Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo ti hvala!:D Stvarno mi je značilo što sam dobila ove odgovore.
Naravno, nisam od onih koji samo žele da čuju ono dobro iz natalne karte niti od onih koji uzimaju sve što saznaju zdravo za gotovo.Drago mi je, kao i svakome, kada čujem nešto pozitivno a negativno postoji u svačijoj karti jer postoji i u našim životima, sve je to prirodno i normalno.Htela sam pre svega da se oslobodim od tog 'moja karta najgora' tripa i dobijem neke smernice za nastavak školovanja.Sve ostalo, i dobro i loše, samo mi može pomoći da shvatim šta treba da negujem a sa čim da se izborim ili u vezi čega da budem oprezna.Zato mi je posebno drago što mi je sve u vezi tog 'zlosrećnog' Saturna recimo, i saopšteno u tom maniru.
Hvala još jednom i svako dobro! ;)

posao , ljubav i da li postoji sansa za odlazak u inostransrtvo ?
Постоји. Зато што постоји веза између врха шесте куће (посао), његовог владара смештеног у дванаестој кући и диспозитора (Сатурн) који се налази у деветој кући (иностранство) и који има повољне аспекте са другим планетама (Sa60Mo, Sa120Ve, Sa60Ne, Sa0Pl).

Што се тиче посла претпостављам да има везе са негом (владар шесте куће, смештен у 12ој) старијих лица (Месец у Јарцу секстил Сатурн), додуше имућнијих (So60Mo), нешто типа - приватни старачки домови, или приватне клинике. Због врха девете у Ваги, владара Венере у петој, могуће је да је Аустрија земља у којој ћеш радити и да ће за то бити одговоран твој вереник/дечко (да ће ти он наћи посао и да ће да те поведе са собом тамо - Ve120Sa, Ve120Pl).

Што се тиче љубави - кренуће ноншалантно, необавезно, детињасто (врх пете у Близанцима са све Венером у Близанцима у тој кући) временом ће добити озбиљније обрисе (Ve120Sa, Ve120Pl). Владар пете је смештен у четвртој кући, у Меркуру у Бику. Ово је нека кућна атмосфера, кућна журка, са лепом песмом (Меркур у Бику). Са дечком ћете упознати пријатељ, маркантна, мишићава фигура (Ma0Me, Ma0So).

^^hvala ti puno..

a jel mi mozes jos reci nesto po pitanju dece i zdravlja ??
Избегавај алкохол. Твоје емоције (Месец) су смештене у проблематичној дванаестој кући. Негативне емоције, сећање на неке лоше моменте из твоје прошлости (Месец у Јарцу) активира алкохол (Mo0Ne), тако да избегавај то, ако хоћеш душевну стабилност.

Што се деце тиче - требало би да буду двоје. Због Венере у Близанцима (Близанци - 2) у петој. Требало би да буду мушка деца, због контакта Венере са две мушке планете (Сатурн, Плутон).

astro_w2gw_salvador.33983.35684.png

Salvatore, ovde je skakljivo tumacenje zbog vremena rodjenja. Ako si rodjen samo 4 minuta ranije i manje menja se podznak u prethodni znak, pa samim tim i tumacenje cele karte.
Ја ћу се служити овом картом (била тачна или не), а на њему је да каже шта од овог што ћу навести је тачно.

Марс у првој у Ваги - свађалачки темперамент, буран, театралан, волиш да изазивањем фрке будеш у центру пажње (због диспозитора Марса, Венере која је у Лаву). Поред тога што неправда изазива у теби свађалачки порив, опаске у вези твог одевања, изгледа, те терају да се свађаш. И то најчешће са својим пријатељима, пошто (поново се враћам на оно што сам већ написао) Марсов диспозитор, Венера је смештена у Лаву у 11ој кући. Свађе, ће бити фреквентне, у будућности и са твојом женом, пошто ће изгледа бити провокативно настројена, волеће да се на непристојне начине шали са мушкарцима, па и да флертује, за то је одговоран напет аспект Венере и Јупитера. На сву срећу, диспозитор Венере, Јупитер је у свом седишту и смештен је у трећој кући, па ће после сваке свађе, доћи до споразумевања, које ће блокирати идеју размимоилажења/развода.

Врх шесте у Рибама. Посао има неке везе са уметношћу, рекао бих са писањем пошто, владар, Уран гради тригон са Меркуром у 12ој. По незгодно смештеном Сатурну у шестој - имаћеш проблеме са шефицом (Sa90Mo). То је нека угледна и утицајна личност, са честим променама расположења (Месец у Раку у десетој) што ће теби изазивати велике здравствене проблеме, много ћеш се нервирати (Sa90Me). Гледај да то каналишеш на адекватне начине, иначе ћеш незадовољство пренети на кућну атмосферу, где ће бити великих неприлика (Ma90Ur, Ma90Ne).

Врх седме у Овну - владар у првој, у Ваги. Моментално заљубљивање. Толико ћеш бити одушевљен симпатијом да ћеш направити неки кикс при упознавању (Марс квадрат Уран). Диспозитор, Венера у Лаву у 11ој - неки галантан пријатељ који изгледа има неколико афера (Венера конјукција Сунце у 11ој). Сунце у напетом односу са Јупитером у трећој указује да девојка није из истог града, а када се на све то дода и Плутон, говори да ствари неће бити баш најјасније на самом почетку. Нека недоумица, лаж је у питању. Да ли ће лагати да већ има дечка, да ли ће лагати да је не занимаш, да ли је у питању нека игра, време ће показати, али на крају ће све испасти добро. Имаће подршку твоје мајке (Mo60Ve).

Poštovanje!Ima li ko voljan ds mi protumači natalnu...konkretno trudnoća,broj dece,ljubav,brak
..inače sam u vanbračnoj zajednici...nažalost ne znam postaviti kartu :( Mia 15.07.1993 Novi Sad 10:30h pre podne..unapred se zahvaljujem :-*

Therinol hvala na odgovoru. 1. Pasus - volim da se svađam kao i da kritikujem ali isključivo najbližu familiju i prijatelje. A bivša devojka odgovara ovom opisu, samo što nije bilo mirenja
2. Pasus ja i umetnost smo ti daleko ko Arktik i Antarktik
3. Pasus to ćemo tek da vidimo. Mada sam jednom ugazio u pseći izmet dok sam čekao tadašnju simpatiju pred njenom zgradom :mrgreen:

Ма ово што сам написао се односило на будућност, а и то је изнето оквирно, у општим цртама.

Чекај тек да видиш шта ћу написати за твоју прошлост, садашњост, твој карактер. :mrgreen:

Ма ово што сам написао се односило на будућност, а и то је изнето оквирно, у општим цртама.

Чекај тек да видиш шта ћу написати за твоју прошлост, садашњост, твој карактер. :mrgreen:
Da li bi mogao meni reci nešto molim te za ljubav,brak,trudnoću,broj dece,i vreme za to otprilike?tuta muta sam da napomenem nzm postaviti kartu :( 15.07.1993 10:30h NS
Da napomenem dugo god sam u vanbracnoj zajednici...

Da li bi mogao meni reci nešto molim te za ljubav,brak,trudnoću,broj dece,i vreme za to otprilike?tuta muta sam da napomenem nzm postaviti kartu :( 15.07.1993 10:30h NS
Da napomenem dugo god sam u vanbracnoj zajednici...
Та љубав неће опстати. Владар пете, Сатурн у шестој. Момак од тебе захтева неку врсту реда, дисциплине - поштовање укратко, ти му идеш уз длаку, а онда као свака Рачица са препознатљивим променама расположења, окренеш на своју страну, тераш по своме, што изазива свађе у којима излази на површину његова тамна страна - тешке речи, псовке, врло је могуће да и клетве долазе од њега, а с твоје стране наступа прво дерање, оштре речи, а онда умиљавање да се ситуација смири (Сатурн квадрира Плутон у трећој кући - кући комуникације). Твоја мајка га не одобрава (напет аспект Сатурна и Месеца). Везан је за тебе, посесиван је, повремено се служи манипулацијама како би тестирао твоју љубав, исто тако и ти се манипулацијом служиш како би га пецкала, видела да ли је и даље загрејан. Наставићете са том везом, чак ћеш и добити дете са њим, које ће бити веома лепо, али сензитивно (Sa90Mo0Ve). Временом ће веза добијати црте одбојности (Месец квадрат Сатурн), почећеш да губиш интересовање које ће кулминирати до те тачке да хоћеш слободу (Месец и Венера у деветој кући) што он то неће благонаклоно прихватити, биће ту доста препирања, тешких сцена, вероватно и прогањања, али ће се то завршити.

Битну улогу ће ту одиграти суд и на том месту ћеш упознати свог мужа. Владар седме, Јупитер је смештен у првој, у Ваги. Јупитер је иначе планета која означава правду, док Вага је знак за који се везује право, тако да ће твој будући муж бити (по свему судећи) адвокат - диспозитор Јупитера, Венера је смештена у Близанцима - вешт је са речима и са писањима тужби и припремама аката одбране, а складан аспект Венере и Месеца говори да је познат у народу као добар адвокат, да лепо зарађује. По складном аспекту Јупитера са Месецом и Венером, рекао бих да ће баш наићи на твоје одобравање, симпатије.

Што се тиче (евентуалног) другог детета - иако је присутан напет аспект Сатурна (који је смештен у шестој кући, кући болести) и Месеца који је познат по компликацијама по фертилитет, диспозитор твог Месеца, Меркур је смештен у плодном знаку, у Раку. Девета кућа је код тебе везана за трудноћу, због тог Месеца. Пошто проблем код тебе није физиолошки, проблем ће бити психолошке природе. Након раскида са вишегодишњим момком и трагањем за више слободе (али и више љубави), ти ћеш одбацивати идеју да добијеш још једно дете. Гледаћеш да нађеш неког који ће да те воли, али и да се стара о твом детету, али ћеш се бојати да и са њим добијеш дете, да не би запала у позицију да и са њим једног дана раскинеш и да онда са собом вучеш двоје деце из две пропале везе. Кад будеш у свог мужа стекла потпуно поверење, кад буду пукле те психолошке стеге, онда ћеш са њим добити дете.

Та љубав неће опстати. Владар пете, Сатурн у шестој. Момак од тебе захтева неку врсту реда, дисциплине - поштовање укратко, ти му идеш уз длаку, а онда као свака Рачица са препознатљивим променама расположења, окренеш на своју страну, тераш по своме, што изазива свађе у којима излази на површину његова тамна страна - тешке речи, псовке, врло је могуће да и клетве долазе од њега, а с твоје стране наступа прво дерање, оштре речи, а онда умиљавање да се ситуација смири (Сатурн квадрира Плутон у трећој кући - кући комуникације). Твоја мајка га не одобрава (напет аспект Сатурна и Месеца). Везан је за тебе, посесиван је, повремено се служи манипулацијама како би тестирао твоју љубав, исто тако и ти се манипулацијом служиш како би га пецкала, видела да ли је и даље загрејан. Наставићете са том везом, чак ћеш и добити дете са њим, које ће бити веома лепо, али сензитивно (Sa90Mo0Ve). Временом ће веза добијати црте одбојности (Месец квадрат Сатурн), почећеш да губиш интересовање које ће кулминирати до те тачке да хоћеш слободу (Месец и Венера у деветој кући) што он то неће благонаклоно прихватити, биће ту доста препирања, тешких сцена, вероватно и прогањања, али ће се то завршити.

Битну улогу ће ту одиграти суд и на том месту ћеш упознати свог мужа. Владар седме, Јупитер је смештен у првој, у Ваги. Јупитер је иначе планета која означава правду, док Вага је знак за који се везује право, тако да ће твој будући муж бити (по свему судећи) адвокат - диспозитор Јупитера, Венера је смештена у Близанцима - вешт је са речима и са писањима тужби и припремама аката одбране, а складан аспект Венере и Месеца говори да је познат у народу као добар адвокат, да лепо зарађује. По складном аспекту Јупитера са Месецом и Венером, рекао бих да ће баш наићи на твоје одобравање, симпатије.

Што се тиче (евентуалног) другог детета - иако је присутан напет аспект Сатурна (који је смештен у шестој кући, кући болести) и Месеца који је познат по компликацијама по фертилитет, диспозитор твог Месеца, Меркур је смештен у плодном знаку, у Раку. Девета кућа је код тебе везана за трудноћу, због тог Месеца. Пошто проблем код тебе није физиолошки, проблем ће бити психолошке природе. Након раскида са вишегодишњим момком и трагањем за више слободе (али и више љубави), ти ћеш одбацивати идеју да добијеш још једно дете. Гледаћеш да нађеш неког који ће да те воли, али и да се стара о твом детету, али ћеш се бојати да и са њим добијеш дете, да не би запала у позицију да и са њим једног дана раскинеш и да онда са собом вучеш двоје деце из две пропале везе. Кад будеш у свог мужа стекла потпуно поверење, кад буду пукле те психолошке стеге, онда ћеш са њим добити дете.
Iskreno,izuo si me iz cipela ......u šoku sam,pomalo i zabrinuta zbog cele priče...dosta stvari koje jesu u sadašnjosti si rekao baš onako kako jeste,e sad za budicnost se već plašim ????????????????????
Ne svidja mi se baš ideja da ćemo završiti na sudu,i da neće proći mirno,nadam se da mi ne stoji neka agresija ili ne daj Bože fizičko nasilje ????????????sam razlaz mi se isto naravno ne svidja,ali šta mogu ako je tako :( molila bih te još da mi kažeš,oko trudnoće i deteta da li vidiš u natalu godinu za trudnoću,i pol deteta i godinu tog razlaza ?Hvala ti puno,i dalje sam u šoku,i to velikom ....

oko trudnoće i deteta da li vidiš u natalu godinu za trudnoću,i pol deteta i godinu tog razlaza ?Hvala ti puno,i dalje sam u šoku,i to velikom ....
Месец је у мушком знаку - Близанцима, а планета која га аспектује (а која је владар петог поља) - Сатурн, је такође смештена у мушком знаку - Водолији. Дакле, требало би да буде мушко дете.

А што се тиче године разлаза - то би требало да буде година Сатурновог повратка, она година у којој ће се Сатурн вратити на тачку у којој је био у тренутку твог рођења - тачку 29ог степена Водолије. Тада ће се одиграти завршница.

Месец је у мушком знаку - Близанцима, а планета која га аспектује (а која је владар петог поља) - Сатурн, је такође смештена у мушком знаку - Водолији. Дакле, требало би да буде мушко дете.

А што се тиче године разлаза - то би требало да буде година Сатурновог повратка, она година у којој ће се Сатурн вратити на тачку у којој је био у тренутку твог рођења - тачку 29ог степена Водолије. Тада ће се одиграти завршница.
Hvala ti još jednom na odgovorima ...trudiću se da ne razmišljam puno o tome,jer znam da natal ne mogu promeniti....Hvala još jednom :)

I molim te samo još jedno pitanje mi je jako bitno,da li će moj sadašnji partner biti dobar otac našem eventualnom detetu i pored tog razlaza?to me isto sad jako brine... :(

I molim te samo još jedno pitanje mi je jako bitno,da li će moj sadašnji partner biti dobar otac našem eventualnom detetu i pored tog razlaza?to me isto sad jako brine... :(
Ово није питање које спада у домен астрологије, него у домен твоје процене. Ти ваљда најбоље знаш какав је он и како би се понашао као отац.

Back