NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto nije bilo tesko...inace jako jako privlacan i seksipilan, ne lep, vec ono "ima nesto" a to nesto - to se ne gasi, ni na kraju! E sad ono sto mogu samo da dodam kako je taj aspekt Ve90Ju cini mi se nesto sto povezuju sa razvodom ili simbolika "papira" ugovora koji ili nije sklopljen ili ga neko nece raskinuti zbog njega hm?
Ovo sto si opisala Uran kao zenu potencijal, se uklapa i u nacin i odvijanje veze...kako se ponasao u njoj i ona. Uran je na 0`Strelca a njegov dispozitor je Jupiter koji upravo ima ovaj Ve90Ju - i to bi onda moglo znaciti da "ona" nece raskinuti ugovor, tj.uda se za drugog, = udata ne raskida ugovor zbog njega! Pa me navodi ovaj Sa vladar 2 braka, sto kazes opet njegov dipozitor jer to opet se vrti oko prve zene, mozda upravo problemi doci do drugog braka?
A sto kazes ulazak u brak zbog dece ce cini mi se pre biti nekonvencionalan hm?
Hvala na odzivu!!! Prokomentarisi ako ti opet padne na pamet...

Pa ne mora da znaci da "neko zbog njega nece da raskine nesto" moze i da znaci da on nece ni sa kim da potpise nesto pa mozda bude ziveo u vanbracnoj zajednici, sto nasi zakoni tretiraju kao jednako kao i bracnu, ali ipak misli da se u natalu konkretno ili vidi ili ne vidi taj potpis.

Pa ne mora da znaci da "neko zbog njega nece da raskine nesto" moze i da znaci da on nece ni sa kim da potpise nesto pa mozda bude ziveo u vanbracnoj zajednici, sto nasi zakoni tretiraju kao jednako kao i bracnu, ali ipak misli da se u natalu konkretno ili vidi ili ne vidi taj potpis.
kako se vidi, jer meni su potvrdili da simbolika zene ili devojke koja nece raskinuti ugovor sa nekim zbog njega ima relaciju Ju-Ve? E sad, znas da sam tu oko Ju bar sigurna koliku sirinu opisa ima, ali sto se tice Ve/onda bi bar trebalo ako je neko udat da bude Mo sa kojim ima lep 60` mada separacijoni, ali je bar u kuci, sto me asocira dodatno da si mozda u pravu, zajednica sa zenom ali bez papira, samo opet je to Ju kao suvladar 7-mog. Joooj ala sam zakomplikovala, ali hvala ti na svemu? SBBsbb ;)

Ja vas dve nista ne razumem o cemu pisete..:eek:
Ciji je ono horoskop gore,njegov?I sta tebe konkretnoo zanima?Kakvi ugovori?!

Ha ha ha pa Emillly ucimo, ucimo pomalo, i ja i Fenix... Sad nismo bas uvek u pravu al trudimo se.
Pretpostavljam da je mislila na planetu jupiter kao vladara legalnog, morala itd itd, pa njegovu postavku u natalu ovde gore. Muci je ve90ju... Pa smo malo to komentarisale....

Ha ha ha pa Emillly ucimo, ucimo pomalo, i ja i Fenix... Sad nismo bas uvek u pravu al trudimo se.
Pretpostavljam da je mislila na planetu jupiter kao vladara legalnog, morala itd itd, pa njegovu postavku u natalu ovde gore. Muci je ve90ju... Pa smo malo to komentarisale....
Ajde meni uradite natalnu kartuuuuuuuuuuuu ajdeeeeeeeeeeeee ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Pa ja htela da se prikljucim,al ne razumem sta je konkretnoo interesuje..:dontunderstand:

E sad ono sto mogu samo da dodam kako je taj aspekt Ve90Ju cini mi se nesto sto povezuju sa razvodom ili simbolika "papira" ugovora koji ili nije sklopljen ili ga neko nece raskinuti zbog njega hm?

Ne znam zasto ovaj aspekt vezujes za ugovor i potpisivanje papira,nema veze sa simbolikom..?!:dontunderstand:
Diskutabilno je vreme rodjenja,UR na DSC-tu je taj koji moze dati nekonvencionalni brak,vanbracnu zajednicu,iznenadni ulazak u brak,itd.

Koliko sam ja upucena 9. polje govori o ugovorima, paoirologiji, sudovima, mozda i gresim, ali ipak mislim da se treba pogledati vladar 9. i kako je postavljen.
Jupiter je i vladar 9-og. :confused:
A Ve120Ur - ??? Jeste opisuje njega savrseno, on tako krece iznenada i super odnos prema devojkama, ali posle jako kratkog vremena krece ono Ve90Ma i cesto to bude vadjenja sa nekim ko je zauzet! Jel je to vezano za Ma60Mo? Ali i tu nastane problem ubrzo....pa se prekida Mo90Ur. To je tok koji se vrti u krug? A ne znam kakv savet ja da nekom dam, kad je nasa sianstrija upravo njegov Me90Ne (naravno i moj), on meni cesto puta kaze nesto sto mi daje sliku da ima pogresan utisak. Udjemo u raspravu i teko onda kod njega sledi prihvatanje da nije bio u pravu, nakon duzeg vremenskog perioda...jer to taj aspekt ME90Ne, ako mu je i Ne vladar 11-og ali njegov stav u pocetku nije blagonaklon ali predje u to ... e sad ono sto sam pitala u vezi osme kuce posto je uticaj ovog aspekta i na 8, tako zna cesto da zapocne odnos s nekim: na pocetku je sukob, nadmudrivanje, pravljenje da te ne razume, nesikrenost, stavljanje i zablude u smislu da te navodi na pogresan utisak radi ulazenje u "pametne rasprave" - proverava da li vredan "da ostane ili ode" :mrgreen: Ali to je vezano i za prijatelje i za nacin ulaska u zabavljanje!

Ja vas dve nista ne razumem o cemu pisete..:eek:
Ciji je ono horoskop gore,njegov?I sta tebe konkretnoo zanima?Kakvi ugovori?!
Ovo sam iznela zbog situacije koja se odigrala pa sam povezala da zenska osoba sigurno nece raskinuti veridbu/ugovor zbog njega, a on sve jedno/decko cija je karta nije hteo u zvanican brak/pa je tu sasvim jasno sukob principa.

Ne znam zasto ovaj aspekt vezujes za ugovor i potpisivanje papira,nema veze sa simbolikom..?!:dontunderstand:
Diskutabilno je vreme rodjenja,UR na DSC-tu je taj koji moze dati nekonvencionalni brak,vanbracnu zajednicu,iznenadni ulazak u brak,itd.
Sa cime ima veze ovaj aspekt jos? Da li mi mozes reci da li u njegovm natalu postoje naznake da ce jednog dana promeniti to cime se bavi ciatav zivot, od najranijeg detinjstva/umetnost/muzika?
Jer meni se cini da to stoji takodje, mozda zbog toga sto je Sunce u 4-oj i da ce morati da preuzme iznenada odgovornost za svoju kucu/porodicu, majku??? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back