NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Dobar dan svima!
Jesam nova ali se nadam da vam nece smetati i da cete mi pomoci u vezi tumacenja moje karte :)
Samo Jedno pitanje imam:
Da li cu se zaposliti-kada ili postoji mogucnost da otvorim nesto svoje.
Mislim izgleda i pomoc sa strane-odnosno moje mame ima ali ima i nekih trzavica pa sumljam u ishod, a mozda i ima sanse?
Pa Vas pitam za odgovor.
Nadam se da cete mi pomoci i unapred PUNO HVALA

Moja karta je u redu, slobodno napred u diskusije! :)

kasnile su tvoje poruke, odnosno bile zadrzavane, tako da sam ja jutros nesto iskomentarisala sama, pa pogledaj post ispod tvoga......

[img=http://img246.imageshack.us/img246/161/astrow2gw01andjelaandjebi5.th.gif]
Rodjena sam u Beogradu 17.04.1975 u 14:15 -14:30 nisam sigurna oko izracunavanja vremena (univ time) bolje se razumete pa evo obe karte

samo tacno uneti podaci na astrokomovom sajtu ti trebaju, sve u programu radi sasvim u redu..pogledacu kasnije kartu

my.php
[/URL][/IMG]

valjda je sad u redu... nadam se :)
zanima me da li cu se ozbiljnije baviti muzikom u buducnosti (preciznije pevanjem)
i da li imam sanse da u sledece dve godine odem u inostranstvo:rolleyes:

Izvini sto te jos smaram....nije valjda da mi viddis trudnocu ove godine?:PNemoj da me plasis ,jos sam ja mlada za udaju i da budem mama nekom ...imam ja druge planove :PA sto se tice mog ljubavnog zivota...oces reci da mi on nije sudjen?Hvala ti puno :):):)

Hocu ti reci da se pripazis jer kad je osoba mlada, a i malo starije osobe od tebe koje su mi prijateljice, isto tako su nekako mislile da To moze da se desi ali da to nesto moze da zaobidje bas njih, nekako su, nije da mi ne veruju, sa takvim planetama,kad do trudnoce moze da dodje, upravo tako reagovale..pa posle kuknjava..moze da se dogodi trudnoca ako ne budes pazila i da se napravi i problem i preusmerenje energija kod tebe, pa je savet, kako si mlada i kako tek trebas da "zivis" nema potrebe za ranom udajom ali vodi racuna u godini u kojoj sam tinaglasila da se cuvas...

Dobar dan svima!
Jesam nova ali se nadam da vam nece smetati i da cete mi pomoci u vezi tumacenja moje karte :)
Samo Jedno pitanje imam:
Da li cu se zaposliti-kada ili postoji mogucnost da otvorim nesto svoje.
Mislim izgleda i pomoc sa strane-odnosno moje mame ima ali ima i nekih trzavica pa sumljam u ishod, a mozda i ima sanse?
Pa Vas pitam za odgovor.
Nadam se da cete mi pomoci i unapred PUNO HVALA

Tvoja 34 godina je bitna za privatnu poslovnu saradnju i sirenje posla, , oglo bi sada da nesto dodje u obzir ali prilicno vece sirenje, olaksanje i zarade stoje kad Jupiter bude bio kraj vodolije i u Ribama.Istovremeno, tokom 34-35 dolazi do ulaganja ali sirenje posla i vece, isplativije ulaganje, sirenje delatnosti ili saradnje sa drugim gradovima, iz drugih gradova i slicno stoji kasnije, tokom tvoje 37 godine. Mnogo truda i rada ima da ulozis, tebi licno je potrebna sopstvena afirmacija i karijera, vidna je pomoc majke ali ne slaze se neko njeno vidjenje ili stav, ideje ili tvoj odnos sa nekima ili prema necem u svoj toj prici..sada bi mozda i krediti bili povoljnost za ulaganje i otvaranje, vratilo bi se to tokom 2009 i velikim vodenim trigonom koji imas, samo nije da se uzimaju veliki niti dugorocni krediti...Partnerski poslovi su takodje diskutabilni kod tebe, neki ti pomazu drugi odmazu tako da sve moras dobro da razmotris..Znaci, 2009 godina realna po pitanju privatne sfere poslovanja i zarada u njoj.

valjda je sad u redu... nadam se :)
zanima me da li cu se ozbiljnije baviti muzikom u buducnosti (preciznije pevanjem)
i da li imam sanse da u sledece dve godine odem u inostranstvo:rolleyes:

kazu da osobe koje imaju naglasen talenat ili lepo pevaju mogu da imaju aktivnog Bika ili Vodoliju, Merkura, Veneru, Neptuna...pa bih sa te strane rekla da ti je Merkur u trigonu sa Mesecom u Biku, a Merkur u 12 polju, Mars takodje u Biku sa trigonom Saturnu u Jarcu i Veneri u Jarcu na Asc..Venera u konjukciji Neptunu..Vodolija umetnuta u 1 polju..pa bi trebalo da imas dara za pevanje i da to bude kvalitetno, posebno ako to izgleda volis kao sto volis..Stelijum u Jarcu te tera da uspes u necemu do detalja samo ako si dobro motivisana...Prelaz Jupitera preko stelijuma u Jarcu mora da donese sirenje interesa i pokusaje, Preko Venere i saturna a u trigonu sa saturnom u Devici tokom ove i iduce godine..Venera vlada poljem 4 i poljem 9 pa nije cudo sto bi pokusala afirmaciju van zemlje..Uran u Ribama u 2 polju nosi trigonom sa Plutonom u Skorpiji u 10 polju ili popularnost ili novac i sa preletom ovog Jupitera moze da znaci dobu sansu ili priliku...

Mislim da ce ti se sansa ukazati, na odredjeno vreme sa saturnom ali pod uslovom da znas gde kako i kod koga i sa kim ides.Iako su planete u 12 polju znak i klubova, kafana, zztvorenih mesta gde ne ulazi svako, iako su ti u natalu pozitivno orjentisane, znak je rada iza scene, iza kulisa, razocarenja i sl...Ako si sigurna u sve to, mislim da ces pokusati i da Jupiter nudi neke prilike i sanse iako si tako mlada jos uvek.Jedan od roditelja moze da te podrzava dok drugi ne mora...

Sve sto si napisala je bez greske TACNO svaka ti cast!:)
Ovo za 34godinu mi je neko davno rekao, ali nisam verovala toliko sve do sada:)
Nadam se da ce i ova godina brzo proci (posto sam bez posla, a i suprug mi ide u civilnu vojsku tako da su nam finansije na nezavidnom polozaju) i da ce biti tako u 2009god.
HVALA ti stvarno od srca Puno

@ mesec u biku..
Prvo pohvale sto si obrisala ..ko kaze da si zensko:shock::confused:, no hajde..nadam se da jesi jer se isto ne posmatra musko polje dece i zensko, sto je 5 polje...rekoh sto si obrisala detalje a ostavila Samo Ono Sto zaista treba!

5 i 7 prazno pa ti se cini spooky ili nesto dublje gledas, pa vidis konfiguraciju koja svoju ravnotezu trazi samo kroz taj Mesecak u Biku..Jeste Mesec promenljiv i fluidan ali je u Biku i jak jer je snagu dobio i od Marsa u trigonu pa nije tako jadan kao sto ti se mozda cini a vladar je polja partnera i braka, pa ti je jos dodatno naglasen..znas, jednom kad ti krenu kola, onaidu sama ,ali kad stanu, tesko mu je da ih vuce,ali moze ako se ne ulenji i raspline od saturn-Jupiter u Vagi i Mesec u Biku koji ceka bas bas zadnji momenat da se aktivira..kad se zaleti, nema problema, sve stigne, a do tada..tamo-ovamo,vagas li vagas, meris li meris...pa sa Saturnom zbog jarca u podznaku dodajes i pretaces..
Lepse bi bilo da kazes sta te zaista muci po pitanju polja, ipak si ti jedna neobicna i prodorna skorpija, intuitivna i samosvesna, pronicljiva i verovatno sa jakim interesom za astrologiju, pa se izjasni da vidimo sta je direktno problem ako nije samo ono .."kad cu da se udam i hocu li i koliko cu dece imati.."..Vazi!? taman sam se uverila da si zensko, ko zna da cita i gde da gleda, videce podatak,zar ne..na sve si mislila ali ja sporo gledam..no bitno je da vidim do kraja...;-)8)

Izmedju svoje 27-30-te stoji karmicka veza ili nesto sto moze da zavrsi brakom, da ne ulazim u detanje jer ih nisi navela(jesi li sama ili imas vec nekog kraj sebe).Vreme u kojem razmisljas o ljubavi i braku je bilo aktuelno sredinom 2007 i ponovo je aktuelno krajem 2008 i pocetkom 2009. za tebe je ovo neka bitna i prelomna godina....dobro odabran partner i uskladjenost daju mogucnost za jedan brak u kasnijim godinama(od ovog perioda Saturnovog povratka pa na dalje). nadam se da nisi pravila gresku i udavala se sa prvim aspektima izmedju 20-23 jer je to bilo bas rano i trpelo bi krize, imala dece u toj vezi ili ne........zbog neptuna i urana u 5 polju je mogucnost da ostanes trudna sa razlicitim partnerima (i sa deckom koji ti nije muz i sa muzem) pa se nadam da si vodila racuna o sebi...nekad ova konstelacija zna da napravi i "vanbracno dete" ili da se vodi racuna o nekom detetu koje nije tvoje na primer (dete partnera ili rodjaka).....ne mogu zaista biti konkretnija jer ni pitanje nije a glupavo je da rastezem sta sve moze ovde da svaki aspekat znaci...

Hvala puno za odvojeno vreme.Da,uopste nisam bila precizna i jasna a zapravo sam zelela da znam kada postoji mogucnost za brak,decu i nesto o partneru(nisam u vezi)

Evo mene :):)...nadam se da neces da se slogiras kada vidis moj nikc :)...u svakom slucaju htela bi da te pitam jel mozes da vidis kada je decko koji mi je sudjen rodjen ili kada je rodjen decko za kojeg cu da se udam ...:):):)E a sto se tice skole ...oce ova godina lepo da prodje?Bubim te i izvini na smaranju

Evo mene :):)...nadam se da neces da se slogiras kada vidis moj nikc :)...u svakom slucaju htela bi da te pitam jel mozes da vidis kada je decko koji mi je sudjen rodjen ili kada je rodjen decko za kojeg cu da se udam ...:):):)E a sto se tice skole ...oce ova godina lepo da prodje?Bubim te i izvini na smaranju

mogu ti reci da su me svasta pitali potajno misleci da sam vidovita ali niko mi jos nije tako originalno postavio pitanje..ne ne mogu da vidim kad je rodjen covek koji ti je sudbinski odredjen kao bracni partner, ne mogu ni da tvrdim znak koji ce da bude u horoskopu ali horoskopski opis moze gde ce mu biti naglaseno nesto, ali zato kad se u godini u kojoj treba da budes sa njim pojavi vise njih na primer i medju njima taj neko i kad vidim njegovu kartu nasuprot tvoje mogu 99,99 posto da ti kazem ko je on! To sto smatram da ne treba biti iskljuciv i da je mnogo malo onih koji izadju u mladjim godinama iz kruga svog horoskopa, pa da zato ne treba tvrditi niti sve shvatati zdravo za gotovo je jedna stvar a sto se stvari mogu direktno videti ipak sa mnogo velikom tacnoscu to onda omogucava da pricamo na ovom nivou..sta znaci hoce li ova godina lepo da prodje, da li znaci da ces upisati sledecu ili je merilo tvoje emotivno dozivljavanje skole ili je merilo visina ocena ili sta..ne smaras uopste, kad mogu da stignem ja odgovaram takodje kolio mogu, a sad te cekam da budes konkretnija pa kasnije da pogledam to nesto...

Naravno Vip da sam zensko, a izbrisala sam mesto rodjenja ne znam ni ja zasto.. 7 polje mi deluje malo jezivo zbog meseca i ovih opozicija, on bi jedno a dogadja se nesto suprotno. I umetnuti lav. Ne znam od kolikog je znacaja sunce kao vladar umetnutog lava u 7 i jos u konjukciji sa uranom u 10 polju a uran vlada opet umetnutom vodolijom u prvom polju i gleda li se uopste sunce kao vladar sedme a uran prve? A pitanje je ima li braka na vidiku ili neke ozbiljnije veze jer sam stvarno pocela da razmisljam da se ja uopste necu udati sto zbog tr saturna kroz sedmo polje sto zbog meseca a dispozitor meseca je venera u devetom. I da, ja stalno nesto vagam i merim i cekam poslednji trenutak da krenem.

@ vip curlic
Ako mogu da te pitam jos nesto: da li si mi mozda videla koja bi delatnost bila najbolja za moj privatni posao, moje su teznje usmerene na hranu i slano i slatko. Da li je to dobro ili je greska. Sta mi je najbolje prikazano?
Jos jednom Sveka cast kako znas da protumacis kartu i Veliki Pozdrav i zahvalnost od mene!

hehehe jesi lik :) pa evo jednog pitanja:Hocu li proci godinu bez keceva :)?Hocu li upisati petu godinu?E upravo me je zvala jedna modna agencija kod kojih sam prosle godine radila probu i prosla sam ali me posle mrzilo da idem sada me ponovo zvali...jel trebam da prihvatim,sta kaze astrologija?

Naravno Vip da sam zensko, a izbrisala sam mesto rodjenja ne znam ni ja zasto.. 7 polje mi deluje malo jezivo zbog meseca i ovih opozicija, on bi jedno a dogadja se nesto suprotno. I umetnuti lav. Ne znam od kolikog je znacaja sunce kao vladar umetnutog lava u 7 i jos u konjukciji sa uranom u 10 polju a uran vlada opet umetnutom vodolijom u prvom polju i gleda li se uopste sunce kao vladar sedme a uran prve? A pitanje je ima li braka na vidiku ili neke ozbiljnije veze jer sam stvarno pocela da razmisljam da se ja uopste necu udati sto zbog tr saturna kroz sedmo polje sto zbog meseca a dispozitor meseca je venera u devetom. I da, ja stalno nesto vagam i merim i cekam poslednji trenutak da krenem.

jasno mi je pitanje, pokusacu malo kasnije,samo da znas da ne smes da izostavljas ni kad je pola znaka u nekoj kuci a kamoli umetnut ceo znak i njegovog vladara..

@ vip curlic
Ako mogu da te pitam jos nesto: da li si mi mozda videla koja bi delatnost bila najbolja za moj privatni posao, moje su teznje usmerene na hranu i slano i slatko. Da li je to dobro ili je greska. Sta mi je najbolje prikazano?
Jos jednom Sveka cast kako znas da protumacis kartu i Veliki Pozdrav i zahvalnost od mene!

ne znam sad, moram da pogledam, ako nesto budem videla reci cu ti kasnije, u guzvi sam i preumorna danas...

hehehe jesi lik :) pa evo jednog pitanja:Hocu li proci godinu bez keceva :)?Hocu li upisati petu godinu?E upravo me je zvala jedna modna agencija kod kojih sam prosle godine radila probu i prosla sam ali me posle mrzilo da idem sada me ponovo zvali...jel trebam da prihvatim,sta kaze astrologija?

pogledacu...kasnije ako uspem od Viktora........

Back