Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DjuraMornar:
vage te privlace.....i imao si vec iskustva sa njima ali to su te "tajne veze" o kojima sam govorila ili si ti zbog tih veza imao velika i bolna odricanja....nesto jeste
Svaka ti cast za vagu.Sve si lepo rekla ali bilo je slatko, interesuje me jedna stvar.Kad sam bio vrlo mlad majka od jednog mog druga mi je uradila kartu,sve sto mi je rekla je se ispunilo,naravno ja sam taj tekst izgubio vrlo brzo i sad se kajem izmedju ostalog rekla mi je da se cuvam hladnog oruzja i da oko 30 i neke postoji opasnost da dodje do neke operacije koja moze lose da se zavrsi po mene, interesuje me dali je taj period prosao.Isto mi je rekla da sam vrlo jak medijum (to mi je receno na vise mesta) i da treba da vidim na kom polju sam jak i da razvijam to,ne bih mnogo da pisem o tome ali me zanima tvoje misljenje i naravno ovozemaljska stvar finansije u buducnosti.Pozzz i hvala ti za tumacenje

blue moon

blue_moon.jpeg

DjuraMornar:
Blue Moon....jedno indiskretno pitanje....
Ti si ""puna ko brod" ? Svi ostali planovi su slabi u tvojoj natalnoj ali zato su zvezde bile "darezljive" prema tebi kada je lova u pitanju.

a....money can buy me love?:)))
ako je puna ko brod onda su njeni putevi otvoreni u sve sfere "visokog" i "niskog" drustva...u visokom nikome nece biti bitno koliko ona ima para....a u niskom neka se iz princeze prerusi u prosjakinju i nadje neku usamljenu tuznu dusu kojoj treba ljubav, a mozda je i neki princ prerusen u prosjaka i eto fatalne ljubavi...samo je potrebno da je dobro umno iskreira ako je od onih koji misle da ljubav pada s neba:)))

citala sam neki clanak o "psiholoskim astrolozima" gde ih tip jako osudjuje....a sta cemo sa filozofskim "astrolozima" kao sto sam ja na primer:)

blue moon:
hvala na informacijama,mada mi lova ne znaci puno u zivotu,dosta me prijatelja okarakterisalo kao filozofa,ne moze ni ljubav pasti s neba i to treba da zasluzis,pozdrav

ne ne...moras da je "napravis"....ljubav ne pada s neba, moras da je napravis sama..
imas kvadrat meseca i venere, to znaci unutrasnji razdor izmedju emocija i zelja...i zelja i stvarnosti....
ti si sva u emocijama i fatalnosti i iluzijama, ...cekas fatalnu ljubav da padne s neba...a to ne postoji ......i tako u snovima o princu iz bajke ne vidis nista oko sebe....
mislim da si imala mnogo poznanstava sa muskarcima i mozda neke kratke vezice...ali ti
ako te ne lupi onaj fatalni magnetizam u glavu produkt tvoje iluzije...odmah odlazis, sa ubedjenjem da nije to to..imas predrasude, i ne dajes muskarcima sansu....
daj nekom sansu makar 2 dana pa onda idi dalje...i desice se:)
moras da naucis da volis necije bice iznutra da ga vidis, da ga "provalis" da ga zavolis...\
ljubav sami kreiramo razumom ili nesvesno.....ali ne pada s neba i nije nesto sto te eto tako lupi u glavu :)

sloc:
Ljudi, jos samo jedno pitanje - imam duplog zmaja koji se oslanja na veliki vazdusni trigon - sta to znaci. Natalna na str.39- hvala

za zmaja ne znam...ali trigon je sreca...pa mislim da smo negde na nekom topiku pisali o zmaju ili lotosu, najvise je djura pisala:)
ali pazi te konfiguracije su srecne , mada same od sebe ne deluju, jer nemaju energije u sebi, one izvlace energiju iz kvadrata...ako nema kvadrata koji su puni energije povezanih sa trigonom i ako trigon na neki nacin ne izvlaci energiju iz kvadrata on sam od sebe bez energije ne moze da deluje....

sloc:
Ljudi, jos samo jedno pitanje - imam duplog zmaja koji se oslanja na veliki vazdusni trigon - sta to znaci. Natalna na str.39- hvala

tacka fokusa tvog zmaja je neptun, on bi trebao da ima vise energije nego trigon, ali ako je fokus neptun, onda je fokus na iluziji..
citaj sta sam pisala blue moon....i ti cekas da ti fatalna ljubav padne s neba....
veliki trigon moze da ti donese srecu ako sam pokrenes akciju, ako je ne pokrenes baca te pravo u "krevet" u stagnaciju i uzaludno cekanje srece koja na taj nacin nece nikad doci...
i trigon ima svoju negativnu stranu,a to je da srecu mozes da propustis jer osecas da je imas pa cekas "u krevetu" da ti sve padne s neba ...ponavljam trigon nema energije, moras da ga podstaknes...
isto tako trigon moze da znaci da imas srece u necem negativnom...
velike trigone imaju i kriminalci koji im donose srecu u tome da njihov kriminal dugo ostane neotkriven.....

:roll: pa da bejbi,takva sam,upoznam se i ako mi nesto nije po volji ne dam im sansu,devica mije jedna zamalo dosla glave ali preziveh,kao sto kaze nas narod'koga zmija ujede,taj se i gustera plasi'ma sta me briga za muskarce,i za vencanje,.ako mi jhe toliko stalo do te vencanice,oticicu do nekog butika i probacu je,tako ce mi proci zelja za udajom,ustvari meni je vise do vencanice nego udaje,ali eto resih i taj problem :razz: :razz: :razz:

blue moon:
:roll: pa da bejbi,takva sam,upoznam se i ako mi nesto nije po volji ne dam im sansu,devica mije jedna zamalo dosla glave ali preziveh,kao sto kaze nas narod'koga zmija ujede,taj se i gustera plasi'ma sta me briga za muskarce,i za vencanje,.ako mi jhe toliko stalo do te vencanice,oticicu do nekog butika i probacu je,tako ce mi proci zelja za udajom,ustvari meni je vise do vencanice nego udaje,ali eto resih i taj problem :razz: :razz: :razz:

vencanica je samo parce krpe....

sloc:

e slocov prijatelj....mislim da sam provalila koji je tvoj problem....ti cekas da ti nesto padne s neba, neka sreca ili sta znam...i ustvari onako okolo naokolo zaobilaznim putem pokusavas da izvuces od nas sta je to?:)))
a mozda imas i ideju sta zelis, samo sto si toliko zatvoren, da nemas hrabrosti da bilo sta kazes otvoreno i konkretno, nego sve kao kisa oko surdulice...sta mi znaci trigon, sta mi znaci zmaj..pa ne znaci nista zasebno izvuceno iz konteksta cele karte..apsolutno nista:)

Kako bre ne znaci nista Bebo?
pa njegova je karta prezanimljiva....da taj trigon i zmaj ne bi imao svoje destvo....jako uzbidljivo.....a on je jedan intelekt samo takav....to mu daje taj vazdusni....a to mu opet daje to da njegov zivot nikada ne moze biti dosadan...jer on to sam niti podnosi niti dozvoljava....;)

Back