NATALNA KARTA - U SLIKAMA

@ djawolce

emocije su naglasene u njenoj 21-22 godini ali postoje neka osporavanja i teskoce, ali vezu ima 23-25 godina i problem joj je ili 25-ta ili njena 27 godina kada sama moze da se "odrekne" nekog partnera, odluci da to nije za nju, bez obzira koliko je sa njim, izmedju 31-33 ima aspekte za brak i detei tek se tada oseca nesto ispunjena i srecna..
Da li ce nastaviti faks? jedino ako je imala pad godine ili pauzu licno u periodu kada je Jupiter pretrcao preko kraja strelca i Saturna i Urana u natalu..pa da kazemo da je to neki prekid ili razmisljanje sta da radi sa svojom situacijom ..mozda je i glavni problem sto -ona bi nesto da menja, treba malo vise da zapne, 20-21-va joj je povoljna tamo od leta-jeseni 2008 pa na dalje, moze to nesto da pregura krizu koju ima...u svakom slucaju joj je bolje mada sada tacno ne zna sta bi..ako menja, nek pozuri, treba da se snadje do jeseni da nastavi dalje..ima aspekte za studije i da to zavrsi...

@ Hipi Girl..

karijera i posao...Pluton u sedistu na MC a Mars u 1 polju u Jarcu..da ona je neko ko moze daleko da dogura sa onim sto je izabrala(ipak je pluton u 9 polju) i sto studira..samo sto nece biti zadovoljna samo obicnim fakultetom,mora ona da se "dousavrsava"...treba da radi u drzavnim institucijama ili javne poslove..tesko joj je u periodu 21-23 godine,kad to pregura moze dalje...emocije i davanje u tom polju je direktno remeti u "obavljanju" posla koji je pred njom, znaci, manje emotivnih stresova a vise predanosti onome sto je odabrala u mladjim godinama...ranom udajom bi imala aspekte za brak i u kasnijim godinama...

Hvala ti puno!Jel mozes jos samo da joj kazes sta je u podznaku i meni da kazes zasto osecam neke strahove u zadnje vreme ako to moze da se vidi?

Klasika je da je u strahove i strepnje prvenstveno umesan Neptun i Saturn, bilo natalni bilo tranzitni dok pored toga Ribe,Jarcevi i posebno Device znaju da strahuju i brinu kad za to nemaju mnogo razlika...Kod tebe, Sunce i Merkur u konjukciji u Devici pa tesko da ces nesto rasterecena da budes u zivotu jer se na smenu uvek o nekome ili necemu brines, posebno kad su u pitanju osobe koje su ti drage...Kako je u natalu tu izrazen i kvadrat sa Uranom, stalno ces da strepis od promena,iznenadnih situacija i u globalu onoga na sta ne mozes da utices u smislu osecaja da nesto gubis ...bas to ne volis..Sada je takva situacija da je saturn na pocetku device i strepis, vrti se on po kvadratu sa Saturnom, promene su kod tebe povremene ali nekako ih potiskujes kao da se trudis da nisu prisutne ali one izbijaju iz podsvesti jer ih potiskujes....kad se pomeri saturn (ti kao da imas nesto cega se plasis i to potiskujes i cekas da se nesto desi, rekla bih) primorace te od jeseni da se suocis sa sobom i svojim strepnjama, osecajima, i kad prodje preko Neptuna, onda si zavrsila jednu fazu kod sebe..nesigurnost je u pitanju, pracena strepnjom i potiskivanjem i kad prodju planete,proci ce i to...

chart.cgi

Zanima me iako sam dupli jarac, imam li sanse za ozbilno bavljenje muzikom i sta ce biti u vezi s tim u buducnosti

@ hugububu
Sa Uranom kao vladarem podznaka ni sama nekada ne znas sta osecas, u jednoj si fazi kada ti trebaju promene a Jupiter u 12 polju donosi neke sumnje, tajne simpatije ili veze pa cak i mogucnost neplanirane trudnoce..moras biti obazriva. Neko tvoje nezadovoljstvo ili nemir bice prisutno tokom maja-juna 2008 pa u septembru do februara 2009 ces tacno znati na cemu si. Mislim da je rano za udaju ali ti ne moras da osecas to tako.Prelaz Jupitera preko druge polovine Jarca i istovremeno Kretanje Urana na Suncu moze da donese potrebu za prekidom ili prestankom i promenom emotivnog i erotskog partnera a to je najkasnije na jesen-zimu ove godine.Samo bi neplanirana trudnoca i odrzavanje iste moglo ovaj aspekt da "preobrazi" u tu drugu vrstu energije.
Kod njega je Saturn u 5 polju i moze ozbiljno da deluje ali njemu nije dobro za opstanak emotivnih veza kada se Jupiter nadje preko Urana (vec je to vreme), pa preko Neptuna i satuna kvadratirajuci 5 polje emocija (leto jesen) i na kraju kada Saturn predje zadnje delove Device u 5 polju ,sa druge strane aktivirajuci taj isti kvadrat.Pluton ce mu se pribliziti Uranu u 8 polju i nije povoljan za opstanak veza, posebno sto si ti Vodolija u podanaku i mislim da je rizik za opstanak prisutan. Bolji uvid u to moze da se vidi , posto veza traje vec godinu dana, ako mozes da karte postavis na temu uporednih ili ubacis Dejvison-horoskop odnosa na odgovarajucu temu, da se vidi ima li tu opstanka..Po natalima je mogucnost za razdvojenost naglasena od jeseni ove godine pa na dalje (ako nesto od brzih aspekata ne doprinese i pre takvoj situaciji)..Odnos kao odnos nece mozi da funkcioise na istom nivou, do promena mora doci ali ja ipak nebih savetovala ranu udaju i radjanje deteta, ako bas ne moras...

Hej, pa ja nisam vodolija u podznaku!!! Asc je u devici...a interesovalo me je da li postoje sanse za neko NOVO zaljubljivanje, posto od starog nema nista...(mars u konjukciji sa venerom u V kuci u ribama i to sve gradi kvadrat sa uranom u strelcu-ah moja neprezaljena ljubav:oops:, licilo je an to...ali...tvrdoglavo da veruje:cry:)

Hej, pa ja nisam vodolija u podznaku!!! Asc je u devici...a interesovalo me je da li postoje sanse za neko NOVO zaljubljivanje, posto od starog nema nista...(mars u konjukciji sa venerom u V kuci u ribama i to sve gradi kvadrat sa uranom u strelcu-ah moja neprezaljena ljubav:oops:, licilo je an to...ali...tvrdoglavo da veruje:cry:)

nisam tebi ni napisala da si vodolija, tebe sam pitala sta te interesuje da pogledam za neki minut...prethodni post je drugom

E sad mi nije jasno o cemu pricas ,na sta se ovi podaci odnose !?:confused:

@ Emina38
ako si na vezi, reci mi o cemu sse radi, tvoja karta pokazuje Devicu u podznaku i Ribe u 7 polju i Jarca u 5 polju..

PS to sto ti se cini da ne mozes da prezalis u 22 prezalices sigurno do 24, ako ne i pre..nego mi reci da li je tvoja karta u redu pa da gledam ...

@ Emina38
ako si na vezi, reci mi o cemu sse radi, tvoja karta pokazuje Devicu u podznaku i Ribe u 7 polju i Jarca u 5 polju..

PS to sto ti se cini da ne mozes da prezalis u 22 prezalices sigurno do 24, ako ne i pre..nego mi reci da li je tvoja karta u redu pa da gledam ...

Kako te nema Emina38, ja cu samo dovrsiti ovo na osnovu karte koju si postavila i izjave da si Devica u podznaku...Kretanje Jupitera po Uranu u natalu je napravilo neki prekid ili krizu u polju emocija kvadratirajuci merkur u 7 polju a Uran se seta po njemu u konjukciji cas Jupiteru cas Merkuru tako da neke velike promene ovog trena ne vidim u smislu trajnosti..da ti se moze neko svideti, moze sa Jupiterom koji je preleteo preko Neptuna i Marsa kao vladara 7 polja a trigonirace Veneru i Mesec u Biku, cemu ce do jeseni da se u trigon pridruzi i saturn koji je inace vladar tvog polja emocija..pa po ovoj karti imas mogucnost za vezu u 22-23 godini ali do 24-te godine kada moraju da se donesu neke odluke ili promene...Sa Saturnom vladarem polja emocija jeste da si odgovorna i zrela kao mlada, da trazis stabilnije partnere i da imas potrebu da se vracas starim ljubavima koje si vecinom idealizovala jer Neptun ukazuje na lazne slike i idealizaciju..pored toga saturn oznacava da je bolje da se brak sklapa u kasnijim, zrelijim godinama, no kako si impulsivan ovan, kod tebe to moze da bude i naglaseno vec 22-24 ili 26-27 godina, cim imas priliku i mislis da je to fatalno i pravo..ako se bude pokazala karmicka veza sa nekom osobom sa kojom mozes da budes u vezi u naredne 2 godine,cisto sumnjam da se ti ne bi udala...povoljnija mogucnost, ako to preskocis je u periodu 31-33 kada mozes dobiti decu i imati stabilnog i odanog partnera, onako kako bas tebi odgovara...toliko

Back