Natalna karta

Stefan2222

Početnik
Poruka
5
Zdravo, vec neko vreme pokusavam da tumacim svoju natalnu, ali teze ide....:neutral:
da li bi neko znao da je protumaci? zanima me da li imam predispozicije za neke talente i slicno

horoscope-chart1__radix_3-12-2007_23-20.png

Šalim se ja malo, ova natalna karta gore je svakako pogrešna zbog precesije Zemljine ose. Ne pogađa čak ni sunčev znak, a kamoli šta drugo. Pre 2000 godina je bila prilično precizna, ali tada astronomi nisu znali za precesiju, i kako su godine prolazile tako je sve otišlo dođavola. (a niko se nije setio da koriguje)

Šalim se ja malo, ova natalna karta gore je svakako pogrešna zbog precesije Zemljine ose. Ne pogađa čak ni sunčev znak, a kamoli šta drugo. Pre 2000 godina je bila prilično precizna, ali tada astronomi nisu znali za precesiju, i kako su godine prolazile tako je sve otišlo dođavola. (a niko se nije setio da koriguje)
Da, svi kazu. To sve ima smisla. Kazu da danas treba da postoji trinaest horoskopsih znakova. Jer nije isti raspored tih zvezda,kao nekad. I da su se znakovi pomerili na ko zna koliko stepeni... Ne razumem se bas nesto. Zmijonosa, eto bas bih ja bio taj. ?

Da, svi kazu. To sve ima smisla. Kazu da danas treba da postoji trinaest horoskopsih znakova. Jer nije isti raspored tih zvezda, ne razumem se bas nesto. Zmijonosa, eto bas bih ja bio taj. ?
Hteo sam da dodam... Te karte sto prave ti programirani sajtovi nisu ni blizu tacnog. I da se treba obratiti pravoj i strucnoj osobi, odnosno astrologu i ko se vec time bavi... Ali, eto... Svi koriste te sajtove. ??

Poslednja izmena:
Da, svi kazu. To sve ima smisla. Kazu da danas treba da postoji trinaest horoskopsih znakova. Jer nije isti raspored tih zvezda, ne razumem se bas nesto. Zmijonosa, eto bas bih ja bio taj. ?

Hteo sam da dodam... Te karte sto prave ti programirani sajtovi nisu ni blizu tacnog. I da se treba obratiti pravoj i strucnoj osobi, odnosno astrologu i ko se vec time bavi... Ali, eto... Svi koriste te sajtove. ??
Koliko astrolozi nemaju pojma najbolje svedoči što je 2019-ta bila godina kada je došla korona koja je promenila ceo svet... a niko ništa nije predvideo. A i kako bi predvideo kad sva predviđanja baziraju na potpuno netačnim podacima o pozicijama nebeskih tela. Pa imaš sad ovaj Google Sky na svakom mobilnom telefonu, i možeš lepo (i tačno) da vidiš u kom sazvežđu se (prividno) nalazi koja planeta, i da shvatiš i sam da ništa nije tamo gde natalne karte kažu da jeste.

Recimo ja sam rođen 12. februara, i Sunce je tada bilo u sazvežđu jarca a ne u sazvežđu vodolije. Svako ko je u ovom veku rođen tog dana je zapravo jarac u horoskopu.

Koliko astrolozi nemaju pojma najbolje svedoči što je 2019-ta bila godina kada je došla korona koja je promenila ceo svet... a niko ništa nije predvideo. A i kako bi predvideo kad sva predviđanja baziraju na potpuno netačnim podacima o pozicijama nebeskih tela. Pa imaš sad ovaj Google Sky na svakom mobilnom telefonu, i možeš lepo (i tačno) da vidiš u kom sazvežđu se (prividno) nalazi koja planeta, i da shvatiš i sam da ništa nije tamo gde natalne karte kažu da jeste.

Recimo ja sam rođen 12. februara, i Sunce je tada bilo u sazvežđu jarca a ne u sazvežđu vodolije. Svako ko je u ovom veku rođen tog dana je zapravo jarac u horoskopu.
Ako te nisu slagali za datum, secas se da si se rodio 12. februara?

Srecan rodjendan btw, sa tri dana zakasnjenja...kakav si baksuz, garant si 13....

Nisu znali za precesiju, zbog koje planete po sideralnom stvarnom rasporedu planeta po sazvjedjima jesu pomjerene unazad za 24 stepena, za razliku od tropskog polozaja koji je " zamrznut vec oko 2000 godina, ali ipak poznavajuci veci broj ljudi, uporedjujuci njihove natalne karte sa njihovim biografijama, zivotima, taj tropski horoskop je daleko precizniji i tacniji.Radisno, odgovorno, analiticno, uredno, produktivno Sunce u lupam znaku Djevice nikako ne moze imati osobine egocentricnog, teatralnog, velikodusnog Lava, ili avanturisticki, filozofski, optimisticni znak Strijelca nikako ne moze imati osobine " mracne", tajanstvene, osvetoljubive Skorpije, osim naravno ako se tim susjednim znakovima ne izmjesaju licne planete.

Astrologija nudi mogucnosti, pokazuje moguce talente, moguce nedostatke, ukazuje osobi na sta treba da obrati paznju u zivotu, prema kojim interesovanjima bi ta osoba trebala radi svoga interesa da stremi, sta toj osobi vise a sta manje odgovara, za sta ima predispozicije u zivotu.Raspored planeta po znakovima i kucama, nije nista drugo nego isto sto su i saobracajni znaci koji upozoravaju sta je dobro za nas da uradimo, ali mi se ne moramo pridrzavati tih znakova, jer slobodna volja je uvijek vaznija.

Zdravo, vec neko vreme pokusavam da tumacim svoju natalnu, ali teze ide....:neutral:
da li bi neko znao da je protumaci? zanima me da li imam predispozicije za neke talente i slicno

Pogledajte prilog 1104032

Nekretnine. Jupiter ti vlada sam sobom u 4 kuci domacih odnosa, a Venera, ljubav, vlada sama sobom u Vagi, volis imovinu. Mars, energija za posao, ti je pod Venerom preko mjeseca u 10 kuci posla.

Ali vidim čim bi mogao da se zanima u životu,s određenim uspjehom.I zanimalo bi ga to što imam da kažem.Karmički je pa bolje da mu kažem ja nego da luta i sluša nekonkretnosti kod tipova sumnjive upućenosti.

Pozdrav svima, nova sam na forumu, tako da ne zamerite ako sam zalutala od teme, mada mislim da nisam. 😆 Zanima me ima li neki dobrovoljac da mi pogleda natalnu što se ljubavnog aspekta tiče? Zapravo me interesuje solarna za ovu godinu, ali negde pročitah da ne može da se tumaci ona sama bez natalne, pa evo u prilogu obe, ako ima neko voljan da mi pomogne, ako ne, nema veze, samo da smo zdravo! 😌

Prilozi

• A07A6E3B-AF3C-4414-8182-1E36EEC3C5D0.png
    A07A6E3B-AF3C-4414-8182-1E36EEC3C5D0.png
    284,9 KB · Pregleda: 11
  • F39568C3-563E-4B22-88FA-A1AD4C5E3390.png
    F39568C3-563E-4B22-88FA-A1AD4C5E3390.png
    265,9 KB · Pregleda: 11
Pozdrav svima, nova sam na forumu, tako da ne zamerite ako sam zalutala od teme, mada mislim da nisam. 😆 Zanima me ima li neki dobrovoljac da mi pogleda natalnu što se ljubavnog aspekta tiče? Zapravo me interesuje solarna za ovu godinu, ali negde pročitah da ne može da se tumaci ona sama bez natalne, pa evo u prilogu obe, ako ima neko voljan da mi pomogne, ako ne, nema veze, samo da smo zdravo! 😌
Zdravo!
Pa imaš fore da osmatraš,analiziraš i tražiš idealnog muškarca.Faktori koji ukazuju na partnera ukazuju da nešto tipa braka ili zajedničkog života može da se ispuni u nešto kasnijem vremenskom periodu.
Ovo može da se posmatra i iz ugla činjenice da si u karti predstavljena kao donekle agresivna,a to većina muškaraca baš i ne voli.

Back