Natalna karta

Na koga mislis? Ja sam pre nekoliko meseci otvorio ovaj razgovor. Mozes mi pojasniti.
Појаснићу драге воље.И најприје бих да кажем,опрости.Сад сам прочитао ово што сам тад написао за твоју карту имајући првенствено кармички пут неког с оваквим конфигурацијама.Ради се о томе да сам у брзини мотрећи све на Марса ретро сметнуо с ума да је рођење ноћно.Која је разлика?
Па,велика разлика.Ако би ово била дневна карта тад би и Марс био тежи па би ово значило да би твој пут био пут фалсификатора и лажова.Лошег типа углавном.Брзајући(није био мој дан),само сам уочио конфигурацију која укључује опадајући Мјесец,а заборавио да је карта ноћна(Марс као ноћна планета далеко је бољи у ноћној карти) и написао ово.
Није лијепо чути свакако,разумијем зашто си се јавио.Зато понављам,жао ми је.Моја грешка.А сад да кажем оно што је требало рећи.
Дакле,ова карта носи могућности за успјешније каналисање Марса иако то неће бити лако због његовог ретро кретања.Свакако те живот вуче у све што је везано са професијама типа Марса,дакле нешто око војске или полиције,или бар комуналних инспекција.Неки такав позив.Неће то све ићи лако јер постоји напет аспект тог Марса ка Мјесецу.Мораћеш да добро контролишеш агресију која је у игри.Срећом,ти нијеси према оном што говори карта рођен са личним агресивним факторима.Ни Меркур ни Мјесец нијесу у знацима агресије.То је један дио слагалице,оно чему те кармички вуче овај живот.
Други,тежи дио слагалице ће бити да се ослободиш наслијеђеног у ранијим искуствима.Са окренутошћу углавном себи и професионалном успјеху у РАНИЈИМ животним искуствима дошао си у ситуацију отуђености од других.Био си под сопственим притисцима резултата и то је условило окренутост пороцима.Коцкање,пиће,секс без моралних ограничења су деформисали твоју свијест до те мјере да у овај живот уносиш такав модел понашања.Можда чак и дијагнозе.То је оптерећење с којим се носиш и ког треба да се ослобађаш.Окретањем ка здравом каналисању своје марсовске енергије првенствено.Тај Марс је ретро па ћеш обзиром да ти агресија није урођена,није везана за лично, можда пресликавати нечији модел агресије.Или доживљавати да су други агресивни према теби чак иако то не мора да буде тако.То може да буде ребус за тебе.Гледај да то избациш кроз неку теретану или бављење здравим физичким активностима.Мислим да ћеш успјети с тим.
Ето,то је неки кармички пут од тачке А до тачке Б за ову карту.

Poslednja izmena:
Појаснићу драге воље.И најприје бих да кажем,опрости.Сад сам прочитао ово што сам тад написао за твоју карту имајући првенствено кармички пут неког с оваквим конфигурацијама.Ради се о томе да сам у брзини мотрећи све на Марса ретро сметнуо с ума да је рођење ноћно.Која је разлика?
Па,велика разлика.Ако би ово била дневна карта тад би и Марс био тежи па би ово значило да би твој пут био пут фалсификатора и лажова.Лошег типа углавном.Брзајући(није био мој дан),само сам уочио конфигурацију која укључује опадајући Мјесец,а заборавио да је карта ноћна(Марс као ноћна планета далеко је бољи у ноћној карти) и написао ово.
Није лијепо чути свакако,разумијем зашто си се јавио.Зато понављам,жао ми је.Моја грешка.А сад да кажем оно што је требало рећи.
Дакле,ова карта носи могућности за успјешније каналисање Марса иако то неће бити лако због његовог ретро кретања.Свакако те живот вуче у све што је везано са професијама типа Марса,дакле нешто око војске или полиције,или бар комуналних инспекција.Неки такав позив.Неће то све ићи лако јер постоји напет аспект тог Марса ка Мјесецу.Мораћеш да добро контролишеш агресију која је у игри.Срећом,ти нијеси према оном што говори карта рођен са личним агресивним факторима.Ни Меркур ни Мјесец нијесу у знацима агресије.То је један дио слагалице,оно чему те кармички вуче овај живот.
Други,тежи дио слагалице ће бити да се ослободиш наслијеђеног у ранијим искуствима.Са окренутошћу углавном себи и професионалном успјеху у РАНИЈИМ животним искуствима дошао си у ситуацију отуђености од других.Био си под сопственим притисцима резултата и то је условило окренутост пороцима.Коцкање,пиће,секс без моралних ограничења су деформисали твоју свијест до те мјере да у овај живот уносиш такав модел понашања.Можда чак и дијагнозе.То је оптерећење с којим се носиш и ког треба да се ослобађаш.Окретањем ка здравом каналисању своје марсовске енергије првенствено.Тај Марс је ретро па ћеш обзиром да ти агресија није урођена,није везана за лично, можда пресликавати нечији модел агресије.Или доживљавати да су други агресивни према теби чак иако то не мора да буде тако.То може да буде ребус за тебе.Гледај да то избациш кроз неку теретану или бављење здравим физичким активностима.Мислим да ћеш успјети с тим.
Ето,то је неки кармички пут од тачке А до тачке Б за ову карту.
Pročitao sam ovak tekst i zaista je sve tacno!! Hvala ti puno na odgovoru i izdvojenom vremenu. U tom trenutku kad sam ono pročitao samo sam hteo znati zašto, ali nema problema. U većini situacija nekako precutim kad dodje do nekog konflikta i u svakoj osobi probam da nadjem nesto dobro i kazem "u redu je" ali zapravo nije. Cesto sam i progonjen bez razloga.

Pročitao sam ovak tekst i zaista je sve tacno!! Hvala ti puno na odgovoru i izdvojenom vremenu. U tom trenutku kad sam ono pročitao samo sam hteo znati zašto, ali nema problema. U većini situacija nekako precutim kad dodje do nekog konflikta i u svakoj osobi probam da nadjem nesto dobro i kazem "u redu je" ali zapravo nije. Cesto sam i progonjen bez razloga.
Da o hteo sam da dodam (izivni ako zamaram) imam problem da uvek budem kriv bez razloga i da sam odbacen u društvu ili ako pricam ili čim napravim pogresan pogled lica ili bilo sta drugo. Ali uvek se fino ponasam i mirotvorac sam. Ne volim konflikte i izbegavam ih. Uvek kad se nesto desi kazem istinu ali ona je sprečena da izadje na videlo. Pravda se ne pokaze.. Ne znam da li je to zbog Saturna u 12-oj kuci ili njegovog aspekta sa Merkurom u trećoj kuci kao komunikacija ili sta vec.. Ne znam kako bi trebalo da postupim povodom ovoga? Negde sam cuo da trebam da sam u proslom životu bio "los sa osobama" i sad je moj zadatak da se oni kao "zrtve" iz prošlog života javljaju u sadašnjem kao "neprijatelji" i moj zadatak je da to ispravim i budem fin prema svima..

Ti Stef imaš tek 15 god.
Ja sam gledao ovog Saturna u Djevici oa mislim da si iz '79 garniture i tu se nešto raspisao.Kad onda ukapiram iz Jupiterove pozicije koliko je sati.
Zna li ti majka da postavljaš karte ovdje?
Ili majka govori umjesto tebe?
Čuješ ti to...da neko s 15 razglaba o komunikacijama iz ove ili one natalne kuće...i ja da odgovaram kao odraslom.Samo da sam malo razmislio ne bih ti ovo viđenje karme slao nikako.Astrologija nije dozvoljena prije 23.godine.
Ja sam sa 15 znao samo za loptu za košarku i teren na ulici.Sanjao o nekim dobrim sisama nešto starije komšinice itd.
Imaš ti vremena Stef za ove ozbiljne priče koliko oćeš.Ne prenagljuj...

Ti Stef imaš tek 15 god.
Ja sam gledao ovog Saturna u Djevici oa mislim da si iz '79 garniture i tu se nešto raspisao.Kad onda ukapiram iz Jupiterove pozicije koliko je sati.
Zna li ti majka da postavljaš karte ovdje?
Ili majka govori umjesto tebe?
Čuješ ti to...da neko s 15 razglaba o komunikacijama iz ove ili one natalne kuće...i ja da odgovaram kao odraslom.Samo da sam malo razmislio ne bih ti ovo viđenje karme slao nikako.Astrologija nije dozvoljena prije 23.godine.
Ja sam sa 15 znao samo za loptu za košarku i teren na ulici.Sanjao o nekim dobrim sisama nešto starije komšinice itd.
Imaš ti vremena Stef za ove ozbiljne priče koliko oćeš.Ne prenagljuj..
Znam da možete da vidite koliko tacno godina imam preko natalne karte, tacnije preko neke planete kao sto su Jupiter ili Saturn. Jer takve planete ostaju poduze vremena (godina) u jednom znaku. I da moji roditelji znaju, znam i ja. Razumem da nije bezbedno postavljati na forume... Eto mene malo i zanima astrologija, pa meni lično niko ne brani da citam o njoj. Vec sam to shvatio i sa petanest godina. Slažem se to za komsinice. Uglavnom hvala Vam ovako, sto ste mi odgovorili na postavljeno pitanje. I eto da Vam se izvinim ako sam Vam na neki nacin naskodio. Pozdrav! 😁

Pozdrav ako bi mi mogli samo tumaciti dali cu uci u brak i kad malo vise o tome ?Hvala

Prilozi

• Screenshot_2023-03-14-04-10-00-746_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-14-04-10-00-746_com.android.chrome.jpg
    64,5 KB · Pregleda: 11
Svi neke lagane linije imaju...

Imate li neki horoskopski lenjir da ispravim linije u svojoj natalnoj karti, i neki brisač da neke pobrišem ? Što su višak. Ne bih sve. Mrse mi se pa mi ometaju RL

Koliko astrolozi nemaju pojma najbolje svedoči što je 2019-ta bila godina kada je došla korona koja je promenila ceo svet... a niko ništa nije predvideo. A i kako bi predvideo kad sva predviđanja baziraju na potpuno netačnim podacima o pozicijama nebeskih tela. Pa imaš sad ovaj Google Sky na svakom mobilnom telefonu, i možeš lepo (i tačno) da vidiš u kom sazvežđu se (prividno) nalazi koja planeta, i da shvatiš i sam da ništa nije tamo gde natalne karte kažu da jeste.

Recimo ja sam rođen 12. februara, i Sunce je tada bilo u sazvežđu jarca a ne u sazvežđu vodolije. Svako ko je u ovom veku rođen tog dana je zapravo jarac u horoskopu.
A kada čitaš generalno tumačenje za vodoliju i jarca gde više nalaziš sebe?

Iz mog iskustva u ogromnom broju slučajeva se osnovne karakteristike neke osobe poklapaju sa horoskopskim znacima
Pa svi naučni eksperimenti su pokazali da je horoskop niđe veze sa životom...

E sad ako ti imaš neke druge informacije, možeš da objaviš rad.

Ivan Keli je jedan od uglednih psihologa koji je prvi temeljno pocepao astrologiju, mada nije jedini.

Pa svi naučni eksperimenti su pokazali da je horoskop niđe veze sa životom...

E sad ako ti imaš neke druge informacije, možeš da objaviš rad.

Ivan Keli je jedan od uglednih psihologa koji je prvi temeljno pocepao astrologiju, mada nije jedini.
Dobar si,Sizoje,ali si istovremeno nespreman da postaviš svoju natalnu ovdje i rizikuješ da ti kažem ponešto ugrubo ko si i kakav si.Mada po ovom što povremeno lupiš kao "poznavalac" najbolje si se definisao i bez natalne karte.Donekle imaš pravo oko ovog sa sunčevim znacima ali si za ostalo u debelom neznanju.
Inače,oko ovog što tvrdiš kako astrolozi "ne znaju",upravo uvažena Nataša Karalić,naša vrhunska astrološkinja upućena u mundanu astrologiju još 2014.godine je upravo označila 2022.godinu kao termin za ozbiljno jačanje tenzija na relaciji Rusija-Ukrajina.

Meni nije problem okačiti natalnu kartu.
Ako je to sve netačno, onda kakve veze ima što sam je okačila, ako je tačno, onda je tako, kako je...
Mada sam ja u taboru Lorensa od Arabije :
"- Ništa nije pisano.
- El Orens, nekima je pisano samo ono što sami zapišu"
te me ič ne zanima ni dotiče šta bi "više sile htele reći" .Rekle su. Ti ideš sama, pa se snađi,izaberi svoj put. 😁

Screenshot_20230830-035047.png

Back