opala
Zainteresovan član
- Poruka
- 158
jel možda imaš problema sa svojom obitelji? sa muškom osobom u obitelji(možda otac)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema problema sa lovom - doduse , problem sa poslom je taj sto ga ne volim, ali , sta je tu je - mora se raditi.beba_toronto:samo ako se preseli u inostranstvo
a mislim da ima problem u vezi s necim u vezi biznisa i para![]()
DjuraMornar:Ja ne mislim da je ozenjen....ali mozda gresim....a nasa su tumacenja razlicita jer smo obe amateri pa onako proizvoljno nagadjamo....
![]()
Otac je preminuo, a sa majkom nemam posebne probleme - tacnije - ne.opala:jel možda imaš problema sa svojom obitelji? sa muškom osobom u obitelji(možda otac)?
trigon i zmaj samo u vezi onog negativnog aspekta sa pocetka razgovorabeba_toronto:e ja sam se malo iznervirala, covek hoce da mu se tumaci...ali je strasno kontradiktoran i kaze da nema problema, da je problem samo karta, a pita da li ce trigon i zmaj da ga izvuku, i ne kaze konkretno u cemu je problem, pa mozemo samo da pogadjamo..
ali mislis sta da pogadjas kad covek kaze da nema problema, pa sta ce mu onda tumacenje?))
Nisam ozenjen, radim u vojsci - zavrsio filozofiju i sociologiju - iscekujem drugi posao uskoro- ne mnogo srece u ljubavi - tacnije, malo srece u ljubavi...DjuraMornar:Ja ne mislim da je ozenjen....ali mozda gresim....a nasa su tumacenja razlicita jer smo obe amateri pa onako proizvoljno nagadjamo....
![]()
sloc:Otac je preminuo, a sa majkom nemam posebne probleme - tacnije - ne.
sloc:Nisam ozenjen, radim u vojsci - zavrsio filozofiju i sociologiju - iscekujem drugi posao uskoro- ne mnogo srece u ljubavi - tacnije, malo srece u ljubavi...
sloc:Nisam ozenjen, radim u vojsci - zavrsio filozofiju i sociologiju - iscekujem drugi posao uskoro- ne mnogo srece u ljubavi - tacnije, malo srece u ljubavi...
Nisam rekao da je sve ok. Valjda? U svakom slucaju , evo, mislim da je ovo interesantno - bez obzira na sve, ne bih nista mjenjao - bez obzira na one vec navedene"uspone i padove".opala:Sve je ok. A uran je u 4. Nešto mi tu ne štima.
Stalno to ponavljam - ima mnogo kontradiktornih aspekata koji zezaju...beba_toronto:pa kazem ti, lepis se za zene slobodnog duha koje te samo "iznerviraju" a mozda i ne mozes da ih imas....a tvoja ideja je konzervativna zena domacica, poslusna...kao sto rekoh..
ti moras da budes kralj a ona sluskinja
sad ces da mi kazes da to nije tacno, ali ti samo ne zelis da bude tacno, zelis i ti da budes otvorenijeg uma, ali ne mozes...sudbina
i trazis savrsenu zenu...ti ustvari imas stvarno kontradiktorne aspekte koji te zezaju....
Evo sloc je stigao pa mi je pojasnio sta znaci uran u četvrtoj - ok - problem sa porodicom je taj sto smo od 92 potpuno razdvojeni - četiri strane - četiri članaopala:Sve je ok. A uran je u 4. Nešto mi tu ne štima.
Ponovo molim znalce da mi kazu rec dve o mojoj karti.dekiwizard:
blue moon:hoce li se neko smilovati da mi ukratko protumaci moju natalnu kartu?