Nastava na daljinu

Dragisha

Legenda
Poruka
50.759
pošto je nastava obustavljena, bogu hvala da imam još jedan posao pa se neću mrcvariti non stop kod kuće...
čekamo obaveštenja i uputstva za dalji rad sa decom...
a imam maturante...razrednaaaaa,kako ćemo na ekskurziju,kako ćemo se slikati za godišnjak, a matursko večeeeee....ququuuuu
mada je bilo i pitanja vezana za završne ispite i upise u srednju školu,da ne grešim dušu...

Razmišljam se da gledam nastavu na RTS-u, baš me zanima kako su to organizovali s obzirom da u istoj školi ne rade po jednom izdavaču, a izdavači umeju medju sobom da se razlikuju kada je sadržaj u pitanju. Plus, da li im je palo na pamet da u školu idu deca koja su sa smetanjama u razvoju i na individualnim obrazovnim planovima?

Ili da se ne nerviram?

• Podržavam
Reactions: Red
Razmišljam se da gledam nastavu na RTS-u, baš me zanima kako su to organizovali s obzirom da u istoj školi ne rade po jednom izdavaču, a izdavači umeju medju sobom da se razlikuju kada je sadržaj u pitanju. Plus, da li im je palo na pamet da u školu idu deca koja su sa smetanjama u razvoju i na individualnim obrazovnim planovima?

Ili da se ne nerviram?
Meni je cudno za nize razredne osnovne skole. Kod jede koleginice dijete radi dijeljenje a ko druge jos nisu poceli mnozenje. Zar ne bi trebalo da je isti plan I program za isti uzrast.
Ovi malisani ako kasne, bas ce morati mnogo da se radi sa njima. Naredne godine nece ovo nadoknadjivati.

Ili da se ne nerviram?
nemoj se nervirati...na ovaj način je nemoguće da bude sve pod konac...
javljaće se razlike i problemi...videćemo kako ćemo sve to rešavati...
i nama je sve ovo novo i nepoznanica...

Meni je cudno za nize razredne osnovne skole. Kod jede koleginice dijete radi dijeljenje a ko druge jos nisu poceli mnozenje. Zar ne bi trebalo da je isti plan I program za isti uzrast.
Ovi malisani ako kasne, bas ce morati mnogo da se radi sa njima. Naredne godine nece ovo nadoknadjivati.

Jeste, isti je plan i program za svaki razred.
Može da se desi da odeljenja medjusobno imaju različiti tempo usvajanja gradiva. Zavisi i od veštine učiteljice.

nemoj se nervirati...na ovaj način je nemoguće da bude sve pod konac...
javljaće se razlike i problemi...videćemo kako ćemo sve to rešavati...
i nama je sve ovo novo i nepoznanica...

Ja sam našoj prosveti rekla dovidjenja 2012. i od tada joj se ne vraćam. Ja se svojom strukom bavim na malo drugačiji način. Ali neki put ne mogu da ne bacim pogled. Toliko vanserijskih ideja imaju, šteta da porpustim nešto.

a sto ne bi seli, ionako sede ya kompom i igraju igrice :lol:
moje veliko dete je uredno odlsusalo 3 casa jutros, sad je bila pauza do 13h i jos 3 casa, ali kaze on ide da se proluftira pa ce te casove da odslusa kad se vrati. imaju odredjeno vreme i za chat konslutacije sa profesorima, dobijace domace

Back