Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, ja sam nova na ovom forumu, uključila sam se isključivo zbog astrologije. :) Naime, jedna mi je astrologinja iščitala iz natalne karte da mi ne vidi brak i da se prema aspektima neću udati, a ukoliko se i udam, što će biti poslije 35 godine života (sada imam 19), neću moći imati djece. Znam da je sada još prerano razmišljati o braku s obzirom da se ne nalazim u vezi (nedavno sam prekinula vezu sa starijim muškarcem +8god), ali nakon što mi je ona to vidjela, konstantno sam u nekakvoj brizi, naravno da bih voljela da to nije istina, i voljela bih osnovati obitelj. Molim vas, ako netko zna i ima više razumijevanja u natalnu kartu da mi opovrgne ili potvrdi njezinu analizu. Hvala vam :)

moja natalna karta http://i62.tinypic.com/29eq42e.gif

Pozdrav, ja sam takodje nov na ovom forumu, registrovao sam se jer me zanima nesto u vezi moje natalne karte tj imam konkretno pitanje pa ako je neka dobra dusa voljna da mi odgovori ovde ili u privatnoj poruci (ako to moze jer sam nov). Uglavnom zanima me da li cu u narednih mesec-mesec i po dana uspeti u svojoj nameri sto se tice karijere, ceka me veliki ispit pa sam malo zabrinut oko toga normalno. Ako neko moze da mi odgovorio bio bih mu vecno zahvalan. Pozdrav i evo moje natalne karte valjda cu je dobro postaviti :) http://www.astro.com/tmpd/cqf5filey70wjN-u1400951257/astro_w2gw_01_vukasin_hp.76794.45793.gif

Kako se gleda novac u natalnoj karti ?

2 kuca, Bik, Venera pa 6 kuca, Devica, Posao i na kraju 8 kuca, Skorpija, Nasledstvo. Deseta kuca se gleda na kraju, a to je socijalni status, zivotni uspeh i percepcija zivotnog bogatstva (ne mora biti novac, moze biti porodicno bogatstvo ili duhovno, mentalno itd tako da se skoro i ne gleda po pitanju novca).

Pitanje novca ti je mozda najvise ispoljeno zbog Marsa na stepenu Bika (14) u 6 kuci (polje posla), a imajuci Asc u Ovnu postoji velika potreba da se samo radi i radi. Deseta kuca je izrazena kroz domen tradicionalne i proverene struke, neceg sto pocinje kao malo, a onda se siri i siri. Problem u toj prici jeste sto upliv novca nikako nece moci odmah vec tek nakon niza godina. S obzirom da je Pluton, koji donosi reforme, preko Jarca postojace velika neodlucnost i ovakav aspekt ce da te poducava disciplini i osecaju obaveze. Veliki oprez tokom radnje s nozevima ili secivima blizu prstiju. Ako vec mora da se vozi nesto, 'leba ti, nemoj da zuris.

2 kuca, Bik, Venera pa 6 kuca, Devica, Posao i na kraju 8 kuca, Skorpija, Nasledstvo. Deseta kuca se gleda na kraju, a to je socijalni status, zivotni uspeh i percepcija zivotnog bogatstva (ne mora biti novac, moze biti porodicno bogatstvo ili duhovno, mentalno itd tako da se skoro i ne gleda po pitanju novca).

Pitanje novca ti je mozda najvise ispoljeno zbog Marsa na stepenu Bika (14) u 6 kuci (polje posla), a imajuci Asc u Ovnu postoji velika potreba da se samo radi i radi. Deseta kuca je izrazena kroz domen tradicionalne i proverene struke, neceg sto pocinje kao malo, a onda se siri i siri. Problem u toj prici jeste sto upliv novca nikako nece moci odmah vec tek nakon niza godina. S obzirom da je Pluton, koji donosi reforme, preko Jarca postojace velika neodlucnost i ovakav aspekt ce da te poducava disciplini i osecaju obaveze. Veliki oprez tokom radnje s nozevima ili secivima blizu prstiju. Ako vec mora da se vozi nesto, 'leba ti, nemoj da zuris.

Hvala puno :hvala:

Mars ti nije na 14* vec na 15* (stepeni se gledaju od 0*-0*59' je prvi, od 1*-1*59' je drugi...i tako redom). Venera je izgnana sto nije dobro. Takodje vladar MC je SA u ovnu-izgnan, a na vrhu MC je JU koji je u padu sto isto ne valja.
Ovo mi je nekad bio hobi ali me je smorilo a i nemam vremena.

......Ovom bivsem sam uvek bila podrska,razumela ga uvek,njegove obaveze,pomagala mu na faxu.....veza nam je stvr bila divna......e onda je on raskinuo kao zbog posla.....kad smo se videli na faxu posle raskida,on je prosao pored mene kao da ja ne postojim ....

Imas isti horoskop kao Sindi. Sunce aspekt Pluton, Mars iz Blizanaca polje osam, Uran konjukcija telu vode, Mesec Jupiter, Saturn Mars.

Sindi kaze, muz mi lomio kosti i davio... "kada je dete plakalo, zavrljacio bi joj omiljenu igracku o zid zbog cega je dete opet vristalo".
Nikola dobio starateljstvo nad detetom.... "ne znam sta Ivana pise niti imam Fejsbuk niti me interesuje" ....

36613_sindi01_ph.jpg

2235472_orig.jpg

http://www.kurir-info.rs/sindi-models-bivsi-muz-mi-je-lomio-rebra-clanak-1419365

Ova godina Sa o AC, So 90 Mo, Ur

Na dan 12. 02. istina da je bilo razmisljanja o pomirenju, Venera je sekstil, lep aspekt sa telom maste, ali nekomplementarna sa Plutonom istog dana (noci). I preko drugog carta Venera ugrozena, Saturn ne dozvoljava kompromis i nije mu do toga, kao sto je i navedeno u izjavi: "ne znam sta Ivana pise niti imam Fejsbuk niti me interesuje" ....

2014 jedna od tezih zivotnih godina, potvrdjuje i trenutni tranzit period. Sa njim nije rascistila nacisto, iz svoje glave ce ga izbrisati za dve godine, druga polovina 2016.

Imas isti horoskop kao Sindi. Sunce aspekt Pluton, Mars iz Blizanaca polje osam, Uran konjukcija telu vode, Mesec Jupiter, Saturn Mars.

Sindi kaze, muz mi lomio kosti i davio... "kada je dete plakalo, zavrljacio bi joj omiljenu igracku o zid zbog cega je dete opet vristalo".
Nikola dobio starateljstvo nad detetom.... "ne znam sta Ivana pise niti imam Fejsbuk niti me interesuje" ....

36613_sindi01_ph.jpg

E Kamaele sad kad pogledam ovaj njihov dijalog :D,bas isto.....,,ne znam sta Ivana pise niti imam Fejsbuk niti me interesuje" - tipican Blizanacki odgovor kad zele da se izvuku iz situacije :D

Back