Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
immph:
@tema

astrow2gw05michaeljackssx8.gif
[/URL][/IMG]

8) :-o :o

Pa ove u njegovoj natalnoj kkarti :lol: ... 8) :-o :o

Ovaj Mesec u desetoj bi mogao znaciti da je javna licnost. Uspesna. I da ima veze sa umetnoscu. To biha ja rekla ovako na pamet ali ja zaista nemam pojma. E sad, on je u opozciji sa Merkurom i Plutonom, to verovatno nije dobro a probaj ti da osmislis sta bi to moglo znaciti vodeci se simbolikama tih planeta i znakova u kojima se nalaze. Hajde probaj! Naucicemo zajendo nesto na taj nacin.

Vazi , ali prvo ti meni kazi sta je opozicija :lol: ... jer ja znam samo za sekstile i trigone ... 8) :-o :o
Pa kad su planete opozitne, jedna nasuprot druge, nemoj se praviti blesav. Nemoguce da to ne znas! Nema veze, pitaj sta god. Doduse, od mene bas nemas mnogo vajde ali bismo mogli pokusati nesto izanalizirati. Bilo bi dobro kad bi nam neko ko zna samo potvrdjivao ovo sto lupetamo (speaking for myself) i sto cemo lupetati.
Opozicija je los aspekt, to znam iz svoje natalne :-)

Ajde ... po nekom mom , ali mom to je bitno , njemu su najizrazeniji lav , devica i vaga ...
Sad posto ne znam kako se gledaju kuce , naso sam na nekom sajtu gde mu je sta ...

pa cu da napisem ...

dakle ...

Sunce u jedanestoj u devici ...
Mesec u petoj u ribama ...
Merkur u jedanestoj u lavu ...
Venera u desetoj u lavu ...
Mars u osmoj u biku ...
Jupiter u prvoj , vaga ...
Saturn u trecoj , strelac ...
Uran u desetoj , lav ...
Neptun , prva , skorpija ...
Pluton , jedanesta , devica ...
ASC. Vaga (ne znna mu se tacno vreme rodjenja) ...
Kiron u cetvrtoj vodolije ...
Lilit u osmoj u ovnu ...
MC u raku ...
Severni cvor vaga u prvoj ...

ali ovo je sad po frugoj natalnoj, ne zna mu se tacno vreme rodjenja , ovo je radjeno za deset ujutru ... evo te natalne ...

Shot at 2007-08-13

Znaci Devica , Lav , Vaga ... a od kuca ... prva , jedanesta i deseta ... sto se planeta tice to moramo malo pazljivije da pogledamo ...

Sto se device tice mislim da mu jeste jako izrazena jer voli da radi , gleda na sitnice i uvek gleda da sve bude ono naj naj ... kada finansira koncerta i svoje nastupe gleda da bude bolje od drugih i sve paziljivo planira , svaku sitnicu ...

Evo jedne njegove izjave : '' I know that when I work I can''t always give 100 % , but if I don't give 99.99 % I am not pleased and i get very angry '' ...

Sto se tice lava , mislim da je i to tacno jer je on ipak proglasen Kraljem popa , lav , kralj ... mislim vidi se sta hocu da kazem ... sto se tice vage o njoj ne znam puno , sta mi to moglo da predstavlja ...

Od kuca su mu izrazene kuca karijere , deseta ... jednostavno se vidi da je oduvek samo prema karijeri isao ...od seste godine samo peva i bukvalno nikada nije prestajao sem kada je imao tih probleema sa zakonom ... sto se tice prve izrazene , mislim da je to neka njegova snaga unutrasnja kojom privlaci ljude ... zbog koje je tako popularan ... kad devojke padaju u nesvest na koncertima , bukvalno iznose non stop po desetak njih iz publike ... sto se jedaneste tice , pojma nemem ... valjda se nisam puno nalupao ...

List of Aspects
Venus Conjunction Uranus Orb +3°06'
Sun Conjunction Pluto Orb +3°36'
Jupiter Conjunction Neptune Orb +4°05'
Mercury Conjunction Pluto Orb +6°33'
Jupiter Conjunction AS Orb +8°51'
Mercury Conjunction Venus Orb +9°00'
Sun Conjunction Mercury Orb +10°09
Sun Opposite Moon Orb -4°17'
Moon Opposite Pluto Orb -7°53'
Mercury Square Mars Orb +3°44'
Venus Square Mars Orb -5°16'
Jupiter Square MC Orb +5°19'
Venus Trine Saturn Orb +2°32'
Saturn Trine Uranus Orb +5°38'
Mercury Trine Saturn Orb -6°28'
Moon Trine Neptune Orb +7°29'
Neptune Sextile Pluto Orb +0°24'
Saturn Sextile AS Orb -0°29'
Mars Sextile MC Orb +1°16'
Mercury Sextile Jupiter Orb +2°52'
Venus Sextile AS Orb +3°02'
Sun Sextile Neptune Orb -3°11'
Jupiter Sextile Pluto Orb -3°41'
Mercury Sextile AS Orb -5°58'
Mars Inconjunction AS Orb -2°14'
Mars Inconjunction Saturn Orb +2°44'
Sun SemiSquare AS Orb -1°08'
Moon SesquiQuadrate MC Orb -1°54'
Venus Quintile Jupiter Orb -0°06'
Moon Quintile Mars Orb -0°11'

Evo i njegovih aspekata da se bolje vide ... dakle treba da kazemo nesto jos o znacima , kucama koji dominiraju i da mu odredimo planete koje dominiraju i koje imaju najveci uticaj na njega ... 8) :-o :o

Da, nista "mnogo bitnije" osim sto to promeni celu "koncepciju" licnosti :-) Drugo je kad gledas planete u znacima a kad ih povezes sa polozajem u kucam onda mozes sigurnije tvrditi nesto. A sto bas Michaela Jacksona kad ne znamo sat rodjenja, hajde nekog ko je isto specifican a zna mu se sat rodjenja, recimo Madonna.

Back