.1985. u 11:15 u Novom Sadu.. Olivera

P.S. Sanjice ocekivala sam neki malo loodji nick, devojcica sa osmehom je.. Malo cudno za tebe.. ;)

Pozdrav svima.. Moze li mi neko uraditi natalnu kartu, bila bih jako zahvalna.. Zanima me neka bliza buducnost, vezano za posao i zdravlje ako je to ok..

P.S. Sanjice ocekivala sam neki malo loodji nick, devojcica sa osmehom je.. Malo cudno za tebe.. ;)

Kartu natalnu tesko da iko moze ovde..nesto po tranzitima na natalnu vezano za promene u poslu i zdravlju..moze da se pogleda uopsteno ali ako imas neko posebno pitanje, za posao postavljas konkretno pitanje na temi Profesionalna orjentacija a za zdravlje isto konkretno o problemu koji imas na temi - Astromedicina...konkretno je najbolje, sto direktnije i jasnije postavis pitanje to direktnije i brze dobijes odgovor :D

Kartu natalnu tesko da iko moze ovde..nesto po tranzitima na natalnu vezano za promene u poslu i zdravlju..moze da se pogleda uopsteno ali ako imas neko posebno pitanje, za posao postavljas konkretno pitanje na temi Profesionalna orjentacija a za zdravlje isto konkretno o problemu koji imas na temi - Astromedicina...konkretno je najbolje, sto direktnije i jasnije postavis pitanje to direktnije i brze dobijes odgovor :D

Uopsteno da.. Nije bas profesionalna orijentacija nego sam trenutno bez posla pa me zanima mozes li videti hoce li se u skorije vreme nesto promeniti.. A pod zdravljem sam vise mislila na neko psihicko zdravlje, tj. imam problema u komunikaciji sa drugima, previse sam zatvorena u odnosima sa ljudima tj. imam strah od ljudi, posebno od roditelja pa me zanima hoce li se taj nas odnos ikada promeniti..
Nadam se da sam objasnila dovoljno dobro.. Ako to mozes videti iz ovih podataka bila bih jako srecna jer sam u principu strasno nesrecna i totalno asocijalna licnost, bezim od mnogih stvari i mnogih situacija.. Plasim se.. :sad::cry:

Uopsteno da.. Nije bas profesionalna orijentacija nego sam trenutno bez posla pa me zanima mozes li videti hoce li se u skorije vreme nesto promeniti.. A pod zdravljem sam vise mislila na neko psihicko zdravlje, tj. imam problema u komunikaciji sa drugima, previse sam zatvorena u odnosima sa ljudima tj. imam strah od ljudi, posebno od roditelja pa me zanima hoce li se taj nas odnos ikada promeniti..
Nadam se da sam objasnila dovoljno dobro.. Ako to mozes videti iz ovih podataka bila bih jako srecna jer sam u principu strasno nesrecna i totalno asocijalna licnost, bezim od mnogih stvari i mnogih situacija.. Plasim se.. :sad::cry:

vazi,samo ne mogu sada, puca mi veza i dok se ne osamuti ovo malo u kuci,ne mogu da gledam i pisem

Jel moze pitanje ljubav i posao za 10.10.1983. Beograd, 13:10h.

By vipcurlic

Može li meni neko da kaže vezi škole,zdravlja,. 23.6.1989 Slo. Kranj. 19.55.
Hvala unapred.
Pozdrav.:)

By vipcurlic

By vipcurlic

bice dobro ako sam vas priblizila i slozila kako treba...napravi se guzva cas posla ..:oops:

@ zocki ljubav i posao....

E kad ne mogu da se ljudski ukljucim nego danima samo pregledavam i belezim pitanja..tako mi i treba..sta sad da radim...:oops::cry: ljubav..sta ljubav...emocije kao emocije, neka veza stara/nova...sta sad..em cekas, em ja ne vidim sta me ko pitao i kako...reci cu po svom izboru uz izvinjenje ako pitanje nije bilo upuceno u tom smeru..Ima aspekte za dva braka ako se bude udala u ranijim godinama, najbolji aspekti su joj za vezu i brak 30-32 godina i za decu 33-35 i 36-39 godina..sada joj je 25 godina i moguce je da ima nekog ili se taj neko pojavljuje sa ovim Saturnom i Jupiterom ali neptun je u Strelcu u 12 polju i mogucnost za razocarenje je prisutno, odn da taj neko nije slobodan ili ne misli isto kao ona.kako je vaga ne bi valjalo da u ovom nekom bliskom proslom ili bliskom buducem vremenu sedi na dve stolice jer jedna je tudja, nije njena..
Posao...sta, promena ili zaposljenje...tesko da se Uran u 2 polju sa kvadratom Neptuna moze smatrati zadovoljstom njenim u poslu..ili radi na odredjeno ili privremeno, ili ne radi uopste a sve sto planira ili joj se nudi u nekom periodu sledecem od godunu do dve ne mora da bude zadovoljavajuce u globalu jer 26-27 stoji sigurna promena u poslu..tek 28-29 godina je mesto koje zasluzuje ili joj odgovara...ne znam direktnije da ti odgovorim ovo trena...

@Dragan_srbcg..
ako si na skolu mislio ove godine..nije bas da ti je sjajno jer ti jako naprono i tesko padaju neke stvari koje moras da ucinis..nesto mi izgleda kao da si primoran na jedno a ti bi nesto drugo..moraces da mi budes konkretniji sa svojim pitanjem da znam sta da propratim i za koju planetu da se "vezem" da bih ti odgovorila jasnije...
zdravstveno, sa 3 teske planete u jarcu i opozicijom Sunca u Raku a osetljivog Merkura u sedistu u 6 polju, mislim da mozes imati zaista nekih i hronicnih i akutnih, povremenih pogorsanja ili problema , kako i u detinjstvu tako i u kasnijim godinama, pa bih ti predlozila da jasna pitanja koja te muce napises na astromedecini, na toj temi da malo vise i konkretnije popricamo o tim problemima koje imas..

@ Lollica

Duso, mogu ti reci da je to stanje koje prolazis vezano za psiholosku stranu jedna faza koja mora i koja ce da prodje i sa kojom ces da se izboris izmedju 25-30-te svoje godine...Nisi ti toliko asocijalna koliko si nesigurna i nekim stvarima i situacijama osporena, kao prinudjena da se osecas tako kako se osecas. Ne snalazis se lako sa ljudima i plasis se zaista ali mislim da je to jedan deo tvoje intime koji cemo ja i ti rasclanjavati na pp, ne ovako javno na forumu, pa kad se ukljucis, javi se da nastavimo konverzaciju u tom delu ...

Sto se posla tice, izmedju 23-25 godine ces imati posao, svoje radno mesto , kojim ces ti, za divno cudo, biti zadovoljna i shvatices da ti odgovara...ne bi me zacudilo da neke promene stoje vec od marta do maja 2008 ali nije to jos za trajno jer ti je 2009 godina bitnija i dosta naprednija u poslu...

moze li neko da mi kaze nesto o ljubavi pliz? 16.10.1984. 15,30 Apatin Aleksandra

sta o ljubavi Vago..?budi konkretna, ako si sama ,da li pitas za nekog ko najranije dolazi ili imas nekog pa ne znas sta sa njim, ili te interesuje kad su godine za brak ili sta..hajde smisli, ako mozes da se odlucis za nesto dok ti postavim kartu posto videh da ti nesto ne ide bas od ruke tamo na drugoj temi...

evo je

By vipcurlic

sta o ljubavi Vago..?budi konkretna, ako si sama ,da li pitas za nekog ko najranije dolazi ili imas nekog pa ne znas sta sa njim, ili te interesuje kad su godine za brak ili sta..hajde smisli, ako mozes da se odlucis za nesto dok ti postavim kartu posto videh da ti nesto ne ide bas od ruke tamo na drugoj temi...

ma da probala sam pa ne ide

sad sam sama od veceras. Interesuje me hocu ponovo biti sa ovim starim a ako ne kad mi dolazi novi. I godine za brak?

Tvoja ljubav dolazi sa 27-28 godinom i nije isti muskarac kao sto je sada bio, to su ti ujedno i prve godine bitne za vezu koja moze da preraste u brak..no 36-38 je godina krize i razvoda braka a drugi brak imas po aspektima izmedju 40-41 do najkasnije 44 godine jer mozes vanbracno ziveti u zajednici prvo pa se kasnije vencavati..a taj neko moze biti osoba koja je i stranac poreklom ili bar rodjen i zivi u inostranstvu...

Sa ovim starim, od nocas, ne znam ima lipomirenja, mozda se i dogodi ali sve sto je pre tvoje 28 godine nije perspektiva za brak, tako da nuzno moze da pukne sad ili za godinu dve, ali od toga brak tesko da ce biti:oops:

Tvoja ljubav dolazi sa 27-28 godinom i nije isti muskarac kao sto je sada bio, to su ti ujedno i prve godine bitne za vezu koja moze da preraste u brak..no 36-38 je godina krize i razvoda braka a drugi brak imas po aspektima izmedju 40-41 do najkasnije 44 godine jer mozes vanbracno ziveti u zajednici prvo pa se kasnije vencavati..a taj neko moze biti osoba koja je i stranac poreklom ili bar rodjen i zivi u inostranstvu...

Sa ovim starim, od nocas, ne znam ima lipomirenja, mozda se i dogodi ali sve sto je pre tvoje 28 godine nije perspektiva za brak, tako da nuzno moze da pukne sad ili za godinu dve, ali od toga brak tesko da ce biti:oops:

ej pa hvala ti puno..
Znala sam da cu se vise puta udavati :razz::razz::razz:

A deca? Ako ti nije problem... :?:

ej pa hvala ti puno..
Znala sam da cu se vise puta udavati :razz::razz::razz:

A deca? Ako ti nije problem... :?:

znala sam..znala sam...znala sam...:whistling::rotf::rotf::rotf::super:

mozes da imas do 2 u prvom braku ali u drugom sumnjam da ces da radjas tako kasno..neces imati potrebu...cuvaj se neplaniranih trudnoca i abortusa, vodi racuna od 24-26 godine o tome kao i 36-38 godine takodje..bar nemoj pre radjanja prvog deteta a posle..sta da se radi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back