Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta da mu je acs u blizancima npr? I dalje bi merkur bio u opoiciji sa ur/pl ali ne bi bila ova konjukcija na asc?

Pretpostavljam da mu je ovaj aspekt na asc doneo smrt. Medjutim nije mi jasno zasto je od malena patio od psihickih poremecaja kada mu je mesec dobro postavljen.

Pa gledaj,ME mu je u ribama u opoziciji sa UR(vl.6.) i PL(vl..);
Vl.12.u 6.SO-svest,volja,vitalnost,u ribama 90 NE;
UR na asc 90 ME;
Imamo dovoljno pokazatelja koji ukazuju na potencijalna depresivna stanja kao i na psihu koja je podlozna histeriji i nervnom slomu.
Ne znam o kome je rec ali sam sigurna da je bio genije i inovator,verovatno je postao poznat po poslu u kome je bio pionir,koji je prvi osmislio,po velikim promenama koje su uticale na kolektivno nesvesno,mozda neka vrsta umetnosti,filma,fotografije,ili sta vec,vecina velikih umova su na ivici ludila,to je opste poznato zbog uranovske prirode

Pa gledaj,ME mu je u ribama u opoziciji sa UR(vl.6.) i PL(vl..);
Vl.12.u 6.SO-svest,volja,vitalnost,u ribama 90 NE;
UR na asc 90 ME;
Imamo dovoljno pokazatelja koji ukazuju na potencijalna depresivna stanja kao i na psihu koja je podlozna histeriji i nervnom slomu.
Ne znam o kome je rec ali sam sigurna da je bio genije i inovator,verovatno je postao poznat po poslu u kome je bio pionir,koji je prvi osmislio,po velikim promenama koje su uticale na kolektivno nesvesno,mozda neka vrsta umetnosti,filma,fotografije,ili sta vec,vecina velikih umova su na ivici ludila,to je opste poznato zbog uranovske prirode

Pa pise gore... Kurt Cobain (Nirvana). :)
Umro je u 27. godini, u stvari ubio se. Od detinjstva je imao neka depresivna stanja, kasnije i sklonost alkoholizmu i drogama.
Bio je ozenjen sa takodje poznatom licnoscu, pevacicom, imaju cerku. A i ona je isto kao on sklona porocima. Kako se to vidi kroz ovo njegovo 7. polje? Koliko znam to mu je i jedini brak.
Ali ipak zar mu ovaj mars u trigonu sa suncem nije mogao doneti malo vise razuma? Takodje ovaj dobro polozen mesec, i to jos u raku u svom sedistu.

Mislim da tema odgovara onome sto hocu da napisem...malopre sam cuo da je Ksenija Pajcin mrtva..malo precesljao horoskop posto je sve sveze i naleteo na ovo: (posebno obratite paznju na poslednji pasus koji pocinje sa ..Interesantno...

"Ksenija Pajčin je rođena u znaku Strelca, a Ascendent joj se nalazi u Raku. Sunce u Strelcu nagoveštava sretnu sudbinu, a u karakter unosi optimizam, iskrenost i dobrodušnost, kao i sportski i avanturistički duh. Ali, nikad nemojte od Strelca da očekujete taktičnost jer će vam, bez zadnjih namera, reći upravo ono što nikako niste želeli da čujete. Takođe, skloni su hvalisavosti i nemarnosti.
Podznak Rak će nam opisati osobu podložnu impresijama, koja reaguje i nastupa emotivno. Brzo menja raspoloženje, od utučenosti do ekstremne razdraganosti. Na promene raspoloženja utiče kretanje Meseca, koji vlada znakom Raka. Može biti posebno osetljiva kada je Mesec pun.
Mesec se nalazi u racionalnom znaku Device, što umanjuje nežnost i saosećajnost. Verovatno je u Ksenijinom ranom detinjstvu jedan od roditelja (najčešće je to majka) bio preterano pedantan ili bučan i sklon kritikovanju. Preterani zahtevi koji su postavljani pred nju usadili su joj potrebu da previše brine o detaljima i da u svemu traži greške i nedostatke. Naglašena potreba za savršenstvom i kriticizmom daje sklonost čestom nezadovoljstvu i melanholiji. Sklonost neraspoloženju će pojačati i neharmoničan aspekt između Meseca i Neptuna, koji donosi razne zablude i samoobmane. Treba se paziti bilo kakvog oblika zavisnosti i izbegavati upotrebu lekova i anestezije jer se u šestoj kući, odgovornoj za bolesti nalazi Neptun. On ovde donosi i razne alergije, kao i teže postavljanje dijagnoze.
Mesec se nalazi u harmoničnom aspektu sa Uranom, što Kseniju čini originalnom, daje joj dobru intuiciju, a u život joj unosi mnogo promena, iznenađenja i koincidencija.
Mesec pravi i neharmoničan aspekt sa Suncem, koji govori o nepremostivim razlikama u karakteru roditelja, što je rezultovalo njenom unutrašnjom rastrzanošću i antagonizmima. Kod nje će se to manifestovati kroz pružanje otpora svakom autoritetu i svakom ko želi da joj nametne svoju volju.
Harmoničan aspekt Meseca i Jupitera predstavlja jaku zaštitu i donosi popularnost, kao i zadovoljstvo preko putovanja.
Vrh desete kuće se nalazi u znaku Riba, što daje predispozicije za umetničku karijeru, a egzaktan trigon sa Venerom je usmerio Kseniju ka pevanju. Vladar desete kuće, Neptun, je u aspektu sa Suncem i Mesecom, što joj je obezbedilo da postane poznata i popularna.
Interesantno je da se vrh desete kuće nalazi na dvadesetdevetom stepenu Riba, što je poslednji stepen poslednjeg zodijačkog znaka, a zatim je ceo znak Ovna uklješten u desetoj kući. To nagoveštava da će u jednom momentu Ksenija okončati pevačku karijeru i krenuti u nešto sasvim novo. Prelomni trenutak bi se mogao desiti 2010. godine, kada tranzitni Uran napravi konjukciju sa MC-om. S obzirom da se vladar Ovna, Mars, nalazi u znaku Lava i pravi dobar aspekt sa Suncem, ne sumnjamo da će Ksenija i tada biti uspešna i popularna. Mars je u harmoničnom aspektu i sa Neptunom, pa će se verovovatno zadržati u sferi umetnosti i medija. "

Sta mislite o ovome?
preuzeto sa
http://www.gradjanskihoroskop.com/javne-licnosti/ksenija-pajcin

ne verujem da su stigli da ubace i da reaguju tako brzo s obzirom da je pre sat javljeno da je mrtva...
RIP

Evo i njenog horoskopa (pod uslovom da su podaci o njenom rođenju koje imam tačni):

2ilk4nn.jpg

Poslednja izmena:
nteresantno je da se vrh desete kuće nalazi na dvadesetdevetom stepenu Riba, što je poslednji stepen poslednjeg zodijačkog znaka, a zatim je ceo znak Ovna uklješten u desetoj kući. To nagoveštava da će u jednom momentu Ksenija okončati pevačku karijeru i krenuti u nešto sasvim novo[/B]. Prelomni trenutak bi se mogao desiti 2010. godine, kada tranzitni Uran napravi konjukciju sa MC-om. S obzirom da se vladar Ovna, Mars, nalazi u znaku Lava i pravi dobar aspekt sa Suncem, ne sumnjamo da će Ksenija i tada biti uspešna i popularna. Mars je u harmoničnom aspektu i sa Neptunom, pa će se verovovatno zadržati u sferi umetnosti i medija. "

Sta mislite o ovome?
preuzeto sa
http://www.gradjanskihoroskop.com/javne-licnosti/ksenija-pajcin

znaci ima nesto u horoskopu...

Odavno je ovo napisano...Na ovom sajtu ima analiza mnogih poznatih ličnosti.
Ovaj pasus govori da će započeti nešto novo u karijeri, a ne da joj preti opasnost ili da će imati krizu (bar toliko bi moglo da bude blizu ovome što se desilo).
Ova analiza je netačna, očigledno.

Odavno je ovo napisano...Na ovom sajtu ima analiza mnogih poznatih ličnosti.
Ovaj pasus govori da će započeti nešto novo u karijeri, a ne da joj preti opasnost ili da će imati krizu (bar toliko bi moglo da bude blizu ovome što se desilo).
Ova analiza je netačna, očigledno.

Ja bih onako naspram vas kao lajik o horoskopu voleo da vidim da li iko od vas u njenoj natalnoj karti moze da nadje nesto sto govori o njenoj smrti? Znaci za vas je to izazov a za mene edukacija jer me astrologija u zadnje vreme relaksira...

Ja bih onako naspram vas kao lajik o horoskopu voleo da vidim da li iko od vas u njenoj natalnoj karti moze da nadje nesto sto govori o njenoj smrti? Znaci za vas je to izazov a za mene edukacija jer me astrologija u zadnje vreme relaksira...

Veruj mi da ni ja ne znam, nemam toliko znanje niti me interesuje da se bavim nečijom smrću u natalnoj karti.
Samo kažem da je nelogično-u tekstu sa sajta gradjanskihoroskop.com piše da će 2010. godine napredovati, a ne da će joj život biti ugrožen, stoga je analiza netačna (logično).

Back