Софија
Legenda
- Poruka
- 54.611
Јесте, 18* стрелца. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не бих морао да отворим карту да бих имао такав став.Па....делује ми веома просечно.
Naravno da nismo mi nesrecni zbog njega... Mi smo i default-u nesrecni (xixixi) Ali sigurno nije plus takav mesec ali to je sad neka druga tema... necu da sirim... pricamo o ovom coveku.
A kako je ostecen? pa psihicki.... za pocetak...
Iskreno , bilo bi mi draze da mu je ova prva varijanta sa mesecom u strelcu...
A ako je ova druga, pa recimo za pocetak bezosecajan (blago receno) sa mesecom u padu i suncem u jarcu, sa me0Ne - daje laznu dobrotu, ( sad videh da mu merkur nije u strelcu)
al eto JU da malo izvadi stvar.
Prvo: loše je kolektivno nesvesno i zato su nam uvek na političkoj sceni ljudi sa oštećenim Mesecom, MI smo predstavljeni tim Mesecom-i kako nam je za vreme njegove vladavine. A, razmišljala sam ranije dosta na tu temu, valjda takve i loži da vladaju masama...Pa neću se ja laktati za fotelju sa mojim Mesecom u Strelcu.Nisam stručnjak za astrologiju, ali logika mi kaže da je loš horoskop Srbije uzrok toga a ne da je loš horoskop predsednika uzrok loše države.Pretpostavljam da kad bi gleda karte naših političara mogla bi da nađeš i one koji imaju dobre aspekte, al ne očekuj da će takav postati predsednik.