Насиље над женама у Србији прешло све границе!

potukle se lude babe, a ovaj odma otvara ozbiljnu temu, hahaha.

po tebi neko nekome isčupa OBA OKA i polomi 6 rebara tebi to nije nije za ozbiljnu temu?
meni samo jedna usrana stvar nije jasna ako se slučaj desio u noći između 11 i 12 marta šta je gerontološki centar čekao do danas?
I njih treba prišrafiti jer ja mislim da onaj ko je ovo uradio je neko od njihovih zaposlenih koji se eto izživljavao na nemoćnoj starici staroj 83 godine , i toga kada uhvate treba na električnu stolicu poslati jer za drugo i nije.[/B]

Poslednja izmena od moderatora:
Mozda je nevezano za temu ali, da li zna neko kolika kazna se dobije ako nekoga ubodes nozem u samoodbrani?

zavisi koliki nož, koliko uboda i možda žrtvu nategnu glupi panduri sa pričom: ''Nošenje noža je krivično delo'', pa priča dobije drugačiji smisao.
Verovatno zveknu da se plati kazna za posedovanje noža.

Несрећној старици у старачком дому у Књажевцу ископана оба ока >>>> http://www.smedia.rs/vesti/vest/109...skopana-oba-oka-i-polomljeno-sest-rebara.html

Mislim da naslov i sadržaj nemaju veze
Nasilje sprovode žene po defaultu

Ako ONA ide u NJEGOVU kuću onda je to NJENO
Počinje žestoka bitka izmedju svekrve KOJA ČUVA SVOJE i nje KOJA DOŠLA NA SVOJE
Muško one ne vide ni šta je ni čije je

Ako ON ode kod NJE
eeeeeee ahahahahahahaha

To je klasično srpsko nasilje u porodici koje sud ne obradjuje
sud zanima samo veličina modrice a nepoštovanje se ne kažnjava to je slobodna stvar individue
-----------------------------------------------------------------------------------------------

A ovo što si dalje stavio za temu to je iz Doma za stara lica

Direktor te ustanove, Predrag Ranđelović treba da ode par godina na robiju i takvi slučajevi se više neće događati. :aha:

Evo poslali pola policije kao za vranjskog magacionera... a tamo su bar svi ostali čitavi (dupe i glavu ne računam u kompletnost)...
Znaš kako će prodje Randjelović? Isto ko direktor puteva - dobra plata, keš, kolica, šmekerica
Sve dok je podoban stranci

Back