Natalna (ne)slaganja

pitam zbog toga jer sam nekoliko puta dao lazan datum rodjenja svesno znaci, znajuci trip kojim osobe koje se bave astrologijom mogu da sebe ubede u nesto... kad je veza prsla, uvek sam rekao istinu i tada su ili imale argument zasto nije bilo kako je trebalo da bude, ili su odbacile sve podsvesno zeleci da ne veruju u istinu....

npr. jednom sam dao pravi datum i vreme i mesto ali skinuo 10 godina... znaci natal nije mogao da bude isti... a posle sam rekao istinu i ona je rekla pa da.... znala sam da nesto nije u redu od pocetka.. znala za natal al' nije ni primetila da sam 10 godina stariji :lol:

ma sta natal, ja sam sama sa sobom tako posvadjana da mi niko ne odgovara..:lol:
i tako je i sa muskarcima:
koga devica odobri, ovan se smori do koske, a venera zaspi cekajuci sex
koga venera odobri, a ovan istolerise, devica dobije slom zivaca:sad2::dash::zcepanje:
misim..muskarci nisu za mene. definitivno. sa natalom, il bez natala..
lepo mi rekla jedna riba..a sto se vi i dalje zaljubljujete, kad ste shvatili da ne umete:eek::sad2::rotf::rotf::rotf:
cvece je zakon..jel da marlone?:lol:

a jel vam se nekad dodgodilo u zivotu da ste bili zacoreni u nekog a natal mu nije odgovarao vasem? il svakoga prvo proverite pre no sto resite da se zacorite? :lol:

Ja sam proverila naknadno pre više godina kad sam se "zaćorila" i videla da to neće ići baš lako :mrgreen: , ali znate kako je to kad čovek laže samog sebe :lol: ...
Aspekti mogu dvojako da se tumače, to je potencijal samo, ovo ono...
I sad kad sam se odavno odćorila, kad je ta osoba u pitanju, vidim da je trebalo da poslušam šta zvezde kažu :).

Po mom misljenju ne bi trebala da bude, kao sto neki kvadrat u natalnoj karti ne znaci da kvadriranim planetama, tj njihovim enegrgijama nema pomoci... Volim da mislim da se sve moze nekako prevazici, doduse lakse je u slucaju natalne jer to zavisi iskljucivo od nas, a u sinastriji od dvoje ljudi. Ja to tako nekako gledam.

Jedino u slucaju da je sinastrija bas bas .... losa... a ni u RL nista nije kako treba onda bi mozda trebalo poslusati kartu. Ponovo kazem da za ovo vec nisam sigurna pa ko ima iskustva neka ispise :)

a to ste kad provalili? kad je veza pocela da trokira pa vas zainteresovalo njegovo natalno polje il ste znali u staratu da vam nije kako bi rekli kompatibilan pa ste od pocetka podsvesno sumnjali u njenu buducnost?

Ovo prvo:)

Iz principa odbijam da gledam sebi sinastriju odmah u startu upravo jer jesam sklona da se zanesem previše i prepustim mogućim lošim predviđanjima....:D

Cekaj, ti joj nisi poslao izradjenu kartu nego je ona radila?

paaaaaa:lol: draga uvazena koleginice m/z odnose tretiram na nacin uzajamnog privlacenja... ne razmenjujem datume i vreme rodjenja da bi se sa nekim upustio u nesto... vremenom kad si u vezi saznas sta je npr njoj hobi sto je tebi npr smesno pa se malo zezas... onda vidis da je to ozbiljna forma ludila da neko mora da ima potvrdu i sa te strane da je nekoga dobro odabrao za "vezu".... posle vremenom proucavas tu obkast i vidis da tu ima finih stvrai a ima nebuloza kao nigde i onda za ubuduce ako naletis na neku taku lujku imas spremnih nekoliko natala koje su tu i tamo odraz osnovnih tvojih crta karaktera :lol: i po potrebi im dajes da imaju satisfakciju da su dobro "odabrale" ako im je to neka uteha.... :lol:

Ja sam proverila naknadno pre više godina kad sam se "zaćorila" i videla da to neće ići baš lako :mrgreen: , ali znate kako je to kad čovek laže samog sebe :lol: ...
Aspekti mogu dvojako da se tumače, to je potencijal samo, ovo ono...
I sad kad sam se odavno odćorila, kad je ta osoba u pitanju, vidim da je trebalo da poslušam šta zvezde kažu :).

iskreno valeri ne danas jos pre pa da kazem 8 godina jer tad sam prvi put poceo to da malko amaterski proucavam shvatio sam da ako mi se neka zena svidja a pocne odmah tim fazonima od prvog dana da pridaje prvorazredan znacaj i da gradi sve u zivotu pa i emocionalno onda to sto bi se reklo srpski odhebem... osim ako nije mislim 'nako kako bi reko da mi jelte i to..... pa istrpim... :roll:

fascinatno je , kako je sinatsrija uvjek u pravu :)

fascinantno je da npr zivite u apokalipticnom vremenu svi na selu nem struje nema kompa nem olovaka papira samo riljamo i stvaramo hranu za sebe i decu i prihebe nam se il' nam se emocionise a tu je neki baja sa travkom medj zubima u gumenjasima, kom se oci sjaje a i nama nesto drugo osim lisca... sta ces onda... da crtas ko budisti na travi pre no sto resis da mu se podas? :hahaha:

ma sta natal, ja sam sama sa sobom tako posvadjana da mi niko ne odgovara..:lol:
i tako je i sa muskarcima:
koga devica odobri, ovan se smori do koske, a venera zaspi cekajuci sex
koga venera odobri, a ovan istolerise, devica dobije slom zivaca:sad2::dash::zcepanje:
misim..muskarci nisu za mene. definitivno. sa natalom, il bez natala..
lepo mi rekla jedna riba..a sto se vi i dalje zaljubljujete, kad ste shvatili da ne umete:eek::sad2::rotf::rotf::rotf:
cvece je zakon..jel da marlone?:lol:

ako je u rl bas bas lose, treba poslusati rl..a ne natal..
zaboga miloga:neutral:

konacno neko... :)

u prevodu kad ti neko u realu ide na q ici ce ti u sinastriji pa makar je vestica bojila najskupljim ruzom.. a ako ti se na nekog dize a sinastrija kaze ma ne dize ti se to je varka, to je od onog ljutog kulena i papricica od sinoc a i nisi hebo mesec dana pa je zbog toga.... eeee onda... :hahaha:

iskreno valeri ne danas jos pre pa da kazem 8 godina jer tad sam prvi put poceo to da malko amaterski proucavam shvatio sam da ako mi se neka zena svidja a pocne odmah tim fazonima od prvog dana da pridaje prvorazredan znacaj i da gradi sve u zivotu pa i emocionalno onda to sto bi se reklo srpski odhebem... osim ako nije mislim 'nako kako bi reko da mi jelte i to..... pa istrpim... :roll:

To je veliki problem; svako ko se iole razume u astrologiju mora biti svestan da je to samo potencijal.. ono što nam je dato u zvezdama.. i da postoji ogroman udeo naše slobodne volje u celoj toj priči.
Ko se drži toga ko pijan plota.. pa, rekla bih da ima problem sa ispoljenjem sopstvene slobodne volje u životu.

Ali vidi, kad je nešto evidentno loše u uporednom/natalu/gde god, ludo bi bilo žmureti na to.
Ali, uvek treba sa rezervom sve to promotriti...
Ja sam juče gledala horoskop mog dečka - dobro nam je došlo da napravimo neke osnovne smernice, čisto smo gledali dobre i loše periode..
Ali fanatično se držati toga i hvatati se za glavu ako nije sve "kao što je upisano" je naravno preterano.

To je veliki problem; svako ko se iole razume u astrologiju mora biti svestan da je to samo potencijal.. ono što nam je dato u zvezdama.. i da postoji ogroman udeo naše slobodne volje u celoj toj priči.
Ko se drži toga ko pijan plota.. pa, rekla bih da ima problem sa ispoljenjem sopstvene slobodne volje u životu.

Ali vidi, kad je nešto evidentno loše u uporednom/natalu/gde god, ludo bi bilo žmureti na to.
Ali, uvek treba sa rezervom sve to promotriti...
Ja sam juče gledala horoskop mog dečka - dobro nam je došlo da napravimo neke osnovne smernice, čisto smo gledali dobre i loše periode..
Ali fanatično se držati toga i hvatati se za glavu ako nije sve "kao što je upisano" je naravno preterano.

sve se da prevazici bas kao i losa karma, naravno u ogranicenom obimu...mozda je astrologija neki beg bez da se ode kod psiha na vreme ako imamo probleme sa spoznajom...ako se zvezde na dan tvog rodjenja poklapaju sa recimo mikelandjelovim ne znaci da ces biti umetnik jos manje talentovan, ali mogu da nose kao sto kazes "potencijal" koja je malo rogobatna rec jer svaki covek ima na neki nacin osobenosti tog "potencijala" za razlicite stvari koje mogu a i ne moraju da se probude u njemu. niti ce astrolosko saznanje da ih probude u tebi niti ce da ti odmognu. neki put je neznanje o sebi prednost bavljenja trivijalnim stavrima kao sto je zivot, jer cim udjes u materiju koja se bavi ljudskom psihom i karakterima u onoj meri da si zavisna od tudjih bas kao i sopstvenih uticaja na samog sebe (a taj je najpogubniji od svih) onda gubis kod sebe onaj deo spontanosti i lucidnosti koji ti daje duhovnu slobodu da budes bilo ko ili bilo sta ako pozelis. jer svaki covek je na neki nacin svemir svega sto se gomila tokom zivota, pa naravno i zvezda o kojima pricamo a kad se sinastricki sklopimo sa nekim drugim u kome taj manje ili vise iskustveni svemir zveci na isti ili komplemantaran nacin, onda nam potvrda bilo koje nauke, kvazi nauke, religije, mistike, magije pa i onog najcrnjeg okultnog nije potrebna jer to osecamo. i na kraju se sve svede u zivotu samo na jednu stavr... na onu cistu i neukaljanu emociju ogoljenu i lisenu bilo kakvog saznanja o sebi ili drugome jer emocije ne trpe analitiku i racio jar kada je pomesamo sa pomenutim gubimo onaj najvazniji deo sebe.... jer u zivotu postoje stvari na koje mozemo a postoje i one na koje nikako nemamo nikakav uticaj pa tacno da nam mozak radi ko sam cern.

sve se da prevazici bas kao i losa karma, naravno u ogranicenom obimu...mozda je astrologija neki beg bez da se ode kod psiha na vreme ako imamo probleme sa spoznajom...ako se zvezde na dan tvog rodjenja poklapaju sa recimo mikelandjelovim ne znaci da ces biti umetnik jos manje talentovan, ali mogu da nose kao sto kazes "potencijal" koja je malo rogobatna rec jer svaki covek ima na neki nacin osobenosti tog "potencijala" za razlicite stvari koje mogu a i ne moraju da se probude u njemu. niti ce astrolosko saznanje da ih probude u tebi niti ce da ti odmognu. neki put je neznanje o sebi prednost bavljenja trivijalnim stavrima kao sto je zivot, jer cim udjes u materiju koja se bavi ljudskom psihom i karakterima u onoj meri da si zavisna od tudjih bas kao i sopstvenih uticaja na samog sebe (a taj je najpogubniji od svih) onda gubis kod sebe onaj deo spontanosti i lucidnosti koji ti daje duhovnu slobodu da budes bilo ko ili bilo sta ako pozelis. jer svaki covek je na neki nacin svemir svega sto se gomila tokom zivota, pa naravno i zvezda o kojima pricamo a kad se sinastricki sklopimo sa nekim drugim u kome taj manje ili vise iskustveni svemir zveci na isti ili komplemantaran nacin, onda nam potvrda bilo koje nauke, kvazi nauke, religije, mistike, magije pa i onog najcrnjeg okultnog nije potrebna jer to osecamo. i na kraju se sve svede u zivotu samo na jednu stavr... na onu cistu i neukaljanu emociju ogoljenu i lisenu bilo kakvog saznanja o sebi ili drugome jer emocije ne trpe analitiku i racio jar kada je pomesamo sa pomenutim gubimo onaj najvazniji deo sebe.... jer u zivotu postoje stvari na koje mozemo a postoje i one na koje nikako nemamo nikakav uticaj pa tacno da nam mozak radi ko sam cern.
:worth:

a jel vam se nekad dodgodilo u zivotu da ste bili zacoreni u nekog a natal mu nije odgovarao vasem? il svakoga prvo proverite pre no sto resite da se zacorite? :lol:
Uvek prvo pogledam sinastriju ... i istog momenta je zaboravim :mrgreen:
Astrologija ne utiče na mene na taj način, u smislu da imam predubeđenja ... tek se posle (na kraju) ili povremeno vraćam na nju, da bih uporedila ono što se desilo/dešava sa onim što se kroz sinastriju vidi.

Back