- Poruka
- 112.410
Uzmi sa rezervom ja nisam vidovita (uglavnom)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E hvala u svakom slučaju, imaš pivo čim dobijem pare nekeUzmi sa rezervom ja nisam vidovita (uglavnom)
Ti ne znaš da sam ja zapravo čuveni astrolog.Pa vidiš da me ignorišu astrolozi, ajde beži, pojma nemaš
Saću da ti napišem jedan poduži post kao odgovor na ovo, sačekaj tu časakTi ne znaš da sam ja zapravo čuveni astrolog.![]()
Ako ima neka dobra duša još ovo da mi kaže..Jel se vidi mooooožda u vezi trenutne veze nešto, da li to ima budućnost?
Cao,Pogledajte prilog 615006
Ako neko moze da mi pogleda polje posla
Da li cu biti uspesna u ovome sto radim?
Hvala unapred![]()
Pogledajte jojDobro veče!
Mene zanima sve, ali da ne budem bezobrazna, trenutno me najviše zanima posao. Odnosno, imam jedan plan za proleće, ali se kolebam, vagam, premišljam, hoću, neću, ne znam...pa ako bi neko pogledao, bila bih jako zahvalna na tome.
Nadam se da se vidi ovako, ne da mi da skinem kartu....
![]()
Hvala ti, Diskokauču!I moraćeš muški da se boriš.
Tako da bićeš neponovljiva i u karijeri dobićeš novu neku poziciju za koju si se izborila. Kao da ćeš da izmisliš nešto novo, drugačije.
Sta znaci mesec u ovnu i sunce u strelcu?
Nema na čemu.Hvala ti, Diskokauču!
Za negovateljicu ili tako nešto malo mi je kasno, drugi su se pitali, a nisu mislili na mene. Ali dovoljno mi je ovo:
I ovo sa egom, samopouzdanjem, trenutno više veruju u mene i u uspeh te ideje ljudi oko mene, nego ja sama. Otud kolebanje, vaganje, hoću, neću... Ja sam pronašla milion zašto ne, sreća pa imam osećaj da onima koji veruju dugujem da probam i borim se do zadnjeg daha, figurativno rečeno.
Hvala ti!
Moze li meni neko da odgovori?Pozdrav. Zamolila bih nekoga ko se razume ako ikada nadje vremena da mi pogleda polje ljubavi i posla. Hvala unapred.
Pogledajte prilog 615468
Da, bices.
Hvala ti, Diskokauču!
Za negovateljicu ili tako nešto malo mi je kasno, drugi su se pitali, a nisu mislili na mene. Ali dovoljno mi je ovo:
I ovo sa egom, samopouzdanjem, trenutno više veruju u mene i u uspeh te ideje ljudi oko mene, nego ja sama. Otud kolebanje, vaganje, hoću, neću... Ja sam pronašla milion zašto ne, sreća pa imam osećaj da onima koji veruju dugujem da probam i borim se do zadnjeg daha, figurativno rečeno.
Hvala ti!
Vaga preispituje, Venera traži mane i analizira a Mars nema snage da sprovede u delo.
Hvala, @Nastia.
Proučiću ovo što si mi napisala u toku dana, ali ovo je deo koji me najviše brine, a do mene je...
04.12.1972. u 07:40hDobar dan !Meni je malo muka od brzine kojom mi se odvija život pa mi palo na pamet da pogledam svoju natalnu .. pa sam krenula sama malo da tumačim , pa sam skontala da će mi biti potreban profesionalac .. pa nisam sigurna da je taj profesionalac to odradio sve kako treba jer sam dobila veoma štura objašnjenja . Elem , ima li ko da je u stanju pravilno da raspetlja ovaj moj stelijum, ja crkoh ! ?
Mars , Venera, Mesec, Merkur svi u u Škorpiji u 11 kući i Sunce i Neptun u Strelcu u 12 kući
Jupiter, mučenik , u Jarcu u 1 kući..04.12.1972. u 07:40h