NATALNA KARTA - U SLIKAMA

evo i moje karte,zanima me novac i brak 8-)
j8nmsx.jpg

HVALA PUNO TI SI ,,,SRCE,,VIP..HVALA I ZELIM TI LEP,,DAN ZALJUBLJENIH..PA GA PODELI SA SEBI DRAGIM OSOBAMA,,(hvala jos jednom)..
nema na cemu..

Evo i moje karte,nadam se da sam je dobro postavila!
Najvise me interesuje ljubav i ako ste raspolozeni da mi dodate jos nesto uz to.
Hvala unapred
Karta je sasvim ok,ja imam malo vremena na rapolaganju zadnjih dana i esko da cu moci bas brzo da odgovorim..
evo i moje karte,zanima me novac i brak 8-)
vec sam negde napisala da mi trebaju tvoji podaci ..brak (ako nisi u njemu)moze da se pogleda ovde kao godine koje su povoljnije za udaju, Novac ide na temu za novac, sa jasnim pitanjem...pa kad se oglasis radicemo, taman da izadjem iz guzve..
rodjena sam 230873 u 5 ujutru u beogradu.kartu ne znam da postavim po onom upustvu sam je postavila na desktop ali ne znam dalje? recimo pitanje kada cu se udati i deca kada to moglo biti i solar hvala!
kada ces se udati to moze ovde, za decu mislim da ce odgovor biti na temi o Deci a solar ne moze ovde, ima posebna tema solarni povratak, pa tamo ali on se radi samo kad ima neko bitno,jasno pitanje koje moze da se "proprati " jer se aktivira kad se priblizi rodjendan i neke stvari sada, koje su tamo bitne, tebi ne moraju ovog trena nista da znace..i takodje samo moze okvirno da se da neki uopsten uvid...Ostatak za postavku karte...ima na temi ,samo trebas da probas ako komp hoce da ti prebacuje slike...ako nije aktivna ta opcija u eksploreru, mozda i nece....

Da li moze neko da kaze mojoj sestri ukratko sta je ceka u ljubavi i da li ce da nastavi fakultet?Rodjena je 29.11.1987. u 08:30h.Hvala unapred!
uuuh..morace da saceka malo...napravi se guzva a ja ne mogu da budem "na vezi"...

Dobar dan,evo mene ponovo...Ja sam Angelina :) rodjena sam 14.03.1990 u 15 do 4 ujutru...imam decka vec godinu dana i dva meseca ,koji je rodjen 4.10.1990 u 7 uvece jel ima sanse da nasa veza traje jos ili ce uskoro da pukne?Unapre hvala
videcemo da li je veza koja je trenutno aktuelna po natalu ona koja je sudbinska, ako ti vec nesto nisam ranije napisala..ako nije sudbinska, trudi se da ti bude sto lepse dok traje, pa glavu gore i u nove pobede..drugo nema...

videcemo da li je veza koja je trenutno aktuelna po natalu ona koja je sudbinska, ako ti vec nesto nisam ranije napisala..ako nije sudbinska, trudi se da ti bude sto lepse dok traje, pa glavu gore i u nove pobede..drugo nema...[/QUOTE]

Pa jel jeste sudbinska???Ako nije ...ali ja mislim da jeste jel ga obozavam....sta ce biti sa ovom vezom i koliko ce trajati?

videcemo da li je veza koja je trenutno aktuelna po natalu ona koja je sudbinska, ako ti vec nesto nisam ranije napisala..ako nije sudbinska, trudi se da ti bude sto lepse dok traje, pa glavu gore i u nove pobede..drugo nema...

Pa jel jeste sudbinska???Ako nije ...ali ja mislim da jeste jel ga obozavam....sta ce biti sa ovom vezom i koliko ce trajati?[/QUOTE]

malo strpljenja duso, bas mi je problem da radim a ne moze to "na brzaka" uz jedan pogled, tako se previdjaju stvari i prave greske...btw kako bi bilo lepo da nam je obozavanje nekog i ljubav koju osetimo tada merilo za trajnost i sudbinsku odredjenost...to bi tek bilo nesto..ali, druge stvari to odredjuju i covek cesto bude u mladjim godinama sklon pogresnoj proceni ili karmickim dugovima..malo strpljenja pa cemo videti...:oops:

Pa jel jeste sudbinska???Ako nije ...ali ja mislim da jeste jel ga obozavam....sta ce biti sa ovom vezom i koliko ce trajati?

malo strpljenja duso, bas mi je problem da radim a ne moze to "na brzaka" uz jedan pogled, tako se previdjaju stvari i prave greske...btw kako bi bilo lepo da nam je obozavanje nekog i ljubav koju osetimo tada merilo za trajnost i sudbinsku odredjenost...to bi tek bilo nesto..ali, druge stvari to odredjuju i covek cesto bude u mladjim godinama sklon pogresnoj proceni ili karmickim dugovima..malo strpljenja pa cemo videti...:oops:[/QUOTE]

hehehehe ok hvala :)strpljenje je majka mudrosti

Da li moze neko da kaze mojoj sestri ukratko sta je ceka u ljubavi i da li ce da nastavi fakultet?Rodjena je 29.11.1987. u 08:30h.Hvala unapred!

Dobar dan,evo mene ponovo...Ja sam Angelina :) rodjena sam 14.03.1990 u 15 do 4 ujutru...imam decka vec godinu dana i dva meseca ,koji je rodjen 4.10.1990 u 7 uvece jel ima sanse da nasa veza traje jos ili ce uskoro da pukne?Unapre hvala

tek sad vidim da @djawolce nema grad rodjenja za sestru a @hugububu takodje nema gradove rodjenja....ne vredi kad nemam vremena nemam ni ostro oko da odmah vidim....:cry:

Pozz VIP :-) evo mene opet...Jel mozes da vidis nesto za moju sestru?Ona je rodjena 1.6.1986 u 22 i 30 u Banja Luci...Kakva ce joj biti karijera?Hoce li biti uspesna u svom poslu?Da li ce se baviti onim poslom za koji se skoluje?Hvala unapred...;)

videcu sta mogu za uopsteno po natalu a za skolovanje i izbor posla neka kaze na temi Profesionalna orjentacija sta studira i sta bi da radi, da se tamo pogleda ima li to veze jedno sa drugim..ako stignem nocas gledam..ili sutra..

Evo i moje karte,nadam se da sam je dobro postavila!
Najvise me interesuje ljubav i ako ste raspolozeni da mi dodate jos nesto uz to.
Hvala unapred

Izmedju svoje 27-30-te stoji karmicka veza ili nesto sto moze da zavrsi brakom, da ne ulazim u detanje jer ih nisi navela(jesi li sama ili imas vec nekog kraj sebe).Vreme u kojem razmisljas o ljubavi i braku je bilo aktuelno sredinom 2007 i ponovo je aktuelno krajem 2008 i pocetkom 2009. za tebe je ovo neka bitna i prelomna godina....dobro odabran partner i uskladjenost daju mogucnost za jedan brak u kasnijim godinama(od ovog perioda Saturnovog povratka pa na dalje). nadam se da nisi pravila gresku i udavala se sa prvim aspektima izmedju 20-23 jer je to bilo bas rano i trpelo bi krize, imala dece u toj vezi ili ne........zbog neptuna i urana u 5 polju je mogucnost da ostanes trudna sa razlicitim partnerima (i sa deckom koji ti nije muz i sa muzem) pa se nadam da si vodila racuna o sebi...nekad ova konstelacija zna da napravi i "vanbracno dete" ili da se vodi racuna o nekom detetu koje nije tvoje na primer (dete partnera ili rodjaka).....ne mogu zaista biti konkretnija jer ni pitanje nije a glupavo je da rastezem sta sve moze ovde da svaki aspekat znaci...

@vipcurlic
nisam u braku,ali sam u ozbiljnoj vezi :)
rodjena sam 30.10.1981 20:15h Prizren

kako tebi Jupiter sada ide kroz jarca i 7 polje bice ti aktivna pitanja o sklapanju braka kao i mogucnosti za sirenje porodice i dobitak dece,sto nas narod kaze..ti si pecena za tako nesto..koliko te aspekte mozes da propustis i koliko si spremna da ih jos prolongiras-to ja ne znam..no, moguci su trenutno neki problemi, osecaj osporenosti odn nije sad povoljno ili planovi koji se cekaju da bi se dalje realizovalo, pa mislim da je pametnije da se nista ne forsira..stoji jedan period krize kod tebe kad saturn bude prelazio drugu polovinu device, ili je kriza u vezi ili je odrzavanje trudnoce ako veza bude bila u redu i to je nesto sto pada kraj 2008 i pocetak 2009 godine. Kako ti je 28-29 pa tek 30-32 vezana za decu i brak, ti vidi kako ce da se stanje razvija, ali do jeseni ne zuri..

uporedne horoskope ja ne radim, ali mogu reci da se ovoj tvojoj muskoj osobi takodje namece neka kriza u isto vreme krajem godine i pocetkom iduce, da je to problem u poodici ili u poslu, karijeri(bilo da studira ili radi) i da zato ne treba pozurivati celu stvar.On kao zemljana devica koja je tip jarca i Plutonom u Vagi odgovara opisu tvog zemljanog polja partnera u Jarcu sa Saturnom u vagi...znas, odgovara ti sto na neki nacin dominiras ili te dozivljava kao snaznu, neko svoje dostignuce u zivotu..no mladi ste i posebno on...preklapanja postoje a o vezi i buducnosti veze reci ce vam u horoskopu odnosa- tema dejvison-horoskop odnosa...

hvala na odgovoru! kada cu se udati i kakav ce partner biti?

Sale...sa ovakvim polozajem Riba u 7 polju i Jarca u 5 jedini izbor je bio da se udajes sto kasnije, da prodje saturn svoj krug ali i neptun da odradi svoja razocarenja, iluzije, pa da saturn donese jedno zrelije i stabilnije bice u tvoj zivot..Vidis, Saturn presao preko "sebe" oko 30-te ali je tek sada prosao (2007) preko 12 polja i tvog Merkura i Sunca na asc..i jos se vrti tu oko Sunca pa bih rekla ili da ima neko ko ti je veza ili da ti se neko svidja vec odredjeno vreme..period 32-24 nije bio povoljan za brak i decu a najpovoljnije je, sada kada aspekti prolaze da to bude na kraju 2008 ili do druge polovina 2009 kada Jupiter bude bio u trigonu mesecu i saturnu u natalu.Izbegavaj tajne veze i komplikovane i zuzete muskarce,neka budu rasciscenih stvari u svom zivotu...ranije je imalo povremeno aspekata samo se nadam da su prevazidjeni jer sa ranom udajom, ovo bi ti bio drugi brak onda..

kako tebi Jupiter sada ide kroz jarca i 7 polje bice ti aktivna pitanja o sklapanju braka kao i mogucnosti za sirenje porodice i dobitak dece,sto nas narod kaze..ti si pecena za tako nesto..koliko te aspekte mozes da propustis i koliko si spremna da ih jos prolongiras-to ja ne znam..no, moguci su trenutno neki problemi, osecaj osporenosti odn nije sad povoljno ili planovi koji se cekaju da bi se dalje realizovalo, pa mislim da je pametnije da se nista ne forsira..stoji jedan period krize kod tebe kad saturn bude prelazio drugu polovinu device, ili je kriza u vezi ili je odrzavanje trudnoce ako veza bude bila u redu i to je nesto sto pada kraj 2008 i pocetak 2009 godine. Kako ti je 28-29 pa tek 30-32 vezana za decu i brak, ti vidi kako ce da se stanje razvija, ali do jeseni ne zuri..

uporedne horoskope ja ne radim, ali mogu reci da se ovoj tvojoj muskoj osobi takodje namece neka kriza u isto vreme krajem godine i pocetkom iduce, da je to problem u poodici ili u poslu, karijeri(bilo da studira ili radi) i da zato ne treba pozurivati celu stvar.On kao zemljana devica koja je tip jarca i Plutonom u Vagi odgovara opisu tvog zemljanog polja partnera u Jarcu sa Saturnom u vagi...znas, odgovara ti sto na neki nacin dominiras ili te dozivljava kao snaznu, neko svoje dostignuce u zivotu..no mladi ste i posebno on...preklapanja postoje a o vezi i buducnosti veze reci ce vam u horoskopu odnosa- tema dejvison-horoskop odnosa...

hvala draga :)

Back