Nasilje u gradu !

• Začetnik teme Začetnik teme FrE@k
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mislite li da su tinejdzeri danas nasilniji no ranije ?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa tacno je da su sada nasilniji nego ranije... mozda se tripujem posto "roditelji uvek pricaju -u dobra stara vremena'" ali provaljujem da moje drustvo ciji su roditelji mladji ili odrasli u Beogradu mnogo slobodniji pri vaspitavanj u nego moji....

Joj,brate...znas kako...ima...
Ali sada,gde...kod nas najvise na Limanu...
Inace,ima svugde,pomalo ili malo vise,sad...
Inace,npr.kod nas u skoli se deca dele na>devojcice/devojke-na zesce fuxe(koje se ponekad i zesce potuku) i dobre(mislim na ok,ne streberke),a decaci/momci-na fajtere(one napaljene likove) i dobre(isto mislim na ok,ne strebere),mada sada mnogo ima ovih prvih,fuxa i fajtera.......jedva ima dobre dece,negde 10-15%,veruj mi...

Inace,npr.kod nas u skoli se deca dele na>devojcice/devojke-na zesce fuxe(koje se ponekad i zesce potuku) i dobre(mislim na ok,ne streberke),a decaci/momci-na fajtere(one napaljene likove) i dobre(isto mislim na ok,ne strebere),mada sada mnogo ima ovih prvih,fuxa i fajtera.......jedva ima dobre dece,negde 10-15%,veruj mi...

I tako ti izwrshi podelu nas kao da smo neki morski prasici, pa owaj ima swilenu dlaku, owaj dugachku itd :p :p :p

Narawno da ne mozhesh grupisati ljude, jer su swi drugachiji...pa mozhe da se desi da se po twom neki 'dobar' dechko jednog dana pobuni, neshto se u njemu uskowitla, uzme nozh i zabije ga u nekog lika zbog neke sitnice... :shock:
Ima mnogo faktora koji utichu na teenage ppl, pa je i wishe nasilja, mnooogo wishe nego ranije... Swe to ide pride uz wreme i situaciju u kojoj zhiwimo... :!:

koja si škola?

Ја сам сад за викенд у селу (Футог) могао погинути јбт... Жешћи неки фајт избио да не причам све сад, угланом бежали смо од мурије и неки лик изашао из куће и извадио утоку на мене и друга, репетирао и вијао нас тамо по селу :? Скењао сам се јбт...

Значи фора вијали ми неке ликове и рија долази. Ми роту у неку улицу и заштекамо се испред куће неке иза жбуња и лик неки вири из прозора куће и гледа нас (у 3х ујутру :? ) и ми као ајде палимо и наставимо да идемо, а лик излази из куће упада у кола и вија нас колима и маше утоком :? Ми кренемо да бежимо и ја прескочим ограду у башту неку и заштекам се а друг настави да бежи и овај изађе из кола, вија га и виче: ''Нећеш ми ти побећи'' :shock: :lol:
После он прича са пандурима и каже: ''Не знам за друге, ја вијам овог мог'' :? :mrgreen: , а друг у жбуњу на 5 метара одтале слуша и усро се од страха :lol: :mrgreen:

Back