Naslov flaširane vode "Suza" - da li sam ja lud ili taj ko je tako nazvao vodu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naziva čudnih ima, ali ne treba se uzrujavati oko toga,
što se suze tiče mislili su na čistoću, nema ovde mnogo šta da se priča o naslovima šta je ko mislio...
Ako te baš interesuje i iritira nazoveš broj sa etikete i pitaš ih lično daš im sugestiju.
To sam radio kada sam pušio travu, zvao sam kokakolu, zvao sam za jednu vrstu kafe, za pivo, zvao prostitutku da joj objasnim da ne treba sa tim da se bavi, hotlajn da ja njoj pričam a ne ona meni, i to o tome da veze treba da se zasnivaju na ljubavi a nimalo o seksu... zvao sam DM SAT da im objasnim da stalno treba da puštaju pjesmu Maja Marijana - Žena zmija. Tu su me poslušali za Marijanu.
SUZA JE MOGLA DA SE ZOVE "ČISTA"; ALI SU JE NAZVALI "SUZA". A "ŽDREPČEVA KRV" JE MOGLA DA SE ZOVE "SNAGA ŽDREPČEVE KRVI", A ZOVE SE "ŽDREPČEVA KRV".

Poslednja izmena:
Treba da poradiš na sebi, ova tema se u stvari svodi na tvoj problem!
Za početak da se kloniš takvih stvari i takvog razmišljanja, nije problem u suzi ili ždrepčevoj krvi već u tebi i tvom doživljaju istog,
tj. u tvojoj autoagresiji koje vjerovatno nisi ni svjestan.
Prestani da upijaš i doživljavaš ovakve stvari kao negativne, razmišljanje o njima je samo u tvojoj glavi a način razmišljanja je kažnjavanje sebe u stvari,
ako bi lupali glavu za svaku takvu temu zašto je nešto kako jeste na kraju bi poludili.
Zašto tako razmišljaš vjerovatno povlači ostale segmente iz tvog života kojima si nezadovoljan, bijesni komentari ukazuju na to.
Cilj je da posmatraš hladno, da se središ i batališ mariđujanu...

Za početak da se kloniš takvih stvari i takvog razmišljanja, nije problem u suzi ili ždrepčevoj krvi već u tebi i tvom doživljaju istog,
Prestani da upijaš i doživljavaš ovakve stvari kao negativne, razmišljanje o njima je samo u tvojoj glavi a način razmišljanja je kažnjavanje sebe u stvari,
ako bi lupali glavu za svaku takvu temu zašto je nešto kako jeste na kraju bi poludili.
Zašto tako razmišljaš vjerovatno povlači ostale segmente iz tvog života kojima si nezadovoljan, bijesni komentari ukazuju na to.
ponovi opet

Pa slićno sam mu i ja reko...:hahaha:

taj koji je tako nazvao vodu je napravio odlican marketinski potez, svakako je izazvao reakciju...
ako se ti smatras potrosacem onda je idejni tvorac naziva te vode pametan a ti koji se iscudjavas lud :D

ja glasam za ROSU

p.s. ova tema mi nesto ne deluje za psihologiju al ajde sad :mrgreen:
pametan je ka ti što si pošto mu ja tu vodu ne kupujem, pa je baš pametno uradio što gubi mušterije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back