Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Broj žena koje su u Srbiji optužene za nasilje prema muškarcima povećao se u poslednjih 15 godina čak 60 puta, stoji u najnovijim izveštajima Ministarstva unutrašnjih poslova.Kakvo je vase misljenje o ovoj pojavi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvoris ovakvu temu i samo cekas da je zakljucaju, o ovome je zabranjeno pricatiBroj žena koje su u Srbiji optužene za nasilje prema muškarcima povećao se u poslednjih 15 godina čak 60 puta, stoji u najnovijim izveštajima Ministarstva unutrašnjih poslova.Kakvo je vase misljenje o ovoj pojavi ?
Pogledajte prilog 681360
Zena moze da muci samo onog muskarca,koji je vec psihicki oboleo,pa on sam izaziva zenu da ga muci. Obicno je u takvim odnosima,psihicki poremecaj,i kod zene i kod muskarca.Zena moze da muci muskarca psihicki sto je mnogo gore od fizickog zlostavljanja.
Svaki odnos koji se tice muskarca i zene,je poseban.Ni jedan nije srecan,ako se ne nadju dve osobe,koje su kultivisane,i koje umeju da vladajuAndrej je Andrej, to je posebna prica....
Da li ti aludiras da sam ja mentalno oboleo?Zena moze da muci samo onog muskarca,koji je vec psihicki oboleo,pa on sam izaziva zenu da ga muci. Obicno je u takvim odnosima,psihicki poremecaj,i kod zene i kod muskarca.
Dok si mali, posle kad porastu, moze i batine da se dele...Danas su žene dosta emancipovanije nego nekad,pa se sve vise cuje kako vrse nasilje nad muskarcima.Moje misljenje da je to uglavnom psihicko nasilje koje je mnogo gore i teze od fizickog.
Lepo ja rekoh Andrej je Andrej....Svaki odnos koji se tice muskarca i zene,je poseban.Ni jedan nije srecan,ako se ne nadju dve osobe,koje su kultivisane,i koje umeju da vladaju
svojim culima i svojim opstim ponasanjem.
Boze sacuvaj.Nikada nisam ni pomislio.Jednostavno,volim da sa tobom prodiskutujem o raznim temama.Naravno,ne moramo da imamo istovetna misljenja,jer da imamo,ne bi bilo razloga da diskutujemo.Veliki pozdrav tebi.....Da li ti aludiras da sam ja mentalno oboleo?
Seljana ti rekla da si pi.ch.ka......ali bez uvrede, svaka seljana to kaze o ovoj temi.....njihova logika je ebes ti muskarca kome zena sme nesto da zucne....a ne bije on nju , nego ona se takva poslusna rodi.....drekavac iz tunela....Da li ti aludiras da sam ja mentalno oboleo?
да у Србији има све вишеBroj žena koje su u Srbiji optužene za nasilje prema muškarcima povećao se u poslednjih 15 godina čak 60 puta, stoji u najnovijim izveštajima Ministarstva unutrašnjih poslova.Kakvo je vase misljenje o ovoj pojavi ?
Pa ovde ako kazes da si glava kuce i da zena ne moze da palamudi odma skacu da ti se krvi napiju, da si primitivac, naslinik, i sta ne sve.да у Србији има све вишепич****осетљивих мушкараца.
Или, да им сада није блам да о томе јавно говоре.
ако инсистираш и лупаш руком о сто, наравно да ће да кажу да си сировина.Pa ovde ako kazes da si glava kuce i da zena ne moze da palamudi odma skacu da ti se krvi napiju, da si primitivac, naslinik, i sta ne sve.
Mito nesreco nasa.Nemoj tako.Kod zene SVE moze da se postigne.Ali,znas kako.? Kada nesto hoces da proteras po svome...Pocnes da je ljubis po celomако инсистираш и лупаш руком о сто, наравно да ће да кажу да си сировина.
Има начина како да то постигнеш и то са њеном пуном подршком.
I uz to te obavezno pitaju u kom ti veku zivis i pricaju kako su one podjednako sposobne i cela ta prica bla blaPa ovde ako kazes da si glava kuce i da zena ne moze da palamudi odma skacu da ti se krvi napiju, da si primitivac, naslinik, i sta ne sve.
Ako muskarac vara onda daPreljuba kao neverstvo je takodje nasilje u porodici.
U oba slucaja.Ako muskarac vara onda da