mirkab
Obećava
- Poruka
- 63
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
QUOTE=peleplay;5747067]hvala puno za odgovorPa evo da dam neke odgovore, da dopunim praznine i da postavim jos neko pitanjce.
Sto se tice izbora zanimanja idem u gimnaziju, drustveno-jezicki smer. .....
Sve u svemu neki ljudi koji nemaju veze s astrologijom su mi rekli da treba da budem menadzer jer misle da imam takve sposobnosti, a time bih mogao da spojim korisno i lepo (ovo se odnosi na umetnost/aeronautiku) a i bio bih slobodan po pitanju radnog vremena sto mi je jako bitno. Ne mogu da podnesem da sedim na jednom mestu od 9-5. To stvarno nije za mene. Ono sto me interesuje je kakva bi mi bila buducnost ako se odlucim za menadzerski poziv ?
ja se nisam mnogo bavila profesionalnom orjentacijom ali kao sto rekoh, vidim da upisujes fakultet i da ces izmedju 20-24 biti zadovoljan svojim izborom i znaces da si pronasao sebe, kako ce za godinu dana da Jupiter predje preko urana i neptuna i tvoj izbor vise nece da bude mnogobrojan, vec ces da se svedes na konkretan interes i to ce da bude vreme Jupitera u vodoliji kada se ti odlucujes gde ces i sta ces, na sta da obratis paznju i imaces samo dve solucije tada, po planetama vezanim za komunikaciju, partnerstva, odnose, javnost, druge ljude, analiticnost tvoju, ne cudi me sto su ti predlozili menadzerstvo...mislim da bi se snasao ...ali, nije losa ideja da se stavi tema PROFSIONALNA ORJENTACIJA - pomoc, pa da se tu tumaci jasno to pitanje, tebi ili bilo kome, oni sa vise iskustva..
INteresuje me da li se vidi iz karte kog bi znaka mogla da bude devojka koja bi mi odgovarala i kada bih otprilike mogao da se nadam da je upoznam, odnosno da li mi se sprema nesto lepo u skorije vreme?
Tvoje vreme zazaljubljivanje i vezu je vreme Jupitera u vodoliji, kao nesto najsigurnije a brzo, pre toga, samo jedna kraca veza ili sa njom i jedno zaljubljivanje, ne mora da bude veza druga..
p.s. Interesuje me gde je moj problem u pogledu na devojke, i zasto me uvek privuce pogresna osoba, koju ja ne privlacim... imam osecaj da me ni jedan znak ne nadopunjuje, kao da sam nekompatibilan.
Mozda si najbolje za sebe izrekao odgovor..sa Neptunom vladarem polja odnosa u Jarcu samo se do odredjenih godina i odredjenih iskustava osecas takav...
pojasnicu ako treba detaljnije ali poenta je u tome da sam citajuci neke tekstove shvatio da bi trebalo da gledam mesec jer ce mi takva devojka odgovratai. Ja se s ovnovima super slazem ali ipak nismo za vezu. A opet ako gledamo po elemntima, zemljani znakovi mi idu na zivce zboig te prizemljenosti, s blizancima sam super drug, s vagama ne mogu da se ukapiram, mnogo su cidljive, sa vatrenim znacima se dokachim, znachi strasno. S asvima sam ok za druzenje ali za ljubav... strava...
Odgovara ti osoba koja ima naglasenu Ribu,Ovna,Skorpiju, moze da dodje u obzir Blizanac ali je sve to uopsteno, pa su samo direktne, natalne karte validne , a o tome mozemo kad budes imao vezu, konkretno...Ko sto rekoh, prave emocije posle 20-te godine..
...
venera iz 6 polja posla u 3 polju obrazovanja, merkur iz 2 polja u 5 sto oznacava da moze da radi poslove u kojima radi sa decom ili mladjim osobama od sebe, (vrtici, skole, vaspitni centri, neke obrazovne ustanove i sl) ili prenosi svoje znanje i obucava, primenjuje ga. Vladar 9 i 10 su u konjukciji, sekstil Pluton u 6 i to moze da lici i na privatni vid poslovanja i saradnje...Mesec iz 3 polja srednjeg obrazovanja u trigonu sasaturnom Uranom iz 9-10 polja..
Vip,mene zanima ljubav iskljucivo...kada ce se pojaviti ON?
i ...hoce li se pojaviti uopste...?
pa kad budem stigla na red....
![]()
interesuje me ljubav, a pogotovo da li cu se udati i imati djecu HVALA
pogledacu, vidno je da postoje neki problemi ali zahtevaju vreme da odvojim za to, nije problem veceras kasnije da uradim, a u medjuvremenu, ima li nesto sto bi mogla da mi kazes
od onoga sto si vec pregurala preko glave, jer je problema bilo i ranije..mislim da bi mogla na pp da mi ostavis informacije, kako vidim...
VIP hvala puno...bas ste divni.Ljubim Vas!!ostavicu i sestrinu natalnu ona je jako mlada 19god a moj zet 23god.sad imaju bebu al on je stvarno neki neobican tip a moj sestra osetljivija po prirodi pa ne znam eto pogledajte,dajte neki savjet..ne morate da zurite posto vidim da je ludnica opsta..
http://img89.imageshack.us/img89/1060/sandra1bn5.gif[/IMG][/URL]
Samo me interesuje, odlazak u inostranstvo, da ili ne?
Hvala na pomoci!
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=cuofilewfBPTA-u1199802052
Pozdrav svima!
Za Vip kada nadje vremena: sta kazu planete u vezi posla? trenutno sam u fazi trazenja istog, ali... moje zelje su jedno, realnost je drugo.. da ponovim, trazim posao u inostranstvu.
Karta je na Uporedno posmatranje (ako se secas Ribice od sinoc...)
DA PROMENIM IME KAKO ?TO MORA PREKO OPERATORA'?
Samo jos jedno pitanjce...koje bi mi jos zanimanje odgovaralo, osim rada sa decom i sl. (mnogo volim decu i starno imam strpljenja sa njima, ali me interesuje sta bi jos mogla da radim)
NE zelim da dosadjujem ali ako,,vipcurlic ,,ima vremena neka se javi ili ovako ili na (PP).
ok.probaj sada ja mislim da moze !