Nemam problem.
Dopada mi se tvoja karta.
Imas par gadnih momenata ali to se da sanirati.
Mislim da ces uvek imati poteskoca sto se tice posla,i da ti nikad nece sledovati ono sto ti zaista pripada po zaslugama....a imaces ih zaista puno....No tebe ce nekako to mimoilaziti pa ces do novca dolaziti uvek na neki hm...drugaciji ancin tj. ne zahvaljujuci svom pozivu...tako da ces biti prinudjen da radis nesto sesto i deseto da bi dosao do love.
O tome niko nista nece znati.....odnosno tvoje finansije i akko ti dolazis do novca za druge ce biti "misterija":L

Vidis ,ovaj saturn u devetoj...hm...kao da si imao puno problema prilikom studiranja ali znas i sam da je saturn uporan...pa si tako i ti verovatno dosao do svog cilja.....
Rekao si da najvise volis rakove...ali tebe definityivno privlace Vage.
Sedma u Biku vladar Venera Venera u vagi....u trigonu sa Mesecom.....defnitivno je to tip vage ili vec Bika.....a u ljubavi dajes sve od sebe i sta reci....
kada je rec o prijateljstvu,to je nekako light motiv tvoje karte ....vidis i sam.....Sve dajes za prijatelja i ljudi vole tvoje drustvo...i ako zapravo ti imas samo jednog pravog prijatelja.
Merkur na asc.......jako komunikativan,i nesvesno dok razgovaras sa ljudima ti privlacis ko magnet....to je tvoj ili njihov afrodizijak kod tebe......
kako sam ovo nalupetala...?
Ali tako mi se cini...
Izuzetna harmonija dolazi iz tvog doma tj. porodice....Tu je Jupiter u trigonu sa Merkurom....jako lepo.....