nasilje u porodici...

šta ti je Evropa...šta ti je džoker...
šta ti je civilizacijska tekovina...
slušaj ovo...:
čovek zateko ženu s drugim muškarcem u krevetu...misim znaš ono...došo ranije sposla...
čoek je išutira malo, misim nije ono da je namodri da ne može da izađe pred narod narednih petnes dvaes dana...jok...malo našutiro, bez ikakvih telesnih posledica po nju...
misim saće neko kaže odakle ti znaš da je našutiro, al predpostavljam da mu nebi podnosila prijave da nije bilo nekog fajta...
...dada...riba mu povrh svega jeote podnese prijavu za nasilje u porodici...
zamalo nije izgubio poso...
srećom "smilovala se" :lol: i povukla je prijavu...
i kao vrhunac i dalje su zajedno...misim mogu da zamislim kaki je sad to provizorijum od braka, al aj nema veze...i dalje su zajedno...dada...ima gi razni...

sad mene interesuje šta bi ti učinio da ti se to nedajbože desi...?

žensko mišljenje me apsolutno ne interesuje, pošto znam da će većina vas pokuša da opravda njen postupak i popljuje njegov postupak...kako god, ne interesuje me...

Da se okrene i ode kod advokata i zatrazi razvod. To je sve... nikakva tuca, nikakva vika... momentalni razlaz... nikada prevaru ne bi uciniuo niti bi oprostio...za prevaru opravdanje ne postoji a nasilje......ma koliko zene bile nekad teske i komplikovane nikada , ali nikada ne postoji opravdanje za nasilje...

Da se okrene i ode kod advokata i zatrazi razvod. To je sve... nikakva tuca, nikakva vika... momentalni razlaz... nikada prevaru ne bi uciniuo niti bi oprostio...za prevaru opravdanje ne postoji a nasilje......ma koliko zene bile nekad teske i komplikovane nikada , ali nikada ne postoji opravdanje za nasilje...

priroda svih Stvari ne poznaje opravdanje ...

pravni sistem poznaje ...

haha kakvih komentara . jaka stvar zena se malo iseksala to je zabva, cini zivit lepsim zanimljivijim. odmah bi balkan bojsima pukao film ,te rizikujes da ne ispadnes mlakonja , jel to opet ono zivim zbog komsije pa da vidi da sam maco men. sta ima da se kaze sednete popijete kaficu . ako hoce zena da zivi sa vama dalje hoce ako nece onda nece ima ih preko 3 milijardi nadje se druga

Back