Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.541
То су стаљинистичке методе, а не "комунистичке". И јесу коришћене у Србији од 1945 до 1950, и у ублаженој варијанти од 1989 - 2000, и сада опет под Вучићем, и опет у ублаженој варијанти (нпр. од политичких противника, "само" је Оливер Ивановић до сада убијен).
А то што је Милошевић знао "Капитал" мање-више напамет, о жени му и да не говоримо, па то нема никакве везе јер у стварности нема та његова (њихова) политичка љубав из младости никакву манифестацију, а нарочито не у његовом односу према средствима за производњу с обзиром да је Милошевић лично стварао нову буржоазију вештачки изазваном хиперинфлацијом, парама из примарне емисије, дозвољавањем пирамидалних банака, али и "зеленим светлом" за шверц акцизних роба на велико и дељењем фабрика својим "пријатељима" и "способним људима". Тиме се Милошевић деведесетих бавио веома предано и више се тиме бавио него, на пример, Косовом.
Neke zamerke, dozvoljavao, nije prava rec....ucestvovao i vodio je prava rec, jer postoje ideje za to koje su pre nastanka Dafine i Jezde, jos kad je zamrznuo podizanje stare devizne stednje, tj dozvoljeno je bilo dizanje pomocu travelers cekova, a ne ovde u zemlji.
bukvalno od 1989 godine je vec postojala ideja za piramide u Srbiji, to sam siguran.....
Milosevic je kao Slobodan iz onog filma, ja sam slobodan ili kako se vec zove film, gde kara zenu od svog ktitora...matorku neku...Bercek glumi..
Usijana glava koja je sklopila dil sa USA i CIA i onda em radi to sto je dogovorio em gleda da bunari preko toga ono sto mu se hoce..
Koristi logistiku CIA koja mu daje podrsku za dogovoreno , ali koristi ponekad i za nedogovoreno...
A mislim da je glupo ocekviati da narod, bio socijalisticki ili kapitalisticki ili demokratski ili tiranijski u vecini razume umetnost....
To je do gibanice i rakije a ne do njihovih izbora ili neizbora gde i kako ce ziveti...