Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema na cemu. Pluton Sunce u narednom periodu ce te zaintrigirati da pravis konstrukciju za zaradjivanje, pruza se mogucnost dolaska do vece kolicine novca tokom zivota. Zena ce biti, sledece godine menjas filozofiju u vezi istih i bice raznih desavanja na ljubavnom frontu.

Ti imas isto veneru u aspektu saturnu kao ja i user. I tebe ce pritegnuti neka matorka crni ekriven :lol:... mora, kad tad
Samo kod tebe je gora situacija, konjukcija u znaku ribe govori da ce da te sredi na finjaka, a ti podznak blizanac sve ces joj poverovati :lol:

Zanima me ljubav, uopsteno, da li imam srece, posto do sada nema nicega. :D
Koje aspekti su za to bitni?
09.08.1995. 10:31 Krusevac

U tvom slucaju Jupiter koji nosi osamostaljenje i zaradjivanje. Dok si kuci Nadir ne dozvoljava zbog ukrsnice sa vladarem 4 koji daje mir i sigurnost, ali hladan i nedrustven. Njegovo velicanstvo Saturn.

Kada se osamostalis krenuce, to pruza aspekt Jupiter Mars, ali trazi drugo mesto stanovanja zbog polja 12 cetvrtog, jer simbolika treceg naspram cetvrtog je daleko, sto dalje.

Jedna moja drugarica je zamolila da joj se pogleda horoskop (

Uploaded with ImageShack.us ), tj. da joj se odgovori na sledeća pitanja:

1. Da li ću dobiti u vrlo skoro vreme posao? Konkretno, da li ću ostati u novinarstvu, u novinarskoj kući gde sam sada?
2.Da li ću uskoro upoznati nekog novog muškarca?
_____________________________________________________________________________________________________

Budite dobri i odgovorite joj na ova pitanja, ja sam joj nahvalio astrologe sa Krstarice :)

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Kamael, da li bi mogao i meni da pogledaš natalnu kartu i da mi napišeš odgovor? Zanima me posao, tj. konkretno, Koji posao bi za mene bio najbolje rešenje, šta mi najviše leži, osim onoga za šta sam završila fakultet? Razmišljam da upišem neki kurs da bih se prekvalifikovala, ali ne znam šta bi mi bilo najbolje, koji kurs. Da li imam šanse da se uskoro zaposlim? U kojoj oblasti, tj. kroz koju delatnost imam šanse za zaradu - dobru ako je uopšte moguće da imam dobru, a da mi ta oblast leži, tj. da imam sposobnosti za istu, i: Da li će moj budući posao imati ikakve veze sa inostranstvom, strancima ili putovanjima u inostranstvo?Ovo poslednje me najviše privlači i najveći mi je izazov. Evo moje natalne sa tranzitima:
2a4oarq.jpg
[/IMG]

Hvala! :)

U tvom slucaju Jupiter koji nosi osamostaljenje i zaradjivanje. Dok si kuci Nadir ne dozvoljava zbog ukrsnice sa vladarem 4 koji daje mir i sigurnost, ali hladan i nedrustven. Njegovo velicanstvo Saturn.

Kada se osamostalis krenuce, to pruza aspekt Jupiter Mars, ali trazi drugo mesto stanovanja zbog polja 12 cetvrtog, jer simbolika treceg naspram cetvrtog je daleko, sto dalje.

To što dalje se odnosi na inostranstvo? Kad smo kod Jupitera, kakvo je stanje sa inostranstvom? Jupiter mi je vladar 3.kuće, a Merkur vladar 9., ali su u međusobnom kvadratu. Jupiter u je 2., Merkur u 11. kući.
Ne bih nešto rekao da je povoljno.

bok svima
cijeli zivot mama mi je govorila da sam rodjena u 18.20, medjutim na rodnom listu sam procitala da sam rodjena u 18.30, pa bih htijela cuti razliku izmedju tih 2 karti... nemam nikakvo konkretno jedno pitanje osim mozda zasto se uvijek osjecam tako nesretno, i zasto tako puno crnjacim

showgif.cgi
--- 18.20

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=utafile7336FV-u1386503814 ---- 18.30 Hvala puno

Може ли мени неко да уади наталну карту, рођен сам трећег септембра хиљаду девесто осамдесет осме у осам и нешто увече у Народног Фронта, занима ме љубав и паре, унапред хвала!

Poslednja izmena:
Izuzetno zanimljiva karta, asocira na evolutivnu podelu neba i zemlje, spoljna tela ispod horizonta, unutrasnja iznad u polju duhovnosti ali fakat, ravnoteza nije u mogucnosti da se odrzi, prevagu nosi unutrasnji Mesec koji daje snagu telima ispod, magnet je tokom zivota jaci od elektriciteta.

Tragedija je u tome sto ce nesklad elemenata da se reflektuje preko njenog odnosa sa partnerom, jer se ne trosi na ono sto je sudbina namenila, na polje devet, polje spiritualnosti. Sam odnos ce vuci nekoliko decenija zivota, a tacke Asc Desc padaju na kraljevski stepen. Partner kakav se pozeleti moze ali ako osoba nije u balansu onda losi aspekti nose prevagu nad dobrima i vidimo ulazak u sukobe oko vlasti, prvo jer je ona podznak Lav znak Ovan, prirodna potreba da u kuci dominira i rusi (Ma 90 So, Pl 90 Ju)

Jupiter nije naklonjen, ne dozvoljava lako kontakt sa visim ravnima opozitnom linijom, preko fluida razdvaja nebo i zemlju, gornja svetla tela od donjih koji vuku u raspad i truljenje. Ipak i takav smrtniku pruza mnogo ali na nebu nije sam, ono sto pruzi brzo se potrosi. Daji koraci kod zena nakon sticanja su drugaciji od koraka muskaraca, muskarac je zvezda zena Mesec i vidimo po istom u prvom iz hladne Device da nikad, ali nikad ne moze biti zadovoljna sa kolicinom koju poseduje. Nakon koliko dana upada u fazu mrzvolje moze se izracunati preko razmaka ova tri (Mesec, Sunce, Jupiter).

Ko je upoznat sa teozofskom literaturom na ovom cartu moze lako preko navedenog videti na delu zapis Lipika, ravnatelja Karme, olaksano je uociti planove na kojima je povucena granica razdvajanja kroz vazduh i vatru (Vodolija, Lav).

Ova osoba da se bavi spiritualnim tesko bi ostvarila kabalisticku sferu Sunca, ipak nize ravni bi se pruzile (aspekt Mesec Saturn, Pluton Nadir) od kojih bi imala korist tela iznad Venera i Sunce, ali kako je svaka zena po svojoj prirodi lunarna percepcija je preko fizikusa i nizeg astrala, dva plana promenjlivosti. Polje devet u tom slucaju daje novac, visi polozaj u drustvu, putovanja i ljudska osecanja.

Nema na cemu. Pluton Sunce u narednom periodu ce te zaintrigirati da pravis konstrukciju za zaradjivanje, pruza se mogucnost dolaska do vece kolicine novca tokom zivota. Zena ce biti, sledece godine menjas filozofiju u vezi istih i bice raznih desavanja na ljubavnom frontu.

Sve si bio u pravu,izgiboh. Znaci iz veze u vezu idem,mogu da biram,sva vrata se otvaraju. Prosto covek da ne poveruje.

Back