Nasilje u SRS

..Док је у питању "финансијска службеница",...ту нешто смрди на лову,
а и
ако је неко имао увид у све финансијске трансакције СРС,
па онда је јасно мора бити под Томином шапом,...хехе

.

Било је питање времена када ће отићи у СНС. Вероватно није једина и отићи ће их још пуно али нема везе. Што пре оду лакше ће нам бити да наставимо даље без непоштених људи. Уосталом Тома и даље има фаворите које сваки дан зивка и моли да прелете што је само одраз његове несигурности.

Не кривим ја Мирјану нешто претерано. Мора да се са Томом сигурније осећа а нешто ће и добити за ту подршку. Очигледно смо криви ми који смо гинули за неке идеале и подржавали тог истог Тому без да то наплатимо.

Poslednja izmena:
@Najgora_od_sve_dece

ako dobro razumem ti si vadikal. ovde skoro da nema pravog clana srs, samo agresivni tomini otpadnici i ovi rezimski

dobro bi bilo da prezentiras stavove stranke po nekim temama, ipak je srs najveca partija u drzavi a i najveca opoziciona.

sve vam ide na ruku, rezim se iznutra i spolja urusava. i narod je zbunjen agresivnom propagandom kao i politickim trgovinama, koje nas preskupo kostaju

@Najgora_od_sve_dece

ako dobro razumem ti si vadikal. ovde skoro da nema pravog clana srs, samo agresivni tomini otpadnici i ovi rezimski

dobro bi bilo da prezentiras stavove stranke po nekim temama, ipak je srs najveca partija u drzavi a i najveca opoziciona.

sve vam ide na ruku, rezim se iznutra i spolja urusava. i narod je zbunjen agresivnom propagandom kao i politickim trgovinama, koje nas preskupo kostaju

Ovo boldovano samo do prvih izbora...

Njihovu trenutni ugled pokazao se na pojedinim lokalnim izborima....

Немам овлашћење да заступам ставове странке, могу само да заступам своје личне ставове али верујем да се у доброј мери поклапају са ставовима СРС јер бих у противном отишла код Николића или код некога другог.

Мени је пре свега криво што се овде сви свађају и вређају због политике а нема потребе за тим. Свако ко је у политици може да потврди да је политика забава за масе и да није све као што изгледа. Политичари кажу шта имају једни другима, падну ту и неке тешке речи али брзо то после регулишу међу собом док се обичан свет месецима после дели на неке издајнике, патриоте, радикале, демократе итд. За тим нема потребе!

Не може обичан гласач да буде издајник све и да то жели јер нема којим средствима да изда државу и свој народ. Људи гласају за онога коме највише верују а кривицу сносе они који лажу и на непоштен начин скупљају политичке поене.

СРС ће (колико ја знам) разговарати са свим странкама у којима постоји добра воља да Србија крене напред, па макар нам полазни ставови били дијаметрално супротни. Договором и разговором се постижу чуда и нико не може да зна да од два погледа на ситуацију не може да се изроди нешто треће и још боље. Неће бити приче са онима који свесно раде против Србије и у своју корист а то је између осталог СНС.

И наравно нико неће да баца клетве, куне , прети итд. Можда је тај испад био непотребан али мислим да су далеко гори у целој тој причи они који о клетвама говоре као о неком светском скандалу мада знају да је то њихов образац понашања који су они донели у СРС а сада и однели са собом и који су годинама здушно неговали.

daco, imate vremena, stanje je lose, vlada nestabilna, udrite po vladi i problemima ako se necemu nadate

a vi kao odbegli supruznik, otimate, napadate, zivkate preostale poznanike i drugare, nudite i ucenjujete

to nije put uspeha, budite ljudi vratite mandate, pokajte se i postanite zdrava opoziciona partija, mala, ali mozda nekad porastete

manite se vadikala, samo uveseljavate rezim

saveti su dz

@Najgora_od_sve_dece

meni ovo tvoje izgleda kao sjajan pocetak.

Још кад би то прошло било би одлично. Нажалост и код нас постоје задрти људи којима ни мало не смета да их јавност види као кољаче и ратне хушкаче са дипломом основне школе. Ваљало би и то рашчистити али корак по корак. Неће избори још неко време па не морамо да журимо.

Још кад би то прошло било би одлично. Нажалост и код нас постоје задрти људи којима ни мало не смета да их јавност види као кољаче и ратне хушкаче са дипломом основне школе. Ваљало би и то рашчистити али корак по корак. Неће избори још неко време па не морамо да журимо.

Pa kad bi radikali očistil stranku od ovakvih.... Oni bi usahnuli...z:mrgreen:

Pa kad bi radikali očistil stranku od ovakvih.... Oni bi usahnuli...z:mrgreen:

Чини ти се. Само посланика тренутно имамо 57 а од тога се експонира свега шест-седам људи. Веруј ми да је немогуће да преосталих 50 које јавност не познаје дели тотално исте ставове и да су сви на исти калуп.
А и тих неколико медијски експонираних радикала се међу собом разликују као небо и земља само када не знаш људе логично је да их сврсташ у исти калуп кад су већ у истој странци.

Чини ти се. Само посланика тренутно имамо 57 а од тога се експонира свега шест-седам људи. Веруј ми да је немогуће да преосталих 50 које јавност не познаје дели тотално исте ставове и да су сви на исти калуп.
А и тих неколико медијски експонираних радикала се међу собом разликују као небо и земља само када не знаш људе логично је да их сврсташ у исти калуп кад су већ у истој странци.

A šta je sa mesnim odborima... Jel si ušla u neki od njih.. Kakvi sa samo, tamo nalaze pajaci... Strašno...

A šta je sa mesnim odborima... Jel si ušla u neki od njih.. Kakvi sa samo, tamo nalaze pajaci... Strašno...

Ушла, прошла све то још одавно и остала жива. Има разних, као и свуда другде, претпостављам. Ја лично сам се опекла са једним човеком на локалу пре више година (само у политичком смислу) и од тада сам полу-скептична али признајем да у Тому нисам имала никакве сумње.:zstidljivko:

Back