Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DjuraMornar:
Ja ne mislim da je ozenjen....ali mozda gresim....a nasa su tumacenja razlicita jer smo obe amateri pa onako proizvoljno nagadjamo....
;)

e ja sam se malo iznervirala, covek hoce da mu se tumaci...ali je strasno kontradiktoran i kaze da nema problema, da je problem samo karta, a pita da li ce trigon i zmaj da ga izvuku, i ne kaze konkretno u cemu je problem, pa mozemo samo da pogadjamo..
ali mislis sta da pogadjas kad covek kaze da nema problema, pa sta ce mu onda tumacenje?:)))

beba_toronto:
e ja sam se malo iznervirala, covek hoce da mu se tumaci...ali je strasno kontradiktoran i kaze da nema problema, da je problem samo karta, a pita da li ce trigon i zmaj da ga izvuku, i ne kaze konkretno u cemu je problem, pa mozemo samo da pogadjamo..
ali mislis sta da pogadjas kad covek kaze da nema problema, pa sta ce mu onda tumacenje?:)))
trigon i zmaj samo u vezi onog negativnog aspekta sa pocetka razgovora

sloc:
Nisam ozenjen, radim u vojsci - zavrsio filozofiju i sociologiju - iscekujem drugi posao uskoro- ne mnogo srece u ljubavi - tacnije, malo srece u ljubavi...

pa kazem ti, lepis se za zene slobodnog duha koje te samo "iznerviraju" a mozda i ne mozes da ih imas....a tvoja ideja je konzervativna zena domacica, poslusna...kao sto rekoh..
ti moras da budes kralj a ona sluskinja;)
sad ces da mi kazes da to nije tacno, ali ti samo ne zelis da bude tacno, zelis i ti da budes otvorenijeg uma, ali ne mozes...sudbina:)
i trazis savrsenu zenu...ti ustvari imas stvarno kontradiktorne aspekte koji te zezaju....

beba_toronto:
pa kazem ti, lepis se za zene slobodnog duha koje te samo "iznerviraju" a mozda i ne mozes da ih imas....a tvoja ideja je konzervativna zena domacica, poslusna...kao sto rekoh..
ti moras da budes kralj a ona sluskinja;)
sad ces da mi kazes da to nije tacno, ali ti samo ne zelis da bude tacno, zelis i ti da budes otvorenijeg uma, ali ne mozes...sudbina:)
i trazis savrsenu zenu...ti ustvari imas stvarno kontradiktorne aspekte koji te zezaju....
Stalno to ponavljam - ima mnogo kontradiktornih aspekata koji zezaju...

Ti si lep,upecatljiv ,markantan....pun samopouzdanja ,temperamentan....iako malo usporen.....Emotivan...iako delujes hladno ....Sklon tajnim ljubavima...ili pak volis u tajnopsti nekoga i ne smes da mu priznas.....Tvoj posao je neizvestan.....cesto ga menjas....samoinicijativno,a sve vodjeno tvijom nemirnom prirodom....I zdravlje varira...cas je dobro cas promenljivo......Ali tvoj zivot je lep.....bez preteranih uzbudjenja...( losih )...mozda zbog slabe procene ponekad sam sebi napravis problem ali sve ostaje na tome....Ovo se odnosi na partnera.....sa kojim si se zabavljao neko vreme i sve je bilo ok do momenta dok niste stupili u brak....tada nastaju iluzije i ti bivas jako razocaran...?
Pitaj nesto konkretnije....?;)

Pa moras da postavis kartu....odes na astro.com...moras i tamo da se registrujes na "my astro" pa add new data....ukucas podatke pa next ,next i onda izaberes opciju extended chart....i bacis taj link ovde.....link gde je ta karta....ili postavis kartu ovde ;)

Back