Nase slike vol.2

Виш ваљда да је то неки наш гастос. Примећујем те иноземне боје у пејзажу око њега. А гифове је направио јер тражи цуру за удају, да може деду на миру да сарани.

Виш ваљда да је то неки наш гастос. Примећујем те иноземне боје у пејзажу око њега. А гифове је направио јер тражи цуру за удају, да може деду на миру да сарани.

Viš kako ti sve znaš :lol: Samo , kad je ja budem ovde tražio ima da skočim sa beogradjanke ili nešto slično :lol:

- - - - - - - - - -

Lik ladno napravio sopstvene gif-ove. Ee to se ne vidja svaki dan :lol:

Pa ja sam to video ovde još pre par godina radili likovi , ozb ...Jedna devojka stavljala , ja sam ovo napravio iz sprdnje ...neki su stavljali i video :lol:

Valjda vidiš smajl koji je , na kraju krajeva to je obična pokretna slika ....vidim ovde više praktikuju slike na kojima ne mož da ih prepozna niko :lol:

Poslednja izmena:
pa oće ovi liberalni što se 'užasavaju' 'zaostalih', 'zatucanih' patrijarhalnih običaja i sredina. a onda iz njih vrisne licimurstvo kad tresnu nešto tipa 'samo žene smeju da prave gifove' i tome slično :hahaha:

Ma ludost brate ...Meni je isto muka takvih , moš misliti napravio gif , pa šta u pič :lol: Napravio ga iz sprdnje za ovo sranje ovde msm
Ovde ona mala zaboravio sam joj ima pravila to pre 3,4 godine , oni likove stavljali video ( šta tek na to reći, strašno :(:lol: ) itd.....A , fora je što me do sad njih 10 pitalo kako se to pravi :lol:

10408130_10205312991411936_4848343521497226139_n.jpg

Zivot je cudo! :lol:

Nisu loše ove :per:

- - - - - - - - - -

Vidi se, po zrelosti, da imas 18 godinica :lol:

Brate gde ja dodje sunce ti hebem :lol:

Oke, neću više, obećavam........dobro, lažem, možda bacim sliku kad se ofarbam u ljubičasto. soon.
slikaa-1.jpg
Bila sam ja ljubičasta svojevremeno, ostala mi je sllika na ličnoj karti za uspomenu na taj period. :mrgreen:
Lepa boja, ume baš lepo da izgleda i sve to, al se ispira brzinom munje i onda ostaje neka bezveze bordo nijansa... Probala sam syoss i londa i palette, isto uvek. One buržujske su možda bolje al nisam ja buržuj :D

Љубичаста, плава, розе, зелена, то све го емо, Зорица Брунцлик и ДЈ Крмак.

Мада увек сам волео те боје на девојачким косама, необичне су па очекујеш да је и власница таква. Додуше, данас су те боје као добар дан па сам донекле одбацио ту предрасуду.

Back