Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prvenstveno svaka cast na zelji da pomognes/upozoris ljude, jer ipak ima nesto u zvezdama. Mene zanima prvenstveno ljubav:
ja: 30. januar.1976. Beograd, 05:05h ujutru
on: 05. oktobar. 1968. Beograd, 07:00h ujutru

Da li je to on?
Ako zelis daj mi svoj mail pa da se dogovorimo da mi uradis natalnu kartu, naravno za kintu, sigurno imas svoj cenovnik!

Hvala unapred!!

Koji je tvoj problem,zasto radis besplatno Horoskope,i kakvi su ti to besplatni Horoskopi,to radi svojim kuci, a nemoj da se ovde foliras.Pravi Astrolozi se ne ponasaju u tvom stilu,ovo je zaista na internetu interesantno,mesto za reklamu-ali veruj mi to ti nije potez.Dokazivanje znanja se ne stice jeftinim poenima.

djoleeeeee:
Koji je tvoj problem,zasto radis besplatno Horoskope,i kakvi su ti to besplatni Horoskopi,to radi svojim kuci, a nemoj da se ovde foliras.Pravi Astrolozi se ne ponasaju u tvom stilu,ovo je zaista na internetu interesantno,mesto za reklamu-ali veruj mi to ti nije potez.Dokazivanje znanja se ne stice jeftinim poenima.
Ma ja sam to vec jednom rekla da ona nas ovde z.... Mislim, na tudjoj muci oce da sebi stvori reklamu.... A u ovom narodu fala bogu ima pacenika....
Ja se definitivno odjavljujem.

rodjena 19.juna 1977. u 8:25.Ljubav,nije da mi ne ide,nego ne moze ni da prohoda.U faksu sam u pauzi pred kraj.Nemam srece ni da nadjem neki posao sa komfornijim radnim vremenom.Nije strasno,u stvari,ali...Zdrava sam,da ne kazem 2 puta.Cao Maso!!!POZDRAV.Ti si altruista,sta si u horoskopu ako nije tajna?

Back