NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Bas kako sam i pretpostavio. Mrzelo me da racunam i ukucao sam podatke, potvrdjuje se ove godine - Mesec 120 Pluton.

Dusane P radi se o sledecem. Kako preko Plutona mozete doci do koristi od astrologije, a natalna konstelacija je takva kakva jeste, jedino kako vi mozete doci do odgovarajuce informacije iz ove oblasti jeste preko sebe samog. To trazi vase prvo polje, dok samo saznanje i uvid omogucava Pluton.

Od drugih, jos jednom da se ponovim a ne prija mi da se ponavljam, znali oni ili ne, bili vrhunski ili neki tamo deseti nema nikakve korisne informacije, cak i da je bude ne moze se, opet preko drugih tela koja nisu naklonjena, ne moze se pravilno usvojiti i primeniti.

Zdravo drugari.. evo mene posle 7 meseci robije na kruzeru... Imam pitanje:

POSAO: da li se u periodu od kraja juna pa tamo do pocetka decembra ocekuje neki boljitak na mom tom poslu,a tice se promene profesije ili slicno tome? Imam u planu neku promenu,pa me interesuje sta vi kazete?

17.06.1992. 19:50h Beograd

Hvala

А шта би требало да радиш? Да ли ти то иде преко Оца или је Отац против тога да радиш?
Можеш нешто везано за фармацеутику, односно шминку, односно дезодорансе, односно козметику.

А да ти научиш да читаш?
Девети Децембар 1986.
Марс у Рибама. Венера у Шкорпији. 11 Кућа Рак. Сатурн IC Стрелац.

Чак и да си заменио месеце

Марс осма кућа Јарац, Венера и даље у Шкорпији 5 кућа.

Ти не знаш ни како да израчунаш карту изгледа...

Izgleda da sam trebala da postavim konkretno pitanje. Ja sam arhitekta i postoje neke sanse d adobijem posao u struci ali je sva malo klimavo zbog ovog novog zakona. Zanima me da li mi je ova godina povoljna sto se toga tice, da li cu se zaposliti ili ne?...Da li cu se zaposliti ali ce to biti nesto van struke? Ne sta bi trebala da radim, nego kakve su mi sanse da uopste radim?
Hvala svima puno

Ako neko zna da tumači, može zdravlje, faks i ljubav:
natal_wheel_2.png

Postovani, moje pitanje je:
Imala sam dva spontana i iz treceg puta sam dobila jedno dete. Posle toga sam imala prekid zbog "vise sile". Sada bih htela jos jedno dete. To znaci peta trudnoca po redu bi bila.
Ako neko zeli da mi odgovori, zahvaljujem se unapred.
http://imageshack.com/a/img661/262/Uv3KnY.gif

Jako je rizicna 2015 za opstanak trudnoce..imas vremena sve do 41-43, ne vidim razlog za zurbu ili preteran rizik sem ako nemas neki poseban razlog da to "zelis" bas sto pre..Cini mi se da postoje i neki drugi, ( npr.porodicni problemi) koji te opterecuju sada, a ne vidim da bi radjanje deteta doprinelo nekom "visem cilju" koji samo ti znas koji ti je i kako je povezan sa zeljom za jos jednim detetom..

POZDRAV SVIMA! ZANIMA ME DALI OSOBA IMA ŠANSE DA POSTANE ASTRONAUT, ODNOSNO DOKTOR MEDICINE, SPECIJALISTA OFTALMOLOG PA DA ODE RECIMO U NASU I BUDE IZABRANA KAO ASTRONAUT ILI STOMATOLOG ORTODONT ILI DA BUDE GLUMAC JER OBOŽAVA BITI U SREDIŠTU PAŽNJE S OVAKVOM NATALNOM KARTOM? KOJE ZANIMANJE BI BILO IDEALNO? KAKAV ĆE BITI PROFESIONALNI USPJEH U KARIJERI? TE DAJTE MALO OPIŠITE BUDUĆI BRAK TE BRAČNOG PARTNERA (BOJA OČIJU,KOSE,VISINA,MJESTO UPOZNAVANJA) TE HOĆE LI ON BITI STRANAC I IZ KOJE DRŽAVE JER ZBOG DESC U STRIJELCU. unaprijed zahvaljujem!

29gimhk.jpg
MOJA NATALNA[/IMG]

Back