sbojana
Aktivan član
- Poruka
 - 1.900

Hvala Virti.... pa da vidim dal sam njegov tip, ovaj moj sa u 7. voli starije

A jos da izvrsim stotinak plasticnih operacija pa mozda i postanem ja njegov tip (zecica)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas me zanima da li bi ovaj covek imao drugaciju sudbinu da mu asc nije ovde gde jeste???
]
Pa gledaj,ME mu je u ribama u opoziciji sa UR(vl.6.) i PL(vl..);
Vl.12.u 6.SO-svest,volja,vitalnost,u ribama 90 NE;
UR na asc 90 ME;
Imamo dovoljno pokazatelja koji ukazuju na potencijalna depresivna stanja kao i na psihu koja je podlozna histeriji i nervnom slomu.
Ne znam o kome je rec ali sam sigurna da je bio genije i inovator,verovatno je postao poznat po poslu u kome je bio pionir,koji je prvi osmislio,po velikim promenama koje su uticale na kolektivno nesvesno,mozda neka vrsta umetnosti,filma,fotografije,ili sta vec,vecina velikih umova su na ivici ludila,to je opste poznato zbog uranovske prirode

nteresantno je da se vrh desete kuće nalazi na dvadesetdevetom stepenu Riba, što je poslednji stepen poslednjeg zodijačkog znaka, a zatim je ceo znak Ovna uklješten u desetoj kući. To nagoveštava da će u jednom momentu Ksenija okončati pevačku karijeru i krenuti u nešto sasvim novo[/B]. Prelomni trenutak bi se mogao desiti 2010. godine, kada tranzitni Uran napravi konjukciju sa MC-om. S obzirom da se vladar Ovna, Mars, nalazi u znaku Lava i pravi dobar aspekt sa Suncem, ne sumnjamo da će Ksenija i tada biti uspešna i popularna. Mars je u harmoničnom aspektu i sa Neptunom, pa će se verovovatno zadržati u sferi umetnosti i medija. "
Sta mislite o ovome?
preuzeto sa
http://www.gradjanskihoroskop.com/javne-licnosti/ksenija-pajcin
znaci ima nesto u horoskopu...
Odavno je ovo napisano...Na ovom sajtu ima analiza mnogih poznatih ličnosti.
Ovaj pasus govori da će započeti nešto novo u karijeri, a ne da joj preti opasnost ili da će imati krizu (bar toliko bi moglo da bude blizu ovome što se desilo).
Ova analiza je netačna, očigledno.
Ja bih onako naspram vas kao lajik o horoskopu voleo da vidim da li iko od vas u njenoj natalnoj karti moze da nadje nesto sto govori o njenoj smrti? Znaci za vas je to izazov a za mene edukacija jer me astrologija u zadnje vreme relaksira...
Tako rece moja drugarica sa Cetinja.. znaci trebalo bi da ste u pravu.Ja koliko sam uspeo da vidim iz ovog članka, ispada da je ili 4:25 ili 4:30 ujutru. Mesto rođenja je Cetinje ili?