- Poruka
- 17.889
Jupiii !!! Neću ostati usedelicaPa Saturn u sedmom...mislim dobrodržeći je.
Evo pogledah, jeste, Mesec mu je na 8 stepeni Jarca. Konjunkcija znači!![]()

Njegov Mesec je u trigonu s mojim Mesecom.

Kakav astro-matching, jel vidiš ti to ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jupiii !!! Neću ostati usedelicaPa Saturn u sedmom...mislim dobrodržeći je.
Evo pogledah, jeste, Mesec mu je na 8 stepeni Jarca. Konjunkcija znači!![]()
Jeste, kod Fride je sve bilo Ok ali pošto si drugi put postavila kartu.
@
Sta te interesuje posebno, onako direktno? Na obe teme gde si, ne vidim pitanje..
Cao drustvo!Prvi put sam na Forumu zamislite!Sta kazete na Vodolije?
Djuro ...
Krajnje vreme da postavim svoj natal. Zaboravićete sve svoje ljubavne jade brzinom svetlosti![]()
Postaviću ga. :wink: Mrsko mi je da se petljam s tehničkim stvarima, a ako ostavim samo link do karte on će da "expire" za dan-dva :-?
Vipcurlic, postavljam obe natalne karte.Ima li nade za nas, jer kao što rekoh bilo je savršeno,a sad se sve raspada...Ne znam kako dalje
Ja
![]()
On
![]()
Postaviću ga. :wink: Mrsko mi je da se petljam s tehničkim stvarima, a ako ostavim samo link do karte on će da "expire" za dan-dva :-?
?????Joj kako sam bila neobavestena,ja mislila da je kompjuter tehnicka stvar!
P.S.-Ja imam cudotvoran link-nije nestao!
Bez ljutnje Elle-da nisi ti malo lenja?![]()
?????Joj kako sam bila neobavestena,ja mislila da je kompjuter tehnicka stvar!
P.S.-Ja imam cudotvoran link-nije nestao!
Bez ljutnje Elle-da nisi ti malo lenja?![]()
Ne smem da kazem, i moj stoji ali sam videla jutros da je necija karta isparila ovde na temi, zato joj verujem da ima i takav link...
E onda je ovde na forumu ozbiljna stvar.Duhovi su umesali prste!
TRAZI SE ISTERIVAC DUHOVA!
P.S.-mala sala ali ...ko zna....
Gde je link za ghost hunters-e? Odmah cemo...
Vipcurlic, postavljam obe natalne karte.Ima li nade za nas, jer kao što rekoh bilo je savršeno,a sad se sve raspada...Ne znam kako dalje
Pepeljuga
On
Pogledajte prilog 28276
Pogledajte prilog 28277
Pepeljugo,pokusala sam da ti povecam slike ali trenutno mi ne uspeva.Nalaze se na astro. com pod imenom pepeljuga-za nju i pepeljuga-decko. Pokusaj ti
@
Sta te interesuje posebno, onako direktno? Na obe teme gde si, ne vidim pitanje..
pa interesuje me sve, ali pogledaj mi recimo posao i ljubav ako te ne mrzi...![]()
Zanima me da li se iz moje natalne vidi da li ce muz imati neke veze sa inostranstvom, da li ce mozda ziveti tamo? Takodje kako se vidi nacin upoznavanja bracnog partnera?Da li te zanima neki konkretan partner, ili da se iz tvog horoskopa proceni da li će tvoj budući muž, npr., imati neke veze s inostranstvom ?
pa interesuje me sve, ali pogledaj mi recimo posao i ljubav ako te ne mrzi...![]()
Vazi,samo moram veceras...kasnije