Nasilje nad zenama, pazi da nije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Девока из Сирије каменована због Фејсбука

РАКА – Млада девојка каменована је на смрт у Сирији од стране милитантних група јер је користила друштвену мрежу Фејсбук.

kamenovanje Девоjка из Сирије каменована због Фејсбука

Pogledajte prilog 321667

Фатум ал Јасим одведена је пред шеријатски суд након што је ухваћена у коришћењу ове мреже у Раки, Сирија. Ово се према тамошњем закону изједначава са прељубом, те је суд наредио да девојка буде каменована.

stvarno gadno

znas sta je gadno i dogadja se svaki dan. mom dtugu se desilo pre 2 nedelje. pokupi mu ona sve stvari i ode kad se vrnes kuci nema nista. al yebes stvari, uzme ti idete i ne znas gde je. zove policju, zoves socijal, nikog nije briga. al ne zoves zbog sebe, zoves zbog deteta koje treba oca, yebes sebe.
i ni ko nista.
da je on to uradio bila bi slika u novinama, kidnaper sopstvenog deteta, oduzeo dete majci jelte i nestao. cela policija chikaga bi se potegla da ga nadje i rokne ga.
e to ti je bato gadno ne neke price iz sirije koje se uzfred desavaju punom podrskom zapadnog feminizma

znas sta je gadno i dogadja se svaki dan. mom dtugu se desilo pre 2 nedelje. pokupi mu ona sve stvari i ode kad se vrnes kuci nema nista. al yebes stvari, uzme ti idete i ne znas gde je. zove policju, zoves socijal, nikog nije briga. al ne zoves zbog sebe, zoves zbog deteta koje treba oca, yebes sebe.
i ni ko nista.
da je on to uradio bila bi slika u novinama, kidnaper sopstvenog deteta, oduzeo dete majci jelte i nestao. cela policija chikaga bi se potegla da ga nadje i rokne ga.
e to ti je bato gadno ne neke price iz sirije koje se uzfred desavaju punom podrskom zapadnog feminizma

i to se desava svaki dan puta sto uz punu podrsku drzave kojoj placas porez, deci se ocevi oduzimaju.
i svi cute ko ******.

yebala vas sirija!@

Gadno,zaista.:aha:,mnogo nezgodnije od onog Sirijskog slučaja.

Sam izabere sebi životnu saputnicu,majku svog potomstva,i na kraju ona pobegne sa detetom,bez traga,iz sigurnog,prijatnog i toplog porodičnog gnezda.Nigde nema njegove krivice.Njemu se sve to samo desilo.Zbog zapadnog feminizma,dok on (dobrovoljno) uživa u blagodetima tog istog zapada.Eh,kako bi on voleo da samo muškarci mogu da žive na zapadu........

i ni ko nista.
Ovo sto se desilo tvom drugu se desilo nekolicini ljudi koje poznajem.
Jeste da ima nepravde kada je starateljski zakon u pitanju.
Evo moj komsija se razveo i zena je legalno dobila dete, a bas su pricali da ona nista nije radila po kuci. Sve je on radio, kuvao, spremao, cistio, prao..., mada ona je opet imala veliku platu dok je on kuburio sa poslom, ali bas je jedna komsinica ogovarala njegovu zenu kod mene kako samo juri kod frizera, a o detetu ne vodi racuna, mada opet ja ne marim mnogo za ogovaranja...

Sa druge strane secam se da se taj covek cesto drao i da su se mnogo svadjali te svaki put kad prodjem pored njihovog stana cujem dreku samo takvu, pa ko ce znati ko je kriv.

Sto se Sirije tice, u tamo je bilo svega i svacega pa i toga da je neki manijak izvadio necije srce i pojeo ga, a taj serijatski zakon nije nimalo popustljiv prema zenama.
Secam se da su u Saudijskoj Arabji odrubili glavu mladicu od 23 godine ili ga bar osudili na tako nesto, jer je rekao nesto u smislu da Muhamed nije prorok.
To sto se desava u Siriji ne bih povezivao sa feminizmom.

P.S. Ovo je dosta od mene posto sam vec rekao da necu ucestvovati na ovim temama na PDF Muskarci.

Poslednja izmena:
i ni ko nista.
i to je gadno, nema sta.
ali, ako je pravda na strani tvog druga, dete ce to shvatiti, kad/tad, i sve lose sto je uradila, obice se o glavu toj zeni, od deteta, ljudi ili Boga.
nista se ne sekiraj, sve dodje na svoje.
ali ubistvo kamenovanjem, makar i preljubnice, gledati je dok pati, dok kamenice kidaju meso i dok curi krv, dok se prasina i zemlja mesaju sa komadima njenog tela, dok jauce jer ne moze brzo i lako da umre, skupljaju se muve...sve je to previse za moj zeludac.
a, ta sirotica nije cak ni preljubnica, samo je blejala na fejsu
gde ti je saosecanje, hriscanska samilost
i da si ti taj tvoj drug, i da je ta zena tvoja zena, i da je odvela dete i odnela stvari, da je osude i pocnu kamenovati, zar ne bi rekao da je puste s milim bogom i da se goni u tri lepe
nemojte da preterujemo, sto je mnogo, mnogo je
nedostatak saosecanja je koren svakog zla, a nerazumevanje koren mnogih sukoba

i to je gadno, nema sta.
ali, ako je pravda na strani tvog druga, dete ce to shvatiti, kad/tad, i sve lose sto je uradila, obice se o glavu toj zeni, od deteta, ljudi ili Boga.
nista se ne sekiraj, sve dodje na svoje.
ali ubistvo kamenovanjem, makar i preljubnice, gledati je dok pati, dok kamenice kidaju meso i dok curi krv, dok se prasina i zemlja mesaju sa komadima njenog tela, dok jauce jer ne moze brzo i lako da umre, skupljaju se muve...sve je to previse za moj zeludac.
a, ta sirotica nije cak ni preljubnica, samo je blejala na fejsu
gde ti je saosecanje, hriscanska samilost
i da si ti taj tvoj drug, i da je ta zena tvoja zena, i da je odvela dete i odnela stvari, da je osude i pocnu kamenovati, zar ne bi rekao da je puste s milim bogom i da se goni u tri lepe
nemojte da preterujemo, sto je mnogo, mnogo je
nedostatak saosecanja je koren svakog zla, a nerazumevanje koren mnogih sukoba

ali ne radi se ovde o muskarcima,l ochevima, ko yebe nas, nego o deci rastavljeni od ocheva. godinama.
uzeli su im najosnovnije, da rastu ko ljudi.
i kamenovanje zena u siriji me malo interesuje s obzirom da je sigurno 90% zrtava tog rata muskarci.
ne zene

ali ne radi se ovde o muskarcima,l ochevima, ko yebe nas, nego o deci rastavljeni od ocheva. godinama.
uzeli su im najosnovnije, da rastu ko ljudi.
i kamenovanje zena u siriji me malo interesuje s obzirom da je sigurno 90% zrtava tog rata muskarci.
ne zene
u principu se slazem sto se tice tog dela o deci i ocevima
ali deca su uglavnom i vise vezana za majku
ja kao siroti crni srpski seljak i jesam za porodicu u tradicionalne vrednosti
vreme, primeri iz prakse, pa i nauka sve vise pokazuju koje i kakve probleme imaju deca iz razorenih brakova
kad bismo se vise drzali tradicionalnih vrednosti manje bi toga bilo, al sta da se radi, tako je kako je, ne treba se sekirati

u principu se slazem sto se tice tog dela o deci i ocevima
ali deca su uglavnom i vise vezana za majku
ja kao siroti crni srpski seljak i jesam za porodicu u tradicionalne vrednosti
vreme, primeri iz prakse, pa i nauka sve vise pokazuju koje i kakve probleme imaju deca iz razorenih brakova
kad bismo se vise drzali tradicionalnih vrednosti manje bi toga bilo, al sta da se radi, tako je kako je, ne treba se sekirati

ali to je mit da su deca vise vezana za majku, sve sto ikad hocemo je da se odvojimo od tog tela.
imas statyistika da su samostani ochevi mnogo boljiod samostalnih majki kao roditelji, imao sam post o tome ovde kao han.
to su upravo te tradicionalne vrednosti o kojima pricas, gde je zena princeza a muskarac potrosna roba, otaca-kolac. na osnovu toga i sudovi odlucuju. ne na osnovu interesa deteta.

za svu sam jednakost, kompletnu, nek zene uzmu ulogu koju je muskarac imao do sad, da rade malo i ubudu odgovorne.
nek ne ide da je tamo u siriji izginulo ne znam koliko nevinih ZENA prvo.
pa onda deca. koja su manje nevina od zena. kao drugo i manje vazno
pa starci.

a ostali, produktivni muskarci su djavoli iako su 90% zrtve nasilja

Poslednja izmena:
ali to je mit da su deca vise vezana za majku, sve sto ikad hocemo je da se odvojimo od tog tela.
imas statyistika da su samostani ochevi mnogo boljiod samostalnih majki kao roditelji, imao sam post o tome ovde kao han.
to su upravo te tradicionalne vrednosti o kojima pricas, gde je zena princeza a muskarac potrosna roba, otaca-kolac. na osnovu toga i sudovi odlucuju. ne na osnovu interesa deteta.

za svu sam jednakost, kompletnu, nek zene uzmu ulogu koju je muskarac imao do sad, da rade malo i ubudu odgovorne.
nek ne ide da je tamo u siriji izginulo ne znam koliko nevinih ZENA prvo.
pa onda deca. koja su manje nevina od zena. kao drugo i manje vazno
pa starci.

a ostali, produktivni muskarci su djavoli iako su 90% zrtve nasilja
pravo da ti kazem, sto se mene licno tice, znajuci sta radim, gde radim i zivim, prilicno sam siguran da ne bih bio sposoban za zaista dobrog samohranog roditelja i stvarno ne znam kako bih sve postigao

a, nisam ni za jednakost u svemu jer nismo i ne mozemo da budemo jednaki, tako je odredila evolucija, ili Bog, ili sta vec ko zeli da veruje

pravo da ti kazem, sto se mene licno tice, znajuci sta radim, gde radim i zivim, prilicno sam siguran da ne bih bio sposoban za zaista dobrog samohranog roditelja i stvarno ne znam kako bih sve postigao

a, nisam ni za jednakost u svemu jer nismo i ne mozemo da budemo jednaki, tako je odredila evolucija, ili Bog, ili sta vec ko zeli da veruje

kolega, pisao sam se o tome sa Jpsu koji je nestao, na zalost, bio je odlican sagovornik.
biti samohran otac ako je od pocetka nije tako tesko. neces verovati kako instinkti prorade kod muskaraca. mit je i laz da postoje samo majcinski instnkti. kod nas proradi isto, chak st vise jachi su jer cuvamo, hranimo , obezbedjujemo ne samo potomstvo nego i majku i spremni smo da umremo za porodicu.
majka ne, retko koja se zrtvuje. kako u nevolji tako i u ratu
ne zelim da ti delim savete, al da sam na tvom mestu, ne bih sumnjao u sebe.
znas ono kad proradi adrenalin pa mozes da preskocis 7 metara provalije?
e to ti je to.

najlepsi pozdrav kolega

imao je scenu, svoje ideje je sluzio kroz duhovite postove, zayebanciju i virtuozu.
chak ako se i neko ne slaze, to nije povod da ga banuju zauvek.

sve sto je ikad ruzno rekao o zenama bila je rech: polovnjacha :)

ako je ikad ijedna žena na ovom forumu napisala nešto pozitivno o kolegi, onda sam to ja i zbog toga ne mali broj puta bila ispljuvana, za šta me iskreno sve manje boli uvo.
znam da mu moja podrška iz pozicije pomirljivog levog centra polovnjača, ne znači mnogo: )) ali možda mu bude neka vrsta motivacije da se vrati i obraduje nas svojim živopisnim komentarima, golemim životnim iskustvom i nepokolebljivim principijelnim stavovima u pogledu tema koje su na ovom pdf. ostavile simpatičan i specifičan trag.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back