Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Annnnn:
Rodjena sam 28.04.1984 u 2,40 (noc) u Beogradu

znam da imam u prvoj kuci valjda veneru, sunce i merkur , a u 12. mesec ako neko moze da mi kaze sta to znaci , bas bi mi pomogao , posto ja verujem u to ali nema ko da mi objasni.

Hvala unapred :D

Ej, Mesec je u 1. polju, a Sun, mer, i ven su u drugom polju i to u Ovnu i Biku.
Sta te zanima s obzirom da si promasila podatke? :lol:

Ej :)
Mesec u prvom polju govori o izgledu i reakcijama osobe, jel tako?
Znaci da je osoba pojacano emotivna,
zato se tako naljutila sto joj niko nije odgovorio :D
A kako izgleda osoba sa mesecom u 1. kuci? Ako je u raku, kazu, mogla bi da ima velike grudi,(tako sam cula). Ali ja mislim da je to mozda problem sa tezinom, u smislu da te pun mesec malo zaokrugljuje, posto teze izbacujes vodu iz organizma, i mozda vise naginjes ka klopi po noci.
A Maki?
Sunce u drugoj kuci, valjda nece biti siromasna 8)

Sunce u II može doneti i dobro finansijsko stanje ako je u znaku dobrom za sebe - npr. Ovnu, Lavu i Strelcu AKO ima lepe aspekte i povezanost.

Mesec u I definitivno hirovit, promenljiv, ali i omiljen od ljudi [Mesec-široke narodne mase, deca, žene, bake]. Koliko do izgleda krupne oči, naglašeni bokovi, i tačno tako - sklonost zadržavanju tečnosti u periodu Mesečevog rasta, takođe može doneti i sklonost promeni telesne težine ali ne preterano već nekih oscilacija ne većih 5 kg i to u periodima emotivnog nezadovoljstva

KOliko do Meseca u I polju - grudi mogu biti naglašena tačka a na koji način objasniće položaj u znaku i aspektima. Ona može biti osetljiva na priču o njima i ponašati se isuviše pokroviteljski prema prijateljima i partnerima. Ako je Mesec u Jarcu, neće dati obimne grudi, isto je i za položen u Devici ili Vodoliji.

Poslednja izmena od moderatora:
animsaj:
A kako izgleda osoba sa mesecom u 1. kuci? Ako je u raku, kazu, mogla bi da ima velike grudi,(tako sam cula). Ali ja mislim da je to mozda problem sa tezinom, u smislu da te pun mesec malo zaokrugljuje, posto teze izbacujes vodu iz organizma, i mozda vise naginjes ka klopi po noci.
A Maki?

Pa kad smo kod meseca u prvoj kuci , evo i ja da dodam nesto...;)

Ja imam mesec u prvoj kuci u lavu.Tacnije na 10° lava.

Sto se tice tezine, tu je uvek bilo "promenljivo" stanje;) kao mala sam bila debeljuckasta,sa rumenim obracicima;) pa onda od prilike od 6-12 godine sam bila sasvim mrsava( sto bi rekli samo koza i koske) a onda sam posle pocela da se gojim ,pa smrsam 10kg pa se opet ugojim i sve tako...

Mady:
Sunce u II može doneti i dobro finansijsko stanje ako je u znaku dobrom za sebe - npr. Ovnu, Lavu i Strelcu AKO ima lepe aspekte i povezanost.

Mesec u I definitivno hirovit, promenljiv, ali i omiljen od ljudi [Mesec-široke narodne mase, deca, žene, bake]. Koliko do izgleda krupne oči, naglašeni bokovi, i tačno tako - sklonost zadržavanju tečnosti u periodu Mesečevog rasta, takođe može doneti i sklonost promeni telesne težine ali ne preterano već nekih oscilacija ne većih 5 kg i to u periodima emotivnog nezadovoljstva

KOliko do Meseca u I polju - grudi mogu biti naglašena tačka a na koji način objasniće položaj u znaku i aspektima. Ona može biti osetljiva na priču o njima i ponašati se isuviše pokroviteljski prema prijateljima i partnerima. Ako je Mesec u Jarcu, neće dati obimne grudi, isto je i za položen u Devici ili Vodoliji.

Ali Mady ja imam mesec u 1.kuci i nemam krupne oci. Moje oci izgledaju kao "kod kineza";) u odnosu na vilice i na nos sasvim su male.Pre bi se reklo da imam veliku glavu nego oci ( lele al se ja opisa kao monstrum hehe)

A sto se tice grudi,( kao sto rekoh mesec u lavu) pa sasvim sam zadovoljna a i nijedan momak se nije pozalio :lol:

Ovo sto si rekla za ljude, to je sasvim tacno;) prosto imam osecaj da me ljudi vole, mnogi su mi rekli da sam im simpatricna i draga i kazu da imam dobru dusu ( zato me zovu dusmanka;))) hehe salim se)

animsaj:
A Maki?

Sto "A Maki?"? :shock:

sampita:
Ali Mady ja imam mesec u 1.kuci i nemam krupne oci. Moje oci izgledaju kao "kod kineza";) u odnosu na vilice i na nos sasvim su male.Pre bi se reklo da imam veliku glavu nego oci ( lele al se ja opisa kao monstrum hehe)

A sto se tice grudi,( kao sto rekoh mesec u lavu) pa sasvim sam zadovoljna a i nijedan momak se nije pozalio :lol:

Ovo sto si rekla za ljude, to je sasvim tacno;) prosto imam osecaj da me ljudi vole, mnogi su mi rekli da sam im simpatricna i draga i kazu da imam dobru dusu ( zato me zovu dusmanka;))) hehe salim se)

Ne svaki Mesec u I polju već ume dati kada je Mesec u I polju ili vodenom znaku, ili kakvom jakom aspektu sa vodenim planetama, znacima... a nema druge planete koja snažnije utiče na fizički izgled.
Npr, ako je Asc u Jarcu - neće dati krupne oči, ako je Mars u egzaktnom kvadratu sa Asc takođe nema krupnih ili naglašenih očiju... pre vilice jake i naglašene jagodice...

Nadam se da nisam ni rekla da su kod nje krupne oči - sada kako gledam njenu natalnu sve više sumnjam u to. :cry:

Poštedeću vas [i sebe] opisivanje svih kombinacija samo kažem da nije pravilo Mesec u I polju - krupne oči. Moj je u VI :roll: pa su krupne.

10destiny:
Posto si veoma drustveno aktivan i sarmantna osoba, verovatno ces u zivotu uvek nailaziti na otvorena vrata. Umes da budes ostar "na jeziku", ali si ti taj koji miri svadje. Postoji mogucnost za bavljenje medicinom, umes sa ljudima. Sto se ljubavi tice treba ti osoba koja te nece sputavati u kontaktu sa prijateljima, a ne da te "davi" 24h dnevno samo za sebe.Trenutno prolazis kroz period promena, moguce i neke prepreke, ali iskoristi to da unapredis sebe, a ne da odustajes od zapocetih stvari i ponasas se agresivno i nervozno.Sledeca godina ti donosi dosta uzbudljivih trenutaka vezano za zenski pol.
Srecno! :wink: :D 8)

Evo danas posle 6 meseci analiziram ovaj komentar
koji je bio upucen meni. Prvi deo (do zatamnjenja) sam vec znao i imao predstavu o tome. Od drugog (zatamnjenog) dela sam ocekivao mnogo i ulivao mi je nadu... Ali evo vec pola godine je proslo a meni se aaaaaapsolutno nista i bukvlano nista nije ni interesantno (a kamoli uzbudljivo) desilo sto je bilo vezano za zenski pol. Da li odmah da odustanem od astrologije ili da sacekam jos sest meseci da vidim nece li se sta promeniti????

E hvala ti! Da li to znaci da sam u podznaku skorpija? I da li je to dobra kombinacija posto mi je znak devica? Neko ko mi je gleda natalnu je rekao da cu biti jako poznata i popularana(u svetu medija)? Neke karakteristike koje ti vidis iz te moje natalne karte??? :roll: :roll: :lol:

Tabula rasa!:
E hvala ti! Da li to znaci da sam u podznaku skorpija? I da li je to dobra kombinacija posto mi je znak devica? Neko ko mi je gleda natalnu je rekao da cu biti jako poznata i popularana(u svetu medija)? Neke karakteristike koje ti vidis iz te moje natalne karte??? :roll: :roll: :lol:

Tvoja Venera jeste u znaku Lava i u samom vrhu horoskopa pa će te sigurno privlačiti javne profesije i svi poslovi koji su u vezi sa javnošću a Mars je u znaku Ovna i u V polju - pozornice. Jesu u trigonu koji je malo slabiji ali se može reći da ti sledi rad u navedenoj oblasti.

Odlična je kombinacija jer Pluton na Asc daje naglašen fatalizam i strast za uspehom, harizmatičnu prirodu, sve pjačano konjunkcijom Sunca i Lilit - fatalne žene. Mesec u Jarcu daruje odlučnost, istrajnost i sigurnost u sopstvene adute. Hladne glave hitaš ka ciljevima koje sebi zacrtaš i ljudima izgledaš čak preterano okrutno, deluješ previše hladnokrvno.

Prvih desetak godina ćeš raditi posao koji je vazan za javnost a nakon toga se verovatno povući i posvetiti nekim pozadinskim poslovima, možda novinarstvu, pisanju...

E hvala ti puno!!! Znas zasto sam pisala sve ovo i sve sto si rekao je tacno! Volim glumu,i sada idem trenutno na dramsku sekciju,glumim.ali planiram da upisem Medicinu(svi vrse veliki pritisak na mene) tako da ne znam :cry: A sto se tice ljubavi??? Izvini ako sam dosadna

Mila, ti si podznak Vaga, Mesec u Jarcu, Venera u Škorpiji u prvoj kući.

Lidiia

6. kuća je kuća bolesti, rada, potčinjenih....

MA u 6 kući može da da previše rada a slabu zaradu, a ako se previše radi može doći do bolesti. Mogući su problemi sa kolegama na poslu, ali obično daje odličnog (vrednog) radnika.

Mars dakle ovde može doneti groznice, opekotine, naročito u kuhinji se čuvaj opekotina.

Hvala Radtke! :D

Dali znas gdje se gleda posao u natalnoj karti, tj. zanimanje, posao s kojim se bavi osoba? Mislim na vrstu posla; umjetnik, socjalni radnik, doktor, frizer... 6. kuca je simbol kuhinje?

hvala!
pozdrav,

Lidija

Da 6 kuća je kuhinja.

Što se tiče profesije, treba gledati planete u 10 kući, i vladara 10 kuće i njegove aspekte i njegov položaj u kući (gde se nalazi).

Zatim treba gledati šta koja planeta predstavlja npr. za hirurga MA u 8 kući (operacija) 120 sa vladarem 10 koji je u 12 (bolnica)...

Umetnici, VE ili vladar 5 u dobrim aspektima, npr VE sa ME (0 st. ili 60)....

Ili nađi tekstove Beatrix Braukmuller, ona to objašnjava kroz nekih 7 koraka, znači baš opsežno.

Hvala Radtke!

Sve je ovo tacno: vrijedan radnik i problemi s kolegama, slaba zarada (Mars u 6. polju) :!: osim ovo sa kuhinjom :shock:

To mi bas nije jasno? Kuhinja do sada nikad nije bila tema...

Kakva vrsta profesije bi onda mogla biti kad je u 10. polju venera u jarcu?

Radtke, mozes li mi preporuciti neku knjigu od Beatrix u vezi ove teme?? :D

hvala jos jednom, pozdrav,

Lidija

Back