fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Eto nije bilo tesko...inace jako jako privlacan i seksipilan, ne lep, vec ono "ima nesto" a to nesto - to se ne gasi, ni na kraju! E sad ono sto mogu samo da dodam kako je taj aspekt Ve90Ju cini mi se nesto sto povezuju sa razvodom ili simbolika "papira" ugovora koji ili nije sklopljen ili ga neko nece raskinuti zbog njega hm?
Ovo sto si opisala Uran kao zenu potencijal, se uklapa i u nacin i odvijanje veze...kako se ponasao u njoj i ona. Uran je na 0`Strelca a njegov dispozitor je Jupiter koji upravo ima ovaj Ve90Ju - i to bi onda moglo znaciti da "ona" nece raskinuti ugovor, tj.uda se za drugog, = udata ne raskida ugovor zbog njega! Pa me navodi ovaj Sa vladar 2 braka, sto kazes opet njegov dipozitor jer to opet se vrti oko prve zene, mozda upravo problemi doci do drugog braka?
A sto kazes ulazak u brak zbog dece ce cini mi se pre biti nekonvencionalan hm?
Hvala na odzivu!!! Prokomentarisi ako ti opet padne na pamet...
Ovo sto si opisala Uran kao zenu potencijal, se uklapa i u nacin i odvijanje veze...kako se ponasao u njoj i ona. Uran je na 0`Strelca a njegov dispozitor je Jupiter koji upravo ima ovaj Ve90Ju - i to bi onda moglo znaciti da "ona" nece raskinuti ugovor, tj.uda se za drugog, = udata ne raskida ugovor zbog njega! Pa me navodi ovaj Sa vladar 2 braka, sto kazes opet njegov dipozitor jer to opet se vrti oko prve zene, mozda upravo problemi doci do drugog braka?
A sto kazes ulazak u brak zbog dece ce cini mi se pre biti nekonvencionalan hm?
Hvala na odzivu!!! Prokomentarisi ako ti opet padne na pamet...