Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
За овог господина би вредело искамчити детаљније податке. Једине расположиве информације откривају да је Лав у хороскопу. Оно што је занимљиво у вези Богосава је да је руководио парапсихолошким операцијама при Генералштабу. Његови подвизи су откривени у силним разговорима са Марићем - обарање НАТО бомбардера разним окултним техникама (што је Марић банализовао и свео на поспрдну причу да су у групи 69 урокљивим очима обарали невидљиве летелице), слање мећаве на САД са Радан планине, комуникација са ванземаљцима и кореспонденција са светским моћницима на астралном плану.

Maric je Jarac/Strelac, Jupiter u Devici.
Mesec u Skorpiji sa Neptunom Marsom i Saturnom. Merkur i Venera u Vodoliji.

Zanimljivo je da ima Rahu(Severni cvor) na Ascedentu, to obicno opisuje ljude koji nose neku masku, Rahu je trickster, ima neke od osobina Merkura(spretnost, snalazljivost, lukavost) uz dodatak Venere(zelja za luksuzom i uzivanjem, alavost na neki nacin). Tako da mislim da je on sposoban da tacno otkrije sta publika trazi od njega i da se tako predstavi.
Isto opisuje i usmereneost na sebe kad je na Ascedentu, pa tako u njegovim intervjuima on stalno prekida sagovornike i upada im u rec.
Skorpija mu je dala opsednutost podzemljem kao i raznim varalicama iz tog miljea(Neptun), kriminalcima(Mars i Saturn)
Od Strelca na Ascedentu je ostalo malo, jer Jupiter je otisao tamo gde mu ne odgovara, gde ga tera da bude praktican...sto i ne mora biti tako lose.

Je l taj maric neko jare?
Јаре са јаком акрепчином (три планете у Шкорпиону - диспозитор Сунца - Сатурн, Месец, Марс) z:mrgreen:

То објашњава што написа Олимпиа, његову опседнутост подземљем и криминалцима, али и фасцинираност окултизмом, езотеријом. Мало мало па доведе у своје емисије људе из тог света.

.

Ne znam, ne pratim, da ne kazem nesto drugo z:mrgreen:

Ali ovo je bilo crkavanje od smeha kada sam gledao.

Erm... neki techno-bot koji hoce da legalizuje mardz simpson, 'strolog, Lurch i kozorogo yare.
Чекирај Ћирилицу у којој су гости били лик што је ''вадио канцере из организма'' па заглавио у затвору, неки лик што предаје шеријат и специјализовао се за исламску варијанту егзорцизма, Недељко Бели Маг Дражић, Мирољуб Јевтић, Југослав Петрушић и Дарко Трифуновић. Та емисија по нивоу изречених мудрости стоји раме уз раме са телевизијским дуелом Шешеља и Синише Вучинића.

Не знам да ли је то довољно да си изведе правилан закључак. :) Скоро сам га слушао код Марића где тврди да не верује у реинкарнацију ( испитивао га онај лудак Мирољуб Петровић ), а овамо је кармички астролог.
Волео бих лично да се некад сусретнем са њим. Својевремено сам читао и слушао његове анализе српског хороскопа и биле су доста негативне ( тј. оштре )...ту рецимо није ишао у популизам.

Скоро сам га слушао код Марића где тврди да не верује у реинкарнацију ( испитивао га онај лудак Мирољуб Петровић ), а овамо је кармички астролог..
То што он има такво убеђење, нема никакве везе са његовом професијом. Он очигледно има дар за бављење астрологијом и користи тај дар да помогне људима а и да извуче корист из тог посла. То да ли он верује у реинкарнацију, или да планетом влада одређени духовни ентитет или да осма кућа (буквално) представља Пакао, је ирелевантно. Он користи астрологију као скуп правила на основу којих даје прогнозе, анализе а не залази у некакву езотеријску дубину која се крије иза астрологије. Уосталом, постоји гомила свештеника који користећи правила религије (нпр. церемонијална правила везана за крштење, венчање, сахрану, исповедање, литургију) уносе веру у срца људи, помажу да буду духовно јачи, а при том и они добијају корист од вршења таквих активности, а да уопште нпр. не верују да ће бити смак света, да Рај постоји онако како је описан у Библији, да Сотона егзистира у оном обличју у којем је описан у Библији...

Poslednja izmena:
Својевремено је у листу Прес дао једну анализу хороскопа Србије и описао нас као ксенофобичну и ратоборну нацију. После је пар пута и у ТВ наступима слично рекао. То ме је тада изненадило јер већина тих астролога што пишу по медијима су тралала. У позитивном смислу ми је остао у сећању, али касније сам читао и негативне неке ствари о њему, промашене прогнозе исл.

Back