nasi roditelji

Moji zarađuju malo. Ne premalo, ali opet malo.
Majka je domaćica, ali završila je pedagošku (hmm) a otac je vozač.
Prilično su labilne ličnosti ali razumem ih tako da se trudim da im gledam kroz prste što je više moguće (mladi su otišli od domova zbog rata)
Dalje, tata ima 38, mama 37 godina, ja 15, imam seke bliznakinje od po 7 godina.
Izdržavamo.

Kad smo već kod rata, nama je za vrijeme rata zapaljena kuća i sve što smo imali odnijeto.
To su bila najteža vremena, za vrijeme rata, i godinu nakon vraćanja. Evo sad opet smo na nogama, živimo, ne bavimo se ilegalom. Šta da kažem, život je nepravedan, i k u r v a je.

Kad smo već kod rata, nama je za vrijeme rata zapaljena kuća i sve što smo imali odnijeto.
To su bila najteža vremena, za vrijeme rata, i godinu nakon vraćanja. Evo sad opet smo na nogama, živimo, ne bavimo se ilegalom. Šta da kažem, život je nepravedan, i k u r v a je.

Da.
Mi smo otišli iz svoje kuće, koja je srušena. U Hrvatskoj. Ja se možda ne sećam samog rata, ali posledica se vrlo dobro sećam.

Meni mama jednom reče "Nisam znala da sam trudna" a ja je upitah "A kako si znala ono da radiš onda!"
Zacrveni se žena i k'o fol ode da radi nešto :mrgreen:
:zcepanje:

koliko novca zaradjuju vasu roditelji?nece da mi kazu

cime se bave?
keva radi u banKi a cale mi je taksista...

koliko godina imaju?keva krije(ali ja mislim 41)
cale 39

da li planiraju jos dece?
jednom sam ih uhvatila da rade na tome ali izgleda nista...:rumenko::rumenko::rumenko:

Back