Nasilnicko ponasanje u saobracaju

Noup

Ovaj narkoman je probao da naplati osiguranje, kada te neko udari u zadnji deo automobila on je automatski kriv, tako sam razumeo...

Medjutim sigurno mu je batica pokazao rukom - da udje u autic i ne mafija, nije mu ni cusku lupio, nece konflikt jer zna da sve moze lako da zavrsi pred sudom, pa ako mu ne naplati branik nznm 500 e onda za cusku laganih 500 i to dogovor da ne izlaze na sud nego 500 odmah. Mada, dva svedoka. Komplikovano.

ja da sam admin 20 godina na krsti do sada bi imao fabriku elektricnih automobila

Oziveo bih zastavu i pokrenuo proizvodnju elektricnog Jugoslava nepromocivu amfibiju i diskutabilnu podmornicu.

elon mask je njegovog teslu vino u svemir, ja bi sa jugoslavom probio bamkinu i direk u Dunav.
da si admin znao bi da je to bacanje para

a admin NIKAD ne baca pare

nemaju svi kameru u vozilu a još je smešnije da jednom rukom držiš volan a drugom da snimaš bahate budaletine. nemaju takođe svi ni majcu ni mišiće niti izgledaju kao vako nasilno ko ovaj vozač kamiona.
meni se smrzlo g kad sam ga videla kako izlazi iz šlepera hahah.
Inače ovakvih situacija ima na ulicama svaki dan ti likovi koji koče ispred tebe a pojeli su ***** i napravili prekršaj jer su se van svih pravila udenuli ispred tebe ja bih zatvarala na mesec dana u zatvor bez prozora uz minimalnu porciju leba i vode

Noup

Ovaj narkoman je probao da naplati osiguranje, kada te neko udari u zadnji deo automobila on je automatski kriv, tako sam razumeo...

Medjutim sigurno mu je batica pokazao rukom - da udje u autic i ne mafija, nije mu ni cusku lupio, nece konflikt jer zna da sve moze lako da zavrsi pred sudom, pa ako mu ne naplati branik nznm 500 e onda za cusku laganih 500 i to dogovor da ne izlaze na sud nego 500 odmah. Mada, dva svedoka. Komplikovano.
Gledaj koliki je ovaj kamiondzija kad bi ga udario nabio bi ga na asfalt i plus sto je imao sve snimljeno, pametno.

nemaju svi kameru u vozilu a još je smešnije da jednom rukom držiš volan a drugom da snimaš bahate budaletine. nemaju takođe svi ni majcu ni mišiće niti izgledaju kao vako nasilno ko ovaj vozač kamiona.
meni se smrzlo g kad sam ga videla kako izlazi iz šlepera hahah.
Inače ovakvih situacija ima na ulicama svaki dan ti likovi koji koče ispred tebe a pojeli su ***** i napravili prekršaj jer su se van svih pravila udenuli ispred tebe ja bih zatvarala na mesec dana u zatvor bez prozora uz minimalnu porciju leba i vode
U Rusiju se sve snima i to imaju posebne kamere za to, ne mora nista da se drzi rukom ili da se snima telefonom.

U saobraćaju vlada ogromna nemarnost kao da smo besmrtni.
Počev od kamiona koji su 20t u pretovaru (ne ukupna težina nego 20t plus) preko ovih maloumnih što imaju neki lični problem pa to ispoljavaju na putu, pa sve do onih koji ne razumeju osnovne zakone fizike.
Onaj ko na bilo koji način ugrožava tuđi život ne zaslužuje da troši vazduh na ovoj planeti.
Malo je Miroljub Petrović isplivao iz mene.

Meni je to neki ludak u beškoj uradio pa pobegao kada sam izašao iz auta. Zakočio sam ali sam ga bubnuo u branik. Isekao me preko duple pune na mostu i zakočio u mestu. Posle ga policija našla i dovela u market gde sam kupovao, morao je da mi se izvini.

Treba imati onu kameru ima mnogo ludaka.

Back