Nastavnica se udala za ucenika!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Pred matičarem u Perhtolzdorfu, pokraj Beča, krajem prošle nedelje "sudbonosno da" izgovorili su 16-godišnji đak i njegova bivša nastavnica, nekadašnji trener rukometa iz Hrvatske Renata Juras (43).

Mladoženja Ervin Unterlehner i njegova izabranica su do konačnog sklapanja braka mnogo rizikovali i mnogo izgubili, pošto je njihova veza izazivala kontroverzu otkad je obelodanjena. Pre tri godine, Ervin se zaljubio u svog trenera rukometa Renatu Juras, a kada se saznalo da je tada 41-godišnja Hrvatica imala seksualne odnose sa 13-godišnjakom, javnost je bila zaprepašćena.

Usledila je prijava zbog zavođenja maloletnika, Renata je izgubila posao i čak je osuđena na 22 meseca zatvora uslovno. Uprkos svemu, Ervin i Renata su odlučili da žive zajedno, a krajem juna dobili su ćerku Noemi.

Najzad, prošlog petka, usledio je i put do matičara da bi se ozvaničio zajednički život. Na burme, par je ugravirao poruku "do neba i nazad", što - kako kaže Ervin - opisuje njihovu ljubav. Inače, umesto na bračno putovanje, Ervin će krenuti u školu - pošto je danas i u Austriji počela nova školska godina.

/copi/

Lepa vest!

Nek je sa srecom mladencima, zar ne?

I ja sam bio zaljubljen u moju nastavnicu koja je bila desetak godina straija od mene....I ona je to znala i provocirala me....Ali, nije se nista desilo...:sad2:

Eh, da mi je tada bila ova pamet....
.:per:

jako lepa vest... ne zna se ko je veca budala

ona, ozbiljna starija zena sa poslom i deom iz prethodnog braka, sto se vezala udala za maloletno dete

ili on, kome jos ni bradica nije krenula, a vezao se za 28 godina starijom zenom

gde mu je pamet... za 10 godina ona ce biti baba a on decko u punoj snazi

Bolesno. Žena nije normalna, za mene je to pedofilstvo i zavodjenje maloletnika. Mali ima premalo godina, njena je dužnost bila vaspitno - obrazovna,a ne kako je njen poremećen um, shvatio taj odnos: "krevetski". Žena nije normalna. Pitam ja Vas, kako je taj mali, od toliko malo leta, mogao i da se venča, ako roditelji nisu dali pristanak? Znači, i njih bi u zatvor sa sve njom. Bolesnog li sveta. Jedan mlad život upropašten. Kada mu dodje iz gaća u glavu, odveć kasno....

Upravo tako. Nista novo za kvazi emancipovane zemlje sa odvratnim duplim standardima. Ako muskarac zavede maloletnicu ( a procitajte ceo clanak i samo zamenite uloge, pa ce vam biti jasnije), to se onda zove pedofilstvo i njega treba kastrirati, 15 godina zatvora i posle ga baciti u reku u dzaku. A kada Zenica zavede maloletnika, rodi mu dete sta vec,unisti mu zivot, e onda se to zove ljubav ? Uaaaaaa bre licemeri.

Pedofilstvo je pedofilstvo, ljudi moji, i tu bi kazne trebale da budu apsolutno iste, nebitan je pol zlostavljača. Izvinite, na izrazu, ali meni to stvarno jeste zlostavljanje. Matora žena sa detetom koje joj maltene može biti unuk...Da ti se utroba prevrne. Jednostavno, jednake sankcije, kakve veze tu igra pol, Mister, ne razumem? Mislim, pogledaj uopšte kazne po svetu, pa onaj što je poubijao one ljude, više od 77., maltene kada sračunaš, nije ni godina po čoveku, pa onaj što je ubio kolima glumca Zablaćanskog, mislim godina i nešto, a to su en samo ti životi uništeni, nego čitave i čitave porodice...Kao i u primeru, ove pedofilke, to nije samo od maloga uništen život, već tih roditelja, pa porodica te ludače..Znači, bruka i sramota.

Bolesno. Žena nije normalna, za mene je to pedofilstvo i zavodjenje maloletnika. Mali ima premalo godina, njena je dužnost bila vaspitno - obrazovna,a ne kako je njen poremećen um, shvatio taj odnos: "krevetski". Žena nije normalna. Pitam ja Vas, kako je taj mali, od toliko malo leta, mogao i da se venča, ako roditelji nisu dali pristanak? Znači, i njih bi u zatvor sa sve njom. Bolesnog li sveta. Jedan mlad život upropašten. Kada mu dodje iz gaća u glavu, odveć kasno....

Sto je bolesno Jeco?

Sta ako se ti sutra zaljubis u nekoga 30 godina straijeg od tebe?

Ljubav ne poznaje i NE PRIZNAJE godine strosti.

Pedofilstvo je pedofilstvo, ljudi moji, i tu bi kazne trebale da budu apsolutno iste, nebitan je pol zlostavljača. Izvinite, na izrazu, ali meni to stvarno jeste zlostavljanje. Matora žena sa detetom koje joj maltene može biti unuk...Da ti se utroba prevrne. Jednostavno, jednake sankcije, kakve veze tu igra pol, Mister, ne razumem? Mislim, pogledaj uopšte kazne po svetu, pa onaj što je poubijao one ljude, više od 77., maltene kada sračunaš, nije ni godina po čoveku, pa onaj što je ubio kolima glumca Zablaćanskog, mislim godina i nešto, a to su en samo ti životi uništeni, nego čitave i čitave porodice...Kao i u primeru, ove pedofilke, to nije samo od maloga uništen život, već tih roditelja, pa porodica te ludače..Znači, bruka i sramota.

Bravo !1 bravo !! licemerje ljuto licemerje. Odvratno mi je kada cujem ovakve vesti i skapiram u kakvom vremenu zivim.

Molim te nemoj da preterujes.

Niko kod sebe ne vidi ono sta nije normalno, a vidi kod drugih.

Secas se kada si ti juce otvorila topik o reputacijama?

Ja sam tada mislio da ti nisi normalna.....:mrgreen:

Sto je bolesno Jeco?

Sta ako se ti sutra zaljubis u nekoga 30 godina straijeg od tebe?

Ljubav ne poznaje i NE PRIZNAJE godine strosti.

Ja nemam, tLinaest godina, Blajbi . Nego sam odrasla, mlada osoba , i odgovorna sam za svoje postupke i za sve što radim ili ne, snosim punu i materijalnu krivičnu odgovornost, kao i svi odrasli ljudi. Žena ta, koja je zavela to maloletno dete treba da robija, i to oho ho, da jo sutra ne bi opet palo na pamet da zavodi decu, i ja to smatram bolešću, jer to nije normalno ponašanje zdravorazumske osobe. Najoštrije osudjujem bilo kakav vid zlostavljanja i zloupotrebe dece, na bilo koji način. Ta žena je jedna bolesna žena, koja bi trebalo da se leči, a ne da joj se hej, još i dozvoli da se venča sa objektom svoga zavodjenja. Znači, pročitah temu, i lepo mi se povraća. Fuj.

Molim te nemoj da preterujes.

Niko kod sebe ne vidi ono sta nije normalno, a vidi kod drugih.

Secas se kada si ti juce otvorila topik o reputacijama?

Ja sam tada mislio da ti nisi normalna.....:mrgreen:

Dobro, bre Blajbi, da li ti zdravorazumski reaguješ, čoveče, klinac ima 13, žena ta ima preko 40. Čoveče Božiji, zavodjenje maloletnika. On je čak i mladji maloletnik, to je pedofilstvo. On nije sposoban da rasudjuje, kao ona. I to jeste zloupotreba tog dečaka, ali mali toga svestan nije. Dok je ona proračunata i bolesna žena, kojoj treba pomoć. Ti porediš moju temu o reputacijama, sa temom o ženi koja pedofil i imala je seks sa trinaestogodišnjakom? Blajbi, deder presaberi se. Tema o reputacijama je za mene šlus tema, i nemam nameru o tome da razglabam. tamo sma rekla šta sam imala. Jasno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back