Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

Obersturmfuehrer:
Pa sto onda dolazis u Bg ako se nerviras? Sto onda tvoja zena studira u bg? Ja znam dosta ljudi koji sasvim normalno studiraju u novom sadu?
Uostalom, mozes samo da se grizes nokte sto svi zaobilaze Ns.

U BG dlazim zato sto neke stvari nemam u NS. Zena mi studira u BG, jer katedra za norveski jezik ne postoji u NS (Pisao sam vec o raspodeli budzeta). U NS je sve normalno i niko ga ne zaobilazi. kod mene je pola ljudi iz uze srbije, posto nekom ludom srecom, smer matematika-finansija postoji samo u NS!

Da BG otima od Vojvodine to je tacno. Vojvodina u republickom budzetu ucestvuje sa oko 35-40% a vraca im se oko 20% ! Ko kaze da nije tako on laze i on je lopov i treba da ide u corku. Ali to nije tema.
Slazem se sa svima oko tog da je ovo sto se desilo na koncertu skandal i bruka. HILJADU ljudi je dalo pare da gleda svoj omiljeni bend posle X godina i dobili su ****!
Suzava je klasican murijaski NAMERNI propust! Za ovo trebaju da odgovaraju svi koji su bili na ulazu i pretresali ljude. Sta da se desilo ,sto neko rece,da je neko uneo bombu.Bilo bi 100 mrtvih minimum. Moglo je i sada da bude mrtvih,da se neko ugusi,da dobije neki napad...bilo sta.
Znaci sef obezbedjenja SKCa i sef smene policije treba da odgovaraju i da odrobijaju jedno godinu dve...da bi se dozvali pameti. U Evropi bi organizator bio primoran da vrati pare!
Svako ko je ikada prolazio kroz bilo kakav pretres na koncertu,utakmici...zna ako obezbedjenje odradi sve kako treba,nema anse da unesete ni upaljac.
Ja sam gledao i desavalo mi se da murija izuva ljude i da im skida gace i vata za mudda dok ih pretresa. Nema sumnje da je ovo neko namerno uradio.

Ovoj temi sam promenuo naziv jer koncert Exploited-a nije jedini na kojem se odigralo nasilje bilo koje vrste. Pre dva dana se i na Antifa desilia dva dogradjaja koji zavredjuju paznju. Prvi je mozda vec svima i pozat, jedan momak je ziboden nozem. Drugi je ostao u senci prvog, mada sam ovako mislim da se nebi nigde ni spomenuo, neki lik je dosao i upalio baklju. Koliki je to akt nasilja, to jeste diskutabilno, ali u onako malom prostoru to je ipak nesto neprimereneo. Sve u sveku kontam da ovakve stvari ne treba da se dogadjaju na koncertima i zbog toga menjam naziv ove teme.

Pa u mom slucaju, koncerti i sluze da se oseti malo nasilja u vazduhu tj. da iskalis svoj bes dok slusas dobru muziku...

Naravno pod nasiljem ne podrazumevam nanosenje fizickog bola tj. nanosenje nepodnosivog fizickog bola..

Bio sam na Exploitedu i ono je prava mera nasilja za koncert te velicine, jes da sam iskrvavio malo nema veze.. Zalim samo sto nije nastavljen koncert al valjda ce ga biti na prolece..

WorkingClassPride:
Pa u mom slucaju, koncerti i sluze da se oseti malo nasilja u vazduhu tj. da iskalis svoj bes dok slusas dobru muziku...

Naravno pod nasiljem ne podrazumevam nanosenje fizickog bola tj. nanosenje nepodnosivog fizickog bola..

Bio sam na Exploitedu i ono je prava mera nasilja za koncert te velicine, jes da sam iskrvavio malo nema veze.. Zalim samo sto nije nastavljen koncert al valjda ce ga biti na prolece..
I meni je zao sto je bilo tako inace na exploitedovom sajtu su rekli da ce biti koncerta na prolece. Ali kad pogledas suzavac an koncertu (koliko to dobro zuvucalo) ipak je nesto sto je za osudu ma kakav koncert bio u pitanju. . .

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
kako exploited za dz?znaci moze da dodje ko hoce?jos da ce toga da bude..
Licno ni sam nisam verovao i mislio sam da je najobicniji markentiski trik. Ali evo ti sta pise na oficijalnom sajtu

"To nancy:
The band was looking forward to a great concert in Belgrade. They were shocked of the incident. No one did know about the tear gas. It is wrongly to think, that there was in this connection an agreement between wattie and the security.
The whole band is still shocked by the incident. They regret much that they had to break the concert off. They hope that all hurt ones are again healthy. They are in thoughts with you. And they hope to be able to return soon, for playing the whole set for their great fans.

Greetings,

Jerome (The Exploited webmaster)"
Inace tekst se nalazi u delu gde je gestbook.

Back