Насиље у Србији,Немачка матрица!!!

gospodin je filozof, kazes najpoznatiji nemacki, pa sto ga nemci ne poslusase?

odgovori kratko i jasno

da su nemci rasadnik mira i ljubavi, prosperiteta i znanja u zadnjih 150 godina, mi bi se pritrpeli,

i nuismo mi otisli tamo da ih naucimo manirima, nego su oni ovde dosli i izvrsili ili odobrili najgroznije zlocine

toliko

Од немаца можемо много тога да научимо, а на основу ове конфузне ситуације у нашем друштву, где је насиље подстицано од државе зарад интереса власти и задржавања исте, где је либерална демократија на ивици колапса, могу се потражити сличне аналогије у другим друштвима, како би проценили шта нас чека, и како да се припремимо, ми Срби не смемо више себи допустити катастрофалне грешке, све нас је мање а душмана је много:rtfm:

Vidim i sam sve što si naveo. No, evo ovako...
Napoleon je bio osvajač, agresor. Kada je Francuska poražena, oprošteno joj je.
Prvi sv. rat - Nemačka agresor, optužena za rat i kažnjena žestoko. Usled reparacija nastaje velika ekonomska kriza, a pojavljuje se Hitler koji za sve optužuje one koji su nametnuli ponižavajuću krivicu i odštetu. Narod postaje nezadovoljan, podrška Hitleru raste i ostalo je poznato.
Drugi sv. rat. - Nemačka je opet agresor, ali nakon rata nema onako rigorozne kazne za nju, štaviše Zapad potpomaže razvoj Nemačke.
Srbija - iako ne direktno, na Zapadu je označena za gotovo sve loše što se desilo na Balkanu. Porast i snaženje desničarskih organizacija jesu nusproizvod uz slabu privredu za šta smo zaslužni i mi zbog nakaradnog sistema koji je vladao, ali i Zapad koji je bombardovanjem još doprineo tom posrnuću.
Srbija biva kažnjavana sada kao Nemačka posle Prvog sv. rata, što se pokazalo kao loš potez, te se greška ponavlja. S tim da Srbija nema kapaciteta kao Nemačka za nešto megalomansko, tako da bi u ovom slučaju najviše platili stanovnici Srbije.

Ukrade mi reci sa tastature!Zanimljivo je to.Napoleon je onako opste prihvacen kul lik( topovima pucao na svoj narod) koji je eto porobio Evropu i malo Afrike.Dok se Nemci i Hitler smatraju najvecim zlikovcima od postanka sveta.Ne propagiram nista,samo cinjenice.Ko je izmislio mlazni pogon?Ko je otkrio nuklearnu energiju?I jos gomilu stvari,da ne spamujem.
U Srbiji nemamo ljudi sposobnih da napravi od Srbije ono sto su Nemci 20-ih i 30-ih napravili od svoje zemlje.A ako ih i ima ne bi radili za interes svoje drzave,nego bi trazili novcanu nadoknadu.
Tako da nemamo brige.Ostacemo mala drzava na Balkanu.:)

Ukrade mi reci sa tastature!Zanimljivo je to.Napoleon je onako opste prihvacen kul lik( topovima pucao na svoj narod) koji je eto porobio Evropu i malo Afrike.Dok se Nemci i Hitler smatraju najvecim zlikovcima od postanka sveta.Ne propagiram nista,samo cinjenice.Ko je izmislio mlazni pogon?Ko je otkrio nuklearnu energiju?I jos gomilu stvari,da ne spamujem.
U Srbiji nemamo ljudi sposobnih da napravi od Srbije ono sto su Nemci 20-ih i 30-ih napravili od svoje zemlje.A ako ih i ima ne bi radili za interes svoje drzave,nego bi trazili novcanu nadoknadu.
Tako da nemamo brige.Ostacemo mala drzava na Balkanu.:)

Питање је да ли ће после оволике сатанизације, увођења либералног капитализма и распродаје свих ресурса, Србија уопште моћи да се назове државом:rtfm:

Back