Andjel-m
Početnik
- Poruka
 - 31

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moja karta je u redu, slobodno napred u diskusije!![]()
[img=http://img246.imageshack.us/img246/161/astrow2gw01andjelaandjebi5.th.gif]
Rodjena sam u Beogradu 17.04.1975 u 14:15 -14:30 nisam sigurna oko izracunavanja vremena (univ time) bolje se razumete pa evo obe karte
kasnile su tvoje poruke, odnosno bile zadrzavane, tako da sam ja jutros nesto iskomentarisala sama, pa pogledaj post ispod tvoga......
samo tacno uneti podaci na astrokomovom sajtu ti trebaju, sve u programu radi sasvim u redu..pogledacu kasnije kartu

Nemoj da me plasis ,jos sam ja mlada za udaju i da budem mama nekom ...imam ja druge planove 
A sto se tice mog ljubavnog zivota...oces reci da mi on nije sudjen?Hvala ti puno 

Izvini sto te jos smaram....nije valjda da mi viddis trudnocu ove godine?Nemoj da me plasis ,jos sam ja mlada za udaju i da budem mama nekom ...imam ja druge planove
A sto se tice mog ljubavnog zivota...oces reci da mi on nije sudjen?Hvala ti puno
![]()
[/URL][/IMG]![]()
valjda je sad u redu... nadam se
zanima me da li cu se ozbiljnije baviti muzikom u buducnosti (preciznije pevanjem)
i da li imam sanse da u sledece dve godine odem u inostranstvo:rolleyes:
Dobar dan svima!
Jesam nova ali se nadam da vam nece smetati i da cete mi pomoci u vezi tumacenja moje karte
Samo Jedno pitanje imam:
Da li cu se zaposliti-kada ili postoji mogucnost da otvorim nesto svoje.
Mislim izgleda i pomoc sa strane-odnosno moje mame ima ali ima i nekih trzavica pa sumljam u ishod, a mozda i ima sanse?
Pa Vas pitam za odgovor.
Nadam se da cete mi pomoci i unapred PUNO HVALA
valjda je sad u redu... nadam se
zanima me da li cu se ozbiljnije baviti muzikom u buducnosti (preciznije pevanjem)
i da li imam sanse da u sledece dve godine odem u inostranstvo:rolleyes:

Izmedju svoje 27-30-te stoji karmicka veza ili nesto sto moze da zavrsi brakom, da ne ulazim u detanje jer ih nisi navela(jesi li sama ili imas vec nekog kraj sebe).Vreme u kojem razmisljas o ljubavi i braku je bilo aktuelno sredinom 2007 i ponovo je aktuelno krajem 2008 i pocetkom 2009. za tebe je ovo neka bitna i prelomna godina....dobro odabran partner i uskladjenost daju mogucnost za jedan brak u kasnijim godinama(od ovog perioda Saturnovog povratka pa na dalje). nadam se da nisi pravila gresku i udavala se sa prvim aspektima izmedju 20-23 jer je to bilo bas rano i trpelo bi krize, imala dece u toj vezi ili ne........zbog neptuna i urana u 5 polju je mogucnost da ostanes trudna sa razlicitim partnerima (i sa deckom koji ti nije muz i sa muzem) pa se nadam da si vodila racuna o sebi...nekad ova konstelacija zna da napravi i "vanbracno dete" ili da se vodi racuna o nekom detetu koje nije tvoje na primer (dete partnera ili rodjaka).....ne mogu zaista biti konkretnija jer ni pitanje nije a glupavo je da rastezem sta sve moze ovde da svaki aspekat znaci...

...nadam se da neces da se slogiras kada vidis moj nikc 
...u svakom slucaju htela bi da te pitam jel mozes da vidis kada je decko koji mi je sudjen rodjen ili kada je rodjen decko za kojeg cu da se udam ...

E a sto se tice skole ...oce ova godina lepo da prodje?Bubim te i izvini na smaranjuEvo mene...nadam se da neces da se slogiras kada vidis moj nikc
...u svakom slucaju htela bi da te pitam jel mozes da vidis kada je decko koji mi je sudjen rodjen ili kada je rodjen decko za kojeg cu da se udam ...
E a sto se tice skole ...oce ova godina lepo da prodje?Bubim te i izvini na smaranju
 pa evo jednog pitanja:Hocu li proci godinu bez keceva 
?Hocu li upisati petu godinu?E upravo me je zvala jedna modna agencija kod kojih sam prosle godine radila probu i prosla sam ali me posle mrzilo da idem sada me ponovo zvali...jel trebam da prihvatim,sta kaze astrologija?Naravno Vip da sam zensko, a izbrisala sam mesto rodjenja ne znam ni ja zasto.. 7 polje mi deluje malo jezivo zbog meseca i ovih opozicija, on bi jedno a dogadja se nesto suprotno. I umetnuti lav. Ne znam od kolikog je znacaja sunce kao vladar umetnutog lava u 7 i jos u konjukciji sa uranom u 10 polju a uran vlada opet umetnutom vodolijom u prvom polju i gleda li se uopste sunce kao vladar sedme a uran prve? A pitanje je ima li braka na vidiku ili neke ozbiljnije veze jer sam stvarno pocela da razmisljam da se ja uopste necu udati sto zbog tr saturna kroz sedmo polje sto zbog meseca a dispozitor meseca je venera u devetom. I da, ja stalno nesto vagam i merim i cekam poslednji trenutak da krenem.
@ vip curlic
Ako mogu da te pitam jos nesto: da li si mi mozda videla koja bi delatnost bila najbolja za moj privatni posao, moje su teznje usmerene na hranu i slano i slatko. Da li je to dobro ili je greska. Sta mi je najbolje prikazano?
Jos jednom Sveka cast kako znas da protumacis kartu i Veliki Pozdrav i zahvalnost od mene!
hehehe jesi likpa evo jednog pitanja:Hocu li proci godinu bez keceva
?Hocu li upisati petu godinu?E upravo me je zvala jedna modna agencija kod kojih sam prosle godine radila probu i prosla sam ali me posle mrzilo da idem sada me ponovo zvali...jel trebam da prihvatim,sta kaze astrologija?