- Poruka
- 389.080
fantasticno, majstore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fantasticno, majstore
kako ti to sve pod konac...Pogledajte prilog 1162989
priprema za punjenje tikvice
poklopljeno , na tiho oko '46 minutakako ti to sve pod konac...lepo izgleda
sta ti je ovo Nina?
to su Parkine pogacice sa slaninicom, lukom i kackavaljem..odlicne su i lako se spremaju a ukus jesta ti je ovo Nina?
meni lici na kafriol zapeceni ili je nesto kamuflirano? mozda pile?![]()
i deluje po sastavu takoto su Parkine pogacice sa slaninicom, lukom i kackavaljem..odlicne su i lako se spremaju a ukus je![]()
nemoj jos...cekaj da vidis moju eksperimentalnu tortu od piletineaaaaaaaaaaaaaaaaaa pascu u esvest koliko mi se sada jedu ova Parkina cuda ...
![]()
Pogledajte prilog 1061590
Zamrznute narandže izrendate ili još bolje izblendirate a ne ovako amaterski kao ja. Otprilike pola testa iz rerne odvojite i izmrvite u narandžu, dodate sok i šećer. Trebalo bi da se malo prokuva da se šećer otopi ali mene je mrzelo pa sam jednostavno dodao šećer u prahu i vanilin šećer. Sasvim je ok.
Još jednom preporuka da izblendirate sve. Na kraju ubacite 4 kašike džema od kajsije, sjedinite sve i premažete preko preostalog biskvita
Pogledajte prilog 1061593
na koju foru si mrsava kad toliko jedes.krompirMalo sam eksperimentisala sa prethodnim receptom cija je osnova mlevena piletina, krompir i sir...
Mrzelo me je ukrasavati i tome slicno ali je ovoga puta ispalo sasvim dobro
Doista mozda malo seckanih paprika ili slicno bi doprineli senzaciji drugacije teksture, razbile je...i dale svezinu...no i ovako je bilo ok
Hladno je jos bolje inace, a sama priprema traje oko 10 min.
Dakle sada sam stavila oko pola kg mlevenog mesa, 2 velika rendana krompira, oko 200 gr rendanog sira, 2 luka sitno iseckanog, 3 jaja, malo pavlake, origana, soli, bibera i sitno iseckane dimljene kobasice...manje vise sta god nadjete u frizideru
Sve to smuckate i stavite u rernu da se pece 30-40 min
Pogledajte prilog 1163986Pogledajte prilog 1163987