NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Ovde se uzima i polozaj nekretnica, u direkcijama pratiti Regulus 180 i vladara Sa 90 Algol, So o Albir daje hladnocu podignutu na kub, rusenje sistema. Tri malefika u polju 10, konjukcije losih sa svetlima, So o Mo, Asc 90 So Mo Me Ur

Jeste wild, jedan od zanimljivijih natala. Visi, specijalan tip, ovakvoj osobi potrebno dati najbolje, upucivati i forsirati od rane mladosti. Id, savet je da nadjes kvalitetnog astrologa da ti ovo u detalje razradi.

direktor voli whiskey
Da, to se vidi. I nikotin zbog simbolike i polozaja Neptuna, voli uvozne tompuse i srecan je kad pokloni priljateljima cigaretu sa Kube.

Ali zbog losih upliva i jedno i drugo ti ne bi trebao unositi u sebe. Tako se energija transformise, mlaku volju ce zameniti jaca, ili ce na povrsinu isplivati neki drugi kvalitet. Nekim ljudima je dato da funkcionisu bez vecih problema ceo zivot, kod tebe uplivi ce biti losi, cak i ukoliko budes upotrebljavao alk. kao bazu za pravljenje lekovite tinkture.

Ja sam malo promenila tamo gde pise-"Method"....ispala mi ovako ....ispalo mi je Sunce-sextil-mars...To me zanima...Venera -sextil-saturn...Jupiter-sextil-saturn...Mars -sextil-uran..i Sunce-konjukcija-saturn..Da li u ovome ima nesto oko zaposlenja?

ispalo mi je Sunce-sextil-mars...To me zanima...Venera -sextil-saturn...Jupiter-sextil-saturn...Mars -sextil-uran..i Sunce-konjukcija-saturn..Da li u ovome ima nesto oko zaposlenja?

Ima.Da bi ispoljili svoj pozitivan upliv mora se dati i resiti stvari u vezi negativnih. Dok ne budes spremna da se suocis sa Sa 90 Ma i ne krenes da ga transformises u sebi i sve sto nosi vezano za tvoj karakter, svetla ce ostati blokirana. Ovo nije slucaj sa tobom vec sa svima.

Sunce je udaljeno od Saturna 14° tako da se moze gledati bez konjukcije.

Cao, nova sam ovde, zanima me sedmo polje, tj brak, da li ce ga i kada biti, gde cu upoznati buduceg partnera, i naravno fizicki izgled doticnog ?
Unapred hvala i nadam sam da cu umeti da postavim natalnu..

astro_2gw_10_mi.37618.63753.gif [img]

Cao, nova sam ovde, zanima me sedmo polje, tj brak, da li ce ga i kada biti, gde cu upoznati buduceg partnera, i naravno fizicki izgled doticnog ?
Unapred hvala i nadam sam da cu umeti da postavim natalnu..

http://www.astro.com/tmpd/cwfvfileu90rWC-u1337155668/astro_2gw_10_mi.37618.63753.gif [img][/QUOTE]

biće ga, do kraja 2013 godine... upoznaćeš ga preko zajedničkih prijatelja, na nekom slavlju, ili nešto slično...
biće crn, visok 197, težak 88,6 kg, imaće zelena oči, biće nežan, pažljiv i voleće te do kraja života.
aj pa javi da li sam šta pogodila. :roll:

Pogledajte prilog 249525

Zanima me da li cu se pomiriti sa deckom,raskinuli smo pre dve nedelje. On je rodjen 13.06.1980 godine a ja 27.07.1987.
Hvala na odgovoru unapred.
Pozz

ubaci podatke u neki od astro programa, ovako se ništa ne vidi. i lakše je nego ovo što si uradila... ako je ovo sinastrija mogu da ti kažem da li veza vodi ičemu.
a to da li ćete se pomiriti najbolje da pitaš nekoga ko zna da tumači horar.
inače, savet: pitaj dečka.

Devojke, da li neka od vas moze baciti pogled na moju natalnu kartu, cisto da vidi da li cu naci posao uskoro jer vec postajem ocajna. Toliko muke da zavrsim faks i onda polako shvatas da je mozda sve bilo uzaludno;((( datum je 01.09.1988. u 7.30 ujutru :) Sad cete da me zaspete psovkama kako sam promasila temu, dont plizzzz :PPP

Devojke, da li neka od vas moze baciti pogled na moju natalnu kartu, cisto da vidi da li cu naci posao uskoro jer vec postajem ocajna. Toliko muke da zavrsim faks i onda polako shvatas da je mozda sve bilo uzaludno;((( datum je 01.09.1988. u 7.30 ujutru :) Sad cete da me zaspete psovkama kako sam promasila temu, dont plizzzz :PPP

Necemo te psovati ali okaci sliku karte pa ce se verovatno naci neko da je pogleda i pokusaj ubuduce da stavis post gde treba, ako vec znas da masis temu ;)

lepo te molim wild da mi više ne kasapiš poruke i ostaviš nešto što nema smisla.
ako sam bilo koga uvredila, kazni me. sa tim nemam problema, ali da me neko pravi budalom, neće da može.
reci da nije istina ovo što se tiče 'znanja' moderatora o astrologiji. nije kažnjivo, nije uvredljivo. :)

14:... slagacu te za minute, ali nebitno 14 i nesto, 30 ili 40

trazila mi je prosle godine i uneo sam te podatke, skoro povedemo pricu o astro i trazim joj podatke jer program mi brise unose nakon par meseci i posalje opet 14:40... da bi se nakon par dana "setila u busu" da je omanula za sat vremena.

kaze da joj je dosta ranije neko sa foruma radio ali ne skoro, kaze da je sve izomasivao, verovatno misa ... posto si joj ti radila skoro, a ne znam ko jos ima da tumaci, ima mile 39 ali nije on

Back