- Poruka
- 129.149
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam trenutno stanje u srbiji , nekad je bila vaznija izjava 2 svedoka nego snimakzato je pametno imati dash cam.
da si admin znao bi da je to bacanje paraja da sam admin 20 godina na krsti do sada bi imao fabriku elektricnih automobila
Oziveo bih zastavu i pokrenuo proizvodnju elektricnog Jugoslava nepromocivu amfibiju i diskutabilnu podmornicu.
elon mask je njegovog teslu vino u svemir, ja bi sa jugoslavom probio bamkinu i direk u Dunav.
Gledaj koliki je ovaj kamiondzija kad bi ga udario nabio bi ga na asfalt i plus sto je imao sve snimljeno, pametno.Noup
Ovaj narkoman je probao da naplati osiguranje, kada te neko udari u zadnji deo automobila on je automatski kriv, tako sam razumeo...
Medjutim sigurno mu je batica pokazao rukom - da udje u autic i ne mafija, nije mu ni cusku lupio, nece konflikt jer zna da sve moze lako da zavrsi pred sudom, pa ako mu ne naplati branik nznm 500 e onda za cusku laganih 500 i to dogovor da ne izlaze na sud nego 500 odmah. Mada, dva svedoka. Komplikovano.
U Rusiju se sve snima i to imaju posebne kamere za to, ne mora nista da se drzi rukom ili da se snima telefonom.nemaju svi kameru u vozilu a još je smešnije da jednom rukom držiš volan a drugom da snimaš bahate budaletine. nemaju takođe svi ni majcu ni mišiće niti izgledaju kao vako nasilno ko ovaj vozač kamiona.
meni se smrzlo g kad sam ga videla kako izlazi iz šlepera hahah.
Inače ovakvih situacija ima na ulicama svaki dan ti likovi koji koče ispred tebe a pojeli su ***** i napravili prekršaj jer su se van svih pravila udenuli ispred tebe ja bih zatvarala na mesec dana u zatvor bez prozora uz minimalnu porciju leba i vode
Ne da je admin nego da je vlasnikda si admin znao bi da je to bacanje para
a admin NIKAD ne baca pare
ja imam poseban nosac za mobilni kojim snimam kad putujem jer se prave lepi putopisi a i koristi kao dash kamera...100x je kvalitetniji snimak nego bilo koje skupe dash kamere.U Rusiju se sve snima i to imaju posebne kamere za to, ne mora nista da se drzi rukom ili da se snima telefonom.
Zato ne mogu da smislim ciganeriju sve sami prevaranti.Ciganija ovo radi odavno da bi naplatila od osiguranja ... ne znam kako danas prolazi to ... stara je to fora.
Al ovaj majmun u Bmw nije Ciganin nego nas neki debil.
Pa sta drugo znaju da rade , lazu , kradu , prevare , ne vecina ali manjina kvari gotovo svima sliku.Zato ne mogu da smislim ciganeriju sve sami prevaranti.
Nisi dobro razumeo.Ovaj narkoman je probao da naplati osiguranje, kada te neko udari u zadnji deo automobila on je automatski kriv, tako sam razumeo...
Znam, gledala sam njihove klipove.U Rusiju se sve snima i to imaju posebne kamere za to, ne mora nista da se drzi rukom ili da se snima telefonom.