Natalna karta Borisa Tadić ( i jedan opasan aspekt )

Naravno da nismo mi nesrecni zbog njega... Mi smo i default-u nesrecni (xixixi) Ali sigurno nije plus takav mesec ali to je sad neka druga tema... necu da sirim... pricamo o ovom coveku.
A kako je ostecen? pa psihicki.... za pocetak...
Iskreno , bilo bi mi draze da mu je ova prva varijanta sa mesecom u strelcu...
A ako je ova druga, pa recimo za pocetak bezosecajan (blago receno) sa mesecom u padu i suncem u jarcu, sa me0Ne - daje laznu dobrotu, ( sad videh da mu merkur nije u strelcu)
al eto JU da malo izvadi stvar.

iz nekih drugih izvora, ne astroloških, sam čula da psihički ne stoji baš naj
a šta je sa pričama da ima neku ozbiljnu bolest, da li se u karti nešto vidi?

Nisam stručnjak za astrologiju, ali logika mi kaže da je loš horoskop Srbije uzrok toga a ne da je loš horoskop predsednika uzrok loše države. :) Pretpostavljam da kad bi gleda karte naših političara mogla bi da nađeš i one koji imaju dobre aspekte, al ne očekuj da će takav postati predsednik.
Prvo: loše je kolektivno nesvesno i zato su nam uvek na političkoj sceni ljudi sa oštećenim Mesecom, MI smo predstavljeni tim Mesecom-i kako nam je za vreme njegove vladavine. A, razmišljala sam ranije dosta na tu temu, valjda takve i loži da vladaju masama...Pa neću se ja laktati za fotelju sa mojim Mesecom u Strelcu.

Ovaj izlazi aspekt sunce mesec ce pre reci da je on uzeo zemlju koja je bila na losoj osnovi, nadalje i Srbija je rodjena u znaku jarca, a saturna ne mozete nikad pobediti mozete mu se smo povinovati i raditi, mi kao narod genralno moramo jako mnogo raditi da bi se otarasili karme, a u Srbiji malo ko radi, i svi sve znaju... i tako redom...ovaj konjukcija mesec-neptun-jupiter narod ga u pocetku mnogo idealizuje baca u nebesa, ali vremenom ono sto jese najgore je ovaj uran koji je na 10 lava, i ka kome mesec ide, mozda je ova karta malo netacna mesec se brzo krece, ako je na 2 stepenu skorpije ove godine bi taj mesec u primarnoj direkciji bio na 10 skorpije(1 dan 1 godina), to bi znacilo da mozda ove izbore nece dobiti a ako je ovo tacan horoskop onda bi mu pad usledio za 2 godine...

Back