Pozdrav svima. Nova sam na forumu i nista mi bas nije najjasnije. Potreban mi je neko samo da mi protumaci “brak” u natalnoj karti. Ako treb da se plati, platicu, ali mi je jako hitno. Hvala svima dobre volje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 502005
Hoce li neko nesto da prokomentarise? Ali, bez strucnih pojmova, veze nemam sa tim.Ili ovo treba u neku drugu temu?
Vidis, i sam nisam siguran sta bi to konkretno moglo biti.A ima li nesto da te konkretno interesuje,neko konkretnije pitanje ?![]()
Prvo što treba da uradite jeste da otkrijete horoskopski znak , a zatim podznak – znak koji se pojavio na istočnom horizontu u trenutku nečijeg rođenja. Osim toga, važno je obratiti pažnju na prvu planetu koja zauzima, prvu, poslednju i treću kuću jer je to vladajuća planeta.
Prva kuća odnosi se na našu ličnost koju ispoljavamo
Druga kuća odnosi se na bogatsvo
Treća kuća na istraživanja sveta oko nas
Četvrta kuća na porodicu i sigurnost
Peta kuća na kreativnost
Šesta kuća odnosi se na odgovornost
Sedma kuća odnosi se na veze sa drugim ljduima
Osma kuća odnosi se na motivacije i želje
Deveta kuća opisuje duhovno stanje
Deseta kuća se odnosi na karijeru
Jedanaesta kuća odnosi se na društveni život
Dvanaesta kuća odnosi se na ograničenja u životu
Sunce se odnosi na identitet i svrhu postojanja
Mesec na životna iskustva i osećanja
Merkur je vezan za komunikaciju sa ljudima i stvarima oko nas
Venera pokazuje šta je ono što neka osoba uvažava i u čemu uživa
Mars predstavlja akciju i volju
Jupiter predstavlja sposobnost judi da se prilagode društvu
Saturn predstavlja odgovornost i pravila
Uran označava sposobnost prevazilaženje prepreka
Neptun predstavlja ideale i maštu
Pluton je vezan za promene i unutrašnji rast
Planete nam daju odgovor na pitanje “šta” i nose energiju i akciju
Horoskopski znakovi nam pokazuju “na koji način” se planeta ispoljava (kroz neki znak)
Kuće nam govore “gde” se odvija to što posmatramo, odnosno o kom životnom aspektu govorimo.
To je više intuitivna veština ukombinovana sa znanjem koje imate o planetama, znakovima i kućama i njihovim karakteristikama i utiacaju. Na vama je kako ćete je tumačiti.
Natalna karta govori nam sa kojim potencijalom smo rođeni i kakav imamo stav prema životu. Ali vaša sudbina je ipak u vašim rukama.
Evo ja je pokusavam procitati sam...
Zainteresovan neko da pomogne?
Pogledajte prilog 506907
Pogledajte prilog 506910
Sad znam zasto nisam astronaut.
Pogledajte prilog 506911
Zanimljivo definisana definicija. Dobar kostur za one koje samo povrsno interesuje sve to. Postujem trud da se ovo sve kopira i napise.![]()
Evo ja je pokusavam procitati sam...
Zainteresovan neko da pomogne?
Pogledajte prilog 506907
Pogledajte prilog 506910
Sad znam zasto nisam astronaut.
Pogledajte prilog 506911
Pogledajte prilog 504169
- - - - - - - - - -
Da li hoce neko meni da pogleda mogucnost odlaska u inostranstvo i poslovnog uspeha tamo ?
Za AC i MC ..
Ne ulazi u ludilo stepena dok se ne prodju bitnije stvari. Gledaj vladare i polja za sad.
Pogledajte prilog 504169
- - - - - - - - - -
Da li hoce neko meni da pogleda mogucnost odlaska u inostranstvo i poslovnog uspeha tamo ?
Jeste, astrolog
Preopsirno je traziti tumacenje cele karte i treba mnogo vremena a cisto sumnjam da ce iko izdvojiti toliko vreme, osim astrologa koji naplacuju.
Bolje se osvrni na jedno polje pa polako