prenosilac por
Primećen član
- Poruka
- 974
Појаснићу драге воље.И најприје бих да кажем,опрости.Сад сам прочитао ово што сам тад написао за твоју карту имајући првенствено кармички пут неког с оваквим конфигурацијама.Ради се о томе да сам у брзини мотрећи све на Марса ретро сметнуо с ума да је рођење ноћно.Која је разлика?Na koga mislis? Ja sam pre nekoliko meseci otvorio ovaj razgovor. Mozes mi pojasniti.
Па,велика разлика.Ако би ово била дневна карта тад би и Марс био тежи па би ово значило да би твој пут био пут фалсификатора и лажова.Лошег типа углавном.Брзајући(није био мој дан),само сам уочио конфигурацију која укључује опадајући Мјесец,а заборавио да је карта ноћна(Марс као ноћна планета далеко је бољи у ноћној карти) и написао ово.
Није лијепо чути свакако,разумијем зашто си се јавио.Зато понављам,жао ми је.Моја грешка.А сад да кажем оно што је требало рећи.
Дакле,ова карта носи могућности за успјешније каналисање Марса иако то неће бити лако због његовог ретро кретања.Свакако те живот вуче у све што је везано са професијама типа Марса,дакле нешто око војске или полиције,или бар комуналних инспекција.Неки такав позив.Неће то све ићи лако јер постоји напет аспект тог Марса ка Мјесецу.Мораћеш да добро контролишеш агресију која је у игри.Срећом,ти нијеси према оном што говори карта рођен са личним агресивним факторима.Ни Меркур ни Мјесец нијесу у знацима агресије.То је један дио слагалице,оно чему те кармички вуче овај живот.
Други,тежи дио слагалице ће бити да се ослободиш наслијеђеног у ранијим искуствима.Са окренутошћу углавном себи и професионалном успјеху у РАНИЈИМ животним искуствима дошао си у ситуацију отуђености од других.Био си под сопственим притисцима резултата и то је условило окренутост пороцима.Коцкање,пиће,секс без моралних ограничења су деформисали твоју свијест до те мјере да у овај живот уносиш такав модел понашања.Можда чак и дијагнозе.То је оптерећење с којим се носиш и ког треба да се ослобађаш.Окретањем ка здравом каналисању своје марсовске енергије првенствено.Тај Марс је ретро па ћеш обзиром да ти агресија није урођена,није везана за лично, можда пресликавати нечији модел агресије.Или доживљавати да су други агресивни према теби чак иако то не мора да буде тако.То може да буде ребус за тебе.Гледај да то избациш кроз неку теретану или бављење здравим физичким активностима.Мислим да ћеш успјети с тим.
Ето,то је неки кармички пут од тачке А до тачке Б за ову карту.
Poslednja izmena: