Našem učitelju Milojku Vasiću

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lilu:
Ma ja sam liberalna! Sve se dogovaramo i sve kroz igru, tako se naaaaaaaajbolje uci :D
Srećne li okolnosti, da smo sami, i udobno zavaljeni jedno u..oo drugo :roll: , u ovoj uchionichi :-D
pss...maločas je nekakvo grubo lice ( Milojkovo - jamačno! ) zalutalo u ovaj razred, gledalo nas je samo za tren, pa ponovo iščezlo u neznanoj nam dubini hodnika ove divne "Teletabis" školice :-) :razz:

Polako koračam ka tim vratima... Kakav maler, kasnim prvog dana na svoj prvi čas.... Možda bi bilo pametnije da sačekam i dođem na sledeći, ovako će ceo razred da me gleda kao da sam pala s marsa.

Devojčice iz prvih klupa, po običaju će zlobno da se smeškaju - a već znam da će me tamo neki dečak od onih iz zadnjih redova gađati odgriženom gumicom sa olovke ili zgužvanim papirom.

Smrknuti profesor će da me ispituje gde sam do sada bila i što sam došla tek sad...

Onda će svi da talasaju s mesta na mesto i neću imati gde da sednem.

E baš me briga - ućiću i mrštiću se do podne, a od podne će se već naći neka gotivna cica koja će da zapali samnom do lokalne birtije pa ćemo ostatak dana da gledamo u šolju i bodemo parove.

Lilu:
Ma ja sam liberalna! Sve se dogovaramo i sve kroz igru, tako se naaaaaaaajbolje uci :D

Evo i mene uciteljice, javljam se sa zakasnjenjem, juce nisam bila u skoli iz opravdanih razloga... Samo da se zna, mi na Svastari i jesmo najbolji,NAJVISE SE VOLIMO I UOPSTE SE NE SVADJAMO KAO VI OVDE,jer nam je uciteljica dozvolila da radimo sve ono sto najvise volimo!!!! UTATAUTATAUTATA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back