Nastavlja se "rat" oko murala: Putin sa "krvavim" Hitlerovim brčićima (FOTO)

Da, već sam negde napisao da je ovo jedna od retkih istorijskih situacija u kojoj nam lokacija ide na ruku. Obično nije bilo tako.

Pa nema veze osim ako pravdaš ubistvo. Prave procente je sad nemoguće i utvrditi.

Mutis vodu jer prodajes muda za bubrege. Nigde ja ne opravdam ubistvo. Samo te pitam sta znaci to "ozbiljan" protivnik. Definisi molim te ali ti si se usrao kao grlica.

Da, već sam negde napisao da je ovo jedna od retkih istorijskih situacija u kojoj nam lokacija ide na ruku. Obično nije bilo tako.

Pa nema veze osim ako pravdaš ubistvo. Prave procente je sad nemoguće i utvrditi.
Sta je kolega, maca pojela jezik? Molim vas da nam kazete ili definisete sta je to "ozbiljan" protivnik?

Blagodarim...cisto da bi me bolje razumeli.

Nastavlja se “rat” oko murala: Putin sa “krvavim” Hitlerovim brčićima (FOTO)

Nastavlja se “rat” oko murala: Putin sa “krvavim” Hitlerovim brčićima (FOTO) 1

Crvena farba, koja asocira na krv, ponovo je bačena preko murala predsednika Rusije Vladimira Putina koji je oslikan na uglu ulica Kralja Milutina i Njegoševe u Beogradu.

Ovaj put prefarbano je Putinovo lice, a dodati su mu i brkovi kakve je imao nacistički vođa Adolf Hitler.
I dok mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću mesecima niko ne dira – a ako neko i baci farbu, mural odmah bude očišćen – na Putinov mural su se nepoznate osobe (ili nepoznata osoba) baš okomile.

Neko mu je prefarbao oči crvenom bojom, ispod kojih je kao tekla krv, pa su mu dodate naočare za sunce, pa je pogođen po sred čela zelenom farbom, slovo “b” u “brat” obojeno je da bude “rat”…

Zanimljivo je da je mural svaki put bio popravljen, ali tek posle nekoliko dana. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...la-putin-sa-krvavim-hitlerovim-brcicima-foto/

Antifašisti su na pravi način obeležili 7. juli Dan ustanka. Baš mu dobro stoji. Sad je "pravi".
Antifasisti...

Dinko i pajdo ejdin...

Antifasisti Hahahaha

Ali pazi ekipu koja se okupila:

ziltoid
komšija
cosmopolite
al buny

Forumske žene u crnom i ostali titoisti.:rotf:
Dinko I ejdin

Та Република Српска коју су он и Караџић створили, не постоји још од Дејтона. Овај сада истоимени ентитет створили су Американци. Младић је тај простор етнички очистио починивши геноцид и зато ће доживотно да труне у затвору.
Ратко Младић никада није осуђен за геноцид у републици Српској, једини наводни геноцид је била Сребреница а и то су напаковани бројеви колико је тамо убијено.
Ратко Младић није починио етничко чишћење у РС, очигледно да си помешао два појма - усташе и република Српска.
Усташе су побили око 500 000 Срба и око 200.000 других народа у Јасеновцу.

Ратко Младић никада није осуђен за геноцид у републици Српској, једини наводни геноцид је била Сребреница а и то су напаковани бројеви колико је тамо убијено.
Ратко Младић није починио етничко чишћење у РС, очигледно да си помешао два појма - усташе и република Српска.
Усташе су побили око 500 000 Срба и око 200.000 других народа у Јасеновцу.
A sta sve da i jeste? Evo NDH-a postoji i dan danas na kostima Srbima. Nikom ista...mogu samo da odjebu sa tom pricom o "genocidu"

A sta sve da i jeste? Evo NDH-a postoji i dan danas na kostima Srbima. Nikom ista...mogu samo da odjebu sa tom pricom o "genocidu"
Геноцид је правни појам, нико не спори да је у Сребреници учињен злочин, али геноцид је нешто друго.
Они који су се јављали да кажу истину о Сребреници, нису се лепо провели. Па ако је званична верзија да је то геноцид, зашто прогоне оне који говоре другачије ? Нема логике.

Та Република Српска коју су он и Караџић створили, не постоји још од Дејтона. Овај сада истоимени ентитет створили су Американци. Младић је тај простор етнички очистио починивши геноцид и зато ће доживотно да труне у затвору.
Oboje su za streljanje. Zahvaljujuci njihovom poslu srba nema nigde gde se ratovalo.
Eh da je bio genocid kao sto kazu, gde bi nam kraj bio :aha:

Iskreno govoreći i meni je prva asocijacija na njega krv. Samo da naglasim - protiv ruskog (kao ni protiv bilo kojeg drugog) naroda zaista nemam ništa. No, u svakom narodu ima užasnih ljudi. Nevolja je kad takvi dođu na vlast. Prvo su trpeli njegovi sunarodnici i stotine njih je ubijeno. Posle je prešao na druge.
Pa dobro, Bajden je bas star i uglavnom on zaboravi do ujutro svaku kaku koju je napravio. Svi ti zlocini u koje je umesan on i njegovi predhodnici nisu potekli od njih samih vec i ljudi koji ih okruzuju. Ali eto, tolike milione su pobili, toliko porodica su ubili u saobracajnim nesrecama da ih ucitkaju

Sta je kolega, maca pojela jezik? Molim vas da nam kazete ili definisete sta je to "ozbiljan" protivnik?

Blagodarim...cisto da bi me bolje razumeli.
Razumem ja tebe odlično, pokušavaš da skreneš priču s ubistava i zatvaranja političkih protivnika na procente koje ne znamo ni ti ni ja, ali su svakako bili dovoljni da ih Putin prepozna kao opasnost. Koliko je recimo procenata dobio Ilja Jašin ? Pojma nemam, ali pošto je pobedio u svojoj izbornoj jedinici svakako dosta. Gde je on sad? U zatvoru.

Razumem ja tebe odlično, pokušavaš da skreneš priču s ubistava i zatvaranja političkih protivnika na procente koje ne znamo ni ti ni ja, ali su svakako bili dovoljni da ih Putin prepozna kao opasnost. Koliko je recimo procenata dobio Ilja Jašin ? Pojma nemam, ali pošto je pobedio u svojoj izbornoj jedinici svakako dosta. Gde je on sad? U zatvoru.
Ne pokusavam ja nista, jednostavno te pitam koliku su podrsku ti "ozbiljni" protivnici imali.

Nemas pojma, suzdrzi se od koristenja reci koje ne razumes, hvala i idemo dalje.

Sve najbolje.

Pa upravo te to i pitam ali ti nemas pojmas. Ali znas da je "ozbiljan" protivnik.

Pojma nemam, ali pošto je pobedio u svojoj izbornoj jedinici svakako dosta. Gde je on sad? U zatvoru.
politocari su bezgresni, svaki koji zavrsi u zatvoru je dokaz represije u toj drzavi - e to je tvoja logika, pa onda ZASTICUJEMO POLITICARE KAO BELE MEDVEDE DOK ONI VODE RAZNE ZEMLJE SVE DUBLJE U PROPAST, JER SU SAMI KORUMPIRANI DO SRZI

O Veliki altruisto, kad te toliko dotiče sudbina jednog političara (kad nađeš jednog neiskvarenog, ja ću lično da uklonim sva slova Z po Ujvideki), kako li preživljavaš golgote žena i dece Jemena? Daj nam svoj sud, da ne ostanemo nemi i bezosećajni.

Back