Natalna (ne)slaganja

zapamti da sto god ti udje u svesni deo mozga, od reci slova slike ili boje glasa, nikad ne izlazi iz glave. ako se i zacoris pa kada veza prsne, a skoro sve veze manje vise kad tad prskaju ono sto si vidla u toj blic sinastriji, ostaje zakopano u podsvesti i onda to vadis argumentovano ko najcrnji grobar za vasu obostranu nesposobnost da vezu odrzite. kad naucis da te to saznanje "sinastricki argumentovano" ne gusi onda si vec matora i imas veza i veza pa sa osmehom posmatras svoju glupost kako si se trosila bespotrebno na nesto gde je resenje pre svega bilo u tebi ili njemu, ili sto je najverovatnije u oboma.

zapamti da sto god ti udje u svesni deo mozga, od reci slova slike ili boje glasa, nikad ne izlazi iz glave. ako se i zacoris pa kada veza prsne, a skoro sve veze manje vise kad tad prskaju ono sto si vidla u toj blic sinastriji, ostaje zakopano u podsvesti i onda to vadis argumentovano ko najcrnji grobar za vasu obostranu nesposobnost da vezu odrzite. kad naucis da te to saznanje "sinastricki argumentovano" ne gusi onda si vec matora i imas veza i veza pa sa osmehom posmatras svoju glupost kako si se trosila bespotrebno na nesto gde je resenje pre svega bilo u tebi ili njemu, ili sto je najverovatnije u oboma.
Kapiram poentu ... :) i slažem se, astrologija uopšte nije neophodna u te svrhe (često može biti i kontraproduktivna), saznavati se može na mali milion načina ... No ja astrologiju ne proučavam iz ličnih razloga, u te svrhe mi je ne mogu da kažem beskorisna ali recimo da mi nije potrebna, ne oslanjam se na nju kada treba nešto da odlučim ili formiram stav i mišljenje. U stvari, ona meni uopšte ne služi, služim ja njoj :lol: da uporedim koliko se realnost poklapa s onim što ona govori.

A rizika da astrologija stvori unapred neke predstave, predubeđenja sam svesna ... ne negiram da kod mene možda i toga ima, ali gledam da ga svedem na minimum ... zato sam u stvari prestala da stvari astrološki analiziram unapred, nego uglavnom retrogradno, kad se već nešto desi ... a i shvatila sam da je mnogo interesantnije tako živeti :lol:

Kao što sam svesna i rizika da čovek kroz bavljenje astrologijom krivi "zvezde" a ne sebe ili druge za ono što mu se dešava, ali to je već do čoveka samog ... u toj priči se već ne pronalazim jer znam da astrologija definitivno ne uslovljava, ona samo može da pokaže i ukaže na neke stvari i tu se cela priča oko nje završava, to je njen maksimalni domet. Dakle, u tu vrstu sudbine ne verujem :) da mi je npr. za nesrećne ljubavi kriva Venera u Škorpionu ili Saturn u 7. kući - to je možda pokazatelj ili objašnjenje ali ne i razlog ;) Razlozi su druge prirode koji nemaju veze sa astrologijom, i uopšteno - astrologija ili "zvezde" nikada nisu uzrok nečemu - nekoj pojavi, osobini, događaju, bilo čemu. Uzroci su uvek u realnom svetu - u genetici, okolnostima, nama samima.

da tako bi bilo normalno... evo vis ja cu ti reci sad jedan primer bas toga. pre oko 5 godina upoznah jednu zenu i bilo ono na blic sve i trajalo kolko je trajalo to nije toliko bitno za celu pricu. posle pola godine od kad se nismo culi ona mi se javlja i kaze ybt... i pokazuje mi neki goodisnji astro profil nasih znakova za tu proslu godinu... kao da je neko precrtao sve sto se desavalo. cak iako sam pomalo bio na distanci jer znam koliko ima identifikacije u situacijama koje neko drugi opise ovo je bilo ipak sokantno jer se poklapalo do detalja u svemu da ne precrtavam sad ceo primer. znaci unapred ne valja nikad, pustis lepo da zivot ide svojim tokom i sa distance mozes sagledati sa nekim unutarnjim mirom sta je bilo. kao marfijev zakon..mozes insistirati na necemu ko majmun ali nista ne vredi jer ako ce se nesto desiti ono ce se desiti, ne kad ti hoces nego kad se steknu "uslovi" kako se to mudro kaze.... bas kao sto neka zena moze da udje u vezu namah a nekoj treba vreme da svari emotivno kojim se duze vreme hranila. :)

paaaaaa:lol: draga uvazena koleginice m/z odnose tretiram na nacin uzajamnog privlacenja... ne razmenjujem datume i vreme rodjenja da bi se sa nekim upustio u nesto... vremenom kad si u vezi saznas sta je npr njoj hobi sto je tebi npr smesno pa se malo zezas... onda vidis da je to ozbiljna forma ludila da neko mora da ima potvrdu i sa te strane da je nekoga dobro odabrao za "vezu".... posle vremenom proucavas tu obkast i vidis da tu ima finih stvrai a ima nebuloza kao nigde i onda za ubuduce ako naletis na neku taku lujku imas spremnih nekoliko natala koje su tu i tamo odraz osnovnih tvojih crta karaktera :lol: i po potrebi im dajes da imaju satisfakciju da su dobro "odabrale" ako im je to neka uteha.... :lol:

Nisi shvatio pitanje.:tajna:
Da li si joj poslao podatke, ili si napravio kartu sa editovanim podacima pa poslao?

Jer u slucaju da si uradio ovo drugo, ona ne zna da gleda kartu i bolje joj je da batali, jer se po polozaju
Satruna jasno vidi ako neko pomjeri datum za 10 godina :lol:

A ako nije vidjela da si 10 godina stariji... onda... ne znam sta da kazem :lol:

Poslednja izmena:
Nisi shvatio pitanje.
Da li si joj poslao podatke, ili si napravio kartu sa editovanim podacima pa poslao?

Jer u slucaju da si uradio ovo drugo, ona ne zna da gleda kartu i bolje joj je da batali, jer se po polozaju
Satruna jasno vidi ako neko pomjeri datum za 10 godina :lol:

A ako nije vidjela da si 10 godina stariji... onda... ne znam sta da kazem :lol:

imam nekoliko profila po potrebi uradjenih profesionalno jer imam drugaricu koja se tim dugo profesionalno bavi, cak ima i svoj poznat sajt... :lol: znaci ako neka dama bas insistira na datumima prvo mi kaze sta je ona i cak sama bez pitanja kaze potrebne podatke i isto vece dobije ono sto zeli da vidi od mene kao potvrdu onoga sta je osetila kad je htela da se osigura da dobro misli u vezi mene :lol:... a uvek misle pozitivno :)

a za poslednje..... paaaaa neskromno cu reci da izgledam cak 20 godina mladje no sto sam prezreo al' to je zbog ishrane i nacina zivota :lol:

imam nekoliko profila po potrebi uradjenih profesionalno jer imam drugaricu koja se tim dugo profesionalno bavi, cak ima i svoj poznat sajt... :lol: znaci ako neka dama bas insistira na datumima prvo mi kaze sta je ona i cak sama bez pitanja kaze potrebne podatke i isto vece dobije ono sto zeli da vidi od mene kao potvrdu onoga sta je osetila kad je htela da se osigura da dobro misli u vezi mene :lol:... a uvek misle pozitivno :)

a za poslednje..... paaaaa neskromno cu reci da izgledam cak 20 godina mladje no sto sam prezreo al' to je zbog ishrane i nacina zivota :lol:

Da li bi bio toliko ljubazan da podijelis sa nama taj nacin ishrane... :lol: a i zivota :lol: :rumenka: :lol:

A pazi fore, on pravi natalne da ih ubijedi da se slazu :lol:
Opasan si ti neki tip :mrgreen:

Da li bi bio toliko ljubazan da podijelis sa nama taj nacin ishrane... :lol: a i zivota :lol: :rumenka: :lol:

A pazi fore, on pravi natalne da ih ubijedi da se slazu :lol:
Opasan si ti neki tip :mrgreen:

jok more ne pravim ih ja.. posaljem mejlom natal odabrane i profesionalka ocas preprogramira zvezdano nebo koje ce biti komplementarno njenom :cepanje:

ali nikad ne lazem za znak jer je to greh.... a znak je ovan... podznak varira tu i tamo od situacije do situacije, sad je u modi da budem blizanac :flert: bio sam jedno vreme bik a i skorpion, a jednom cak za neverovati i pesnicka topla dusa a vi pogodite koja :))

salu na stranu za napisano, ali svako od nas nosi nesto specificno u sebi sto samo zivot moze da oslika iznutra i sto moze da toj osobi da filing bilo prikrivene ili ekstrovertne ezoterije, patnje, srece, zanosa, ili sarma.... a taj osecaj nas cini da izgledamo duhovno sretniji ili rastrzaniji a tako nas i ljudi dozvljavaju sve dok se neki od njih ne seti gledajuci nas kako mozda mirno spavamo andjeoskim snom pravednika posle koitalne srece da nam krisom zaviri u licnjak i vidi astrolosku istinu koja se mozda nece dopasti :lol: ali tad je vec kasno jer nijedno sunce a ni planeta ne mogu nista spram nase emotivne zaslepljenosti a to se zove predaja pred neumitnom nadmoci bozanskog u coveku nad konstruktivizmom nerazumljivog, jer svemir bas kao i zene je nemoguce obicnom smrtniku kakav sam ja biti ikada razumljivi u meri da skroz ovlada njima. :lol:

cenim da si slicnu gadost nekad uradila krisom svom izbraniku o kom nista nis' blize znala jer si se alkoholisana podala a bilo je ono ijaoooo sineee... :mrgreen: pa si rekala daj da vim dal' smo sinastricki kompatibilni i po planu finansija a posle dejvison ti kaze nesto drugo a tebi u glavi jos uvek onaj zvek pa ne znas kom carstvu da se pre privolis :lol:

Natalna neslaganja postoje,nekad od pocetka veze nekad dodje periodicno zavisi od odnosa dva horoskopa jednog naspram drugog.Jaka prijateljstva daju se videti kao i jaka neprijateljstva.

Malefici prave problem,narocito u konjukcijama i kvadratima,ali astrologija daje kljuc kako resiti dati problem ili ga bar ublaziti.

:zcepanje: :):):) jaka ti fora :) to je vec zloupotreba astrologije :):):)

:

Back