Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Zasto su pocetna slova mala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji ograničenje koliko može biti velikih slova u naslovu. Ako se to prekorači onda sistem automatski prebaci sve u mala slova.Zasto su pocetna slova mala?
Zao mi je, ali gresis.Zato što nisi kucala velikim slovima.
HvalaPostoji ograničenje koliko može biti velikih slova u naslovu. Ako se to prekorači onda sistem automatski prebaci sve u mala slova.
Не замери Јоди, он прати дешавања, измене па је верујем тему схватио као шаљиву.Zao mi je, ali gresis.
Dušo moja.Не замери Јоди, он прати дешавања, измене па је верујем тему схватио као шаљиву.
Пре више месеци је овде писано о овоме везано за наслове на блоговима, па јесте деловало као шала да мод блогова отвори тему са питањем о нечему што обични корисници одавно знају.
Чини ми се да је препорука да се прате измене на упутствима за форум или консултују други пре него се отвори тема која већ постоји.
Још једном, не замери. Добронамерна сугестија и моја жеља да не мислиш лоше о Јоди који даје велики допринос на блоговима.![]()