NATALNA KARTA - U SLIKAMA

http://www.astro.com/tmpd/cc2mfileRrAaR6-u1253283064/astro_2gw_140_kamencica.71053.54583.gif

Duso, ja ne verujem da ces ti da mres tako kako ti je receno.. Ono sto meni skrece paznju jeste da majka, bez obzira na izvrsenu operaciju moze veoma skoro da ima problem sa zadrzavanjem vode, pritiskom i cirkulacijom , ida ce joj biti neophodne neke dodatne mere ili terapija. Kad ti je "ta" rekla "tvoje vreme"..2015? Kad neptun dodje na Asc u konjukcijuSaturnu i opoziciju 6. polju? kako ti stojis sa venama, jajnicima, zubima i zucnom kesom? Ima li neko dete problema sa zlezdama ili krajnicima? Sada je saturn na tvom neptunu, vladaru, te nije cudo sto si prestravljena bilo kakvim komentarom po pitanju smrti ili bolesti.. Sta ti je partner u horoskopu ili mladje dete?

Prilozi

• astro_2gw_140_kamencica.71053.54583.jpg
    astro_2gw_140_kamencica.71053.54583.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Oh wow. E sad odakle da pocnem? Mmm...gospodja koja me je sahranila ne haje bas preterano za tranzite, bar koliko sam ja shvatila. Ona je svoje presudila na osnovu sekundarnih progresija i primarnih direkcija, gde zaista kad sama pogledam sve lose do goreg: na primer u sekundarnim - JU kvadrira nat. MA; SU kvadrira nat. ASC , nat. SA i natalne PL/UR - formirajuci T-kvadrat; tu je i mala armija polusekstila...itd.

Sto se tice mog zdravlja, subjektivno gledano...pa, nemam pojma. Ja sam od onih koji nikad ne idu kod lekara iz prostog razloga sto im lekar ne treba. Dobro, malo su zubi krenuli da me zezaju, ali to mi je oduvek bila slaba tacka. Cirkulacija? Hm, pusim preko 30 godina, sigurno nije sjajna, ali ne osecam nikakve tegobe. Mislim, nemam neki akutni problem na koji bih uperila prstom...mozda koza - sve me nesto svrbi i puca...ali to je samo iritantno, ne bih rekla da tu ima neki problem veci od pranja previse sudova. Mozda zeludac? Ali to je verovatno od nerviranja, opet nista bas naglaseno.

Partnera nemam, tako da tu nema sta da se komentarise. Odnosno imam bivseg, ali on se valjda ne vazi, hahaha
Dece imam 4, svi su za sad zdravi, hvala ti boze, jedva ikad dobiju kijavicu. Mada da, ja stalno nesto tremarim nad njima. Ne da pokazujem, ali u sebi.

Sto se moje majke tice...heh, ona je vec odavno u totalnom rasulu, sad se skoro i operisala odstranili su joj dojku. Taj rak je dobila pre 19 godina i tad se resio skoro bezazleno sa malom intervencijom i lekovima...sad se vratio.

Potrefila si da sam crkla od straha. Vec godinu dana se nesto tripujem non stop. Ne mogu mirno da spavam, depresivna, zivcana, nacisto bezvoljna, bla, bla...sad me jos ova sahrani.

Ovako, zube kontrolisi jer ide ka gorem, zeludac mozda muci od nerviranja a ja govorim o varenju i zucnoj kesi za nekih 2-4 godine jer mozes da imas odstranjenje iste. ne bih rekla da je problem sa kiselinom i cirom na zeludcu, mnogo mi pre lici na zucnu kesu. venski sistem nogu bice narusen ( stopala i potkolenice), krenuce sa bolovima (sledecih 2-6 godina). Jajnici ti stvaraju vodene ciste. Partner bivsi nek ostane bivsi ali moze da ima akutni problem - jos ako je otac tvom detetu vazice se u tom periodu bilo tebi to znacajno ili ne. Pitala sam za drugo dete zbog reakcija koje mogu da daju zlezde, limfno tkivo i hormoni, kao problem koji moze da se javi i koji moze da se resi brzo, urgentno. Sve su to aspekti koji pokrivaju vreme negativnih tranzita.

Za majku vazi ono sto sam ti rekla jer ce Mars da napada mesec u tranzitu a Uran je vec na Merkuru blizu te neka se kontrolise, trebace joj terapija.

Tripovaces jos malo, Nije lako kada saturn ide preko Neptuna u Skorpiji, to su duboki strahovi,draga, nemiri iznutra koji slamaju da ih se je tesko otresti. Vadi te Saturn natalni, kao jaka si ti, nosis sve to na nogama i nema znaka da te nesto muci, nema suze koja bi kanula ali kad si sama sa sobom , na ovako dosadan aspekt Saturna ono -neko crnilo- uhvati i trese iznutra ko drhtavica, ne mozes je se otresti. To ce bar da prodje kad se on odmakne, zivnuces ti, kolko jos od sredine decembra dises lakse :)

Poslednja izmena:
natalna karta.png

Sve sam nesto u tripu da ce ove 2014 doci neko gadno vreme, pa mi treba malo potvrde...
E, jel' moze neko da mi kaze nesto na porodicnom i ljubavnom planu, ono za naredna tri-sest meseci,
(sta god jer ne moze gore biti...)
poslovni nemojte da mi pisete ne zelim da znam, samo ako je nesto jako dobro,
a zdravlje niposto, ni ako je dobro, hipohondar sam... Hvala...

Poslednja izmena:

Back