Truman
Elita
- Poruka
- 23.323
Он тврди да је Велики Мајстор неког темпларског реда, носи прстен.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Он тврди да је Велики Мајстор неког темпларског реда, носи прстен.
Јаре са јаком акрепчином (три планете у Шкорпиону - диспозитор Сунца - Сатурн, Месец, Марс)Je l taj maric neko jare?
Чекирај Ћирилицу у којој су гости били лик што је ''вадио канцере из организма'' па заглавио у затвору, неки лик што предаје шеријат и специјализовао се за исламску варијанту егзорцизма, Недељко Бели Маг Дражић, Мирољуб Јевтић, Југослав Петрушић и Дарко Трифуновић. Та емисија по нивоу изречених мудрости стоји раме уз раме са телевизијским дуелом Шешеља и Синише Вучинића.Ne znam, ne pratim, da ne kazem nesto drugo![]()
Ali ovo je bilo crkavanje od smeha kada sam gledao.
Erm... neki techno-bot koji hoce da legalizuje mardz simpson, 'strolog, Lurch i kozorogo yare.
А шта мислиш о Душану В. као астрологу?
Pogledam.
- - - - - - - - - -
Nije mi radio kartu.
Дао је тачну прогнозу у случају ''Ана Кокић''.А шта мислиш о Душану В. као астрологу?
То што он има такво убеђење, нема никакве везе са његовом професијом. Он очигледно има дар за бављење астрологијом и користи тај дар да помогне људима а и да извуче корист из тог посла. То да ли он верује у реинкарнацију, или да планетом влада одређени духовни ентитет или да осма кућа (буквално) представља Пакао, је ирелевантно. Он користи астрологију као скуп правила на основу којих даје прогнозе, анализе а не залази у некакву езотеријску дубину која се крије иза астрологије. Уосталом, постоји гомила свештеника који користећи правила религије (нпр. церемонијална правила везана за крштење, венчање, сахрану, исповедање, литургију) уносе веру у срца људи, помажу да буду духовно јачи, а при том и они добијају корист од вршења таквих активности, а да уопште нпр. не верују да ће бити смак света, да Рај постоји онако како је описан у Библији, да Сотона егзистира у оном обличју у којем је описан у Библији...Скоро сам га слушао код Марића где тврди да не верује у реинкарнацију ( испитивао га онај лудак Мирољуб Петровић ), а овамо је кармички астролог..