naši dragi, najlepši, blentavi - muškarci

Ти си добра, мени дође да их изгазим.
Ja napišem ''Faja:heart:''. I metnem srce pride, to takođe iritira.
Svejedno, nekako mi je drago što si primetila, bez obzira na gaženje.
Verujem da mi je to otud jer je cilj biti primećen ili odraditi ono zbog čovek ovde dođe, makar besmislenim rečima skromnog autorskog kapaciteta ili prostoproširenim rečenicama koje nemaju nikakvo korisno značenje ili ne daju odgovor, beskorisne su. Služe samo da izrazimo pozitivan efekat i pokažemo na debilan način nešto pozitivno, ili recimo u drugom slučaju da istresemo sva svoja gomna na drugoga; što sam takođe primetio da se dešava kod nekih korisnika.
Tako ti je to na forumima. Svakakvog debilnog sveta ima.

:heart:

stara izreka kaže da muškarci napokon sazrele - kad im prođe 40 dana :pop: :sad2: :mrgreen:
isto tako kaže se da jedino što se menja u životu muškarca je - veličina i cena igračaka s kojima se igra :rumenko:

dakle, po vašem širokom iskustvu kao ćerke, sestre, mame, žene, ljubavnice i nimfomanke :heart:
jel istina da muškarci sporije i gotovo nikad ne odrastu?
u čemu se ogleda ta nezrelost - bežanju od odgovornosti ili lakoći i bezbrižnosti življenja?
kad dečaci postaju muškarci ili se od dečaka odmah prelazi u čiču :confused::mrgreen::heart:
nije tacno da su nezreli i ne odrastu, sad sto se kod nas neguje taj ljubi majka sina kult gde ovaj prelazi sa majcine na zeninu grbacu to je druga stvar, generalno nis ne fali muskarcima, ako dolaze iz normalnih porodica bice uglavnom normalni, odgovorni i zreli ljudi i obrnuto.

Tu puta hombres,mi muskarci danas nismo ni za k... .realno nazalost,istroseni vec u 20 i nekoj ,besparicom, apatijom,monotonijom,manjkom paznje,razumevanja,naklonosti i zenske potpore,sve zbog jednog bolesnog cilja, koji ne bih otkrivao jer nije za ovu temu,dok su danasnje zene sasvim druga prica.One su i jedan od faktora sto vecina danasnjih muskaraca nisu ni za k....,jbg .

Poslednja izmena:
Samo da kazem da se slazem sa smokvom i elektrikom. Nema nista odvratnije nego kad muskarac prica u deminutivu...zurkica...koka-kolica...to kad cujem povraca mi se.

Nerviraju me i ovi sada mladi novopeceni ocevi zato sto se ponasaju ko zenetine. Nema sredine, ili ne brinu uopste ili su ko neke babe. Trudni smo...i te fore. Ne znaju da sednu sa muskarcima da pricaju o sportu, kolima, neke muske teme, da budu muskarci u porodici, nego shvate ulogu kao da su zene. To mi se ne svidja recimo. Majka je majka, otac je otac. Otac ne treba da bude kmeza, nego stub, autoritet, zastitnik.

No comment za faja :eek:

Posle metra nacepanih drva se zasedne, otvori pivo, dignu noge na sto, i uhvati da se prica o zameni ulja na motoru i koji ima bolje sagorevanje, onako muski bre.
Sprdam se malo, mada ja nesto nisam primetio da su ovi "novi" muskarci nesto feminizirani i ko zenice. Ima momaka koji nisu macho, macho, sa onako neznim licima, bez ijedne dlacice, depilirani, sa glatkim stomacima, koji nisu uzeli nikakav alat u ruke, ali mislim da su u manjini. Ima onih koji su kao neki "opasni momci", i mislim da takvih ima vise.

Back