Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Profit - ucinio bih ti ali zaista ne znam ...

@tema

astrow2gw05michaeljackssx8.gif
[/URL][/IMG]

8) :-o :o

Изгледа је умро. :(

http://forum.krstarica.com/threads/294260

Па шта му донесе смрт, дај да видимо.

Кажу срчани проблеми, али то је питање да ли је тачно.

Сатурн њему носи смрт, али и Уран јер му је сувладар 8. поља.
А уствари кад се погледа шта све има у знаку лава, па и Урана, заиста личи на неки срчани напад. :(

Ju0Pl u 2 u lavu:zper:
vladari 5 i 6
А ту је и Сунце, као владар 2. у 2. и то у Лаву.;) И Св.м. чвор.

ja sam pomislila da je neki pisac zbog ovog Merkura:confused:
Има основа за ово. Месец, као владар хороскопа је у 9. пољу ( али у рибицама- уметност) 180 Меркур= што у комбинацији , дефинитивно, даје боље изражавање у писаној форми него вербално.

Реално, кад погледамо какав му је Месец, од чега све оштећен, он се супер пронашао у уметности, па му се лепо ту филтрирају ти лоши аспекти.

Poslednja izmena:
А ту је и Сунце, као владар 2. у 2. и то у Лаву.;) И Св.м. чвор.

Има основа за ово. Месец, као владар хороскопа је у 9. пољу ( али у рибицама- уметност) 180 Меркур= што у комбинацији , дефинитивно, даје боље изражавање у писаној форми него вербално.

Реално, кад погледамо какав му је Месец, од чега све оштећен, он се супер пронашао у уметности, па му се лепо ту филтрирају ти лоши аспекти.

Da vam pomognem- mi ne znamo kako se on izrazava u pisanoj formi :D
To zna neko ko ga poznaje licno :)
Znaci, jeste u pitanju umetnost, ali nije pisac/pesnik...

posto se ja ne razumem u horoskope, sta konkretno znaci Ju0Pl u 2 u lavu i Sunce kao vladar 2. u 2. u Lavu? :)
I od cega mu je mesec ostecen?

Poslednja izmena:

Otisao je nas Majki.

Jedino sto mi najvise bode oci pored opasnosti za zivot su cvorovi u primarnim direkcijama
Mesec dosao na juzni cvor a Sunce na severni.
Kada je tranzit u pitanju, ponovio mu se aspekt koji je imao u natalu: konj. Sunce -Pluton. Sa tim sto mu je ove tragicne godine tranzitni Pluton napravio trigon sa Suncem i ponovio sapekt iz natala. I kao sto vidite uopste nije bezazleno sto se u sve upetljao Jupiter na vladaru VIII- og Saturnu

Back